אפחד לא טרח/ה

צחקתי

כזה (---------------------------------------------------) ענק

קניה

New member
שקדי זה לא יפה לקפח חברים../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

כשמחלקים מחלקים לכולם לא עושים אפה באפה ביום שישי אני אהיה בצפון אפשר לבקר לקחת קצת זיתים ולהמשיך הלאה

magy

New member
איך היא מבלה?

היא בכלל לא מגיעה למחשב.......... זהבוש מתפרפרת................הזדמנות............חד פעמית לבד בארץ הקודש...........נו נו נו

קניה

New member
הלואי והיה עם מי../images/Emo104.gif../images/Emo104.gif

ארצנו הקטנטונת, לא תמיד מספקת את כל מהווינו, לא שארץ יותר גדולה היתה מספקת אבל אולי
מגוש מה קורה עם פגישתנו הנוספת

עד כמה שזכור לי

הזמניתי אותך אלי והיינו יכולות ללכת בבקר למוזיאון ובצהרים קפה על המרפסת שלי אז למה, למה את לא באה? ואל תגידי שאין עם מי לבלות כי לי יש במקרה כמה בקרים פנויים

קניה

New member
פנטזיה קיבלתי את ההזמנה../images/Emo51.gif

רק צריך לתאם יום שמתאים לך, כפי שאת יודעת רב זמני כרגע פנוי אולי אפילו מחר בבוקר עם זה אפשרי לך
רק תגידי או תתקשרי

אוחח זהבוש ופנטושקה הייתי מתה

להגיע! תעשינה חיים בנות.. ולא לשכוח דיווחים שאחרי, מה אכלתן, מה שתיתן, והי חשוף - על מי דיברתן !

תעשינה חיים חביירות היית מתה

להגיע! ולא לשכוח דיווחים שאחרי, מה אכלתן, שתיתן, והכי חשוף - על מי דיברתן !

חונה, כסף קטן עבורך

לקחת חצי יום חופש את המוזיאון פותחים רק ב-10:00 אבל זה לא סגור רק בערב אדע

קניה

New member
ושוב איתכם, ושוב איתכם ושלום ../images/Emo104.gif../images/Emo104.gif

עליכם ועל כל ישראל. וכמובן אני לא זוכרת את המשך השיר . אני מבלה יוצאת מהכלל בין ריצה לריצה אחרי אימי ובעיותיה, בערבים רואה סרטים נחמדים, השבוע ראיתי את "לסמוך עליו" סרט אמריקאי על זוג ילדים שנשארים לבד לאחר שהוריהם נהרגים בתאונת דרכים, ואיך הם מתפתחים במשך השנים. מענין עשוי לא רע. מה קורה איתכן אמרתן שנפגש אני אשמח לשמוע על מתי אתן מדברות.

שקדי

New member
אז ככה.....................

אני משרה אותם במים 24 שעות להפיג קצת המליחות מיבש אותם בשמש או טיפהלה זמן בתנור מגלגל אותם בשמן זית ומאחסן בצנצנת במקרר ומוציא כל פעם את הכמות אותה אני מתכונן לאכול בתיאבון...............

עיניים

New member
דום - זה בסדר,,,,

אבל שתיקה - רק אחרי שתפענח את הצופן,,, מה אומר ה-40 בכינוי אורגד 40 ?? והתפוז - קצת מעצבן היום... לא מתקלף בקלות, מתיז לכל הצדדים, וקצת חמוץ...

אטיוד5

Active member
למה את מתעקשת?

כבר אמרתי לך - מידת חזה באינצ´ים. כי אם זאת מידת הנעליים שלו הוא היה מתביש לפרסם בפרהסיה

מה התהייה עיניים? אורגד 40 זה

כנראה חיים -שלמה בן 55 "אור" זה הקיצור של שמה של אשתו "אורה" שאותה הוא כמובן לא מזכיר ולא מכיר ואם מכיר מזמן שכח ולא אוהב ובכלל...רק איתך נעים לו לשוחח. "גד"זה שמו של בנו הבכור. שהתחתן לפני שבועיים,אבל את זה הוא לא מספר גם,כדי שלא תחשבי שהוא בן 60 כי הוא ממש רק בקושי 57, מקסימום 59. ואם תשאלי אותו למה אורגד 40, ואם זה הגיל שלו? יגיד לך במבוכה רבה אחרי אי אילו שיחות נפש מעמיקות שבעצם זה לא הגיל...אבל הוא נראה נורא צעיר מגילו, וכולם אומרים עליו שהוא לא יותר מ33.. כל מה שנאמר כאן תקף לגבי נשים בדיוק באותה מידה. סיפר לי חבר היום, על שיחות ארוכות שניהל עם אשה שכינוייה היה "שם פרטיסססס 39" וככה גם מופיעה באימייל שלה. מה שהתברר מהר מאד כשגוי כי היא עברה את העשור הרביעי קדימה. אז כל מה שנאמר כאן, תקף לגבי גברים ונשים כאחד ,כמו כל מודעה של דרושים. נ.ב. אני יודעת שאני רשעית וניבזית היום-מותר לי
גם!

magy

New member
ברחתי כדי לא לראות את סבלם

של אנשי השייטת אחרי נחל הקישון..... כבר לא יכולה לראות התעללות בבעלי חיים, אנשים, ......ומה לא......? ================================================================== 40, זו שנת הלידה. גד.....זה האיש שיושב בבודקה הקטנה של מפעל הפייס.... חיש גד... הוא גם גד וגם חיש. יענו, זריז כזה...אחרי חמש דקות, שואל אותה ...את עיניים, אצלי, או אצלך? אור, זה מה שהוא ראה פעם כשניפץ את הכוס מתחת לחופה....כי הפרוז´קטור של הצלמן חדר אל עיניו... וזהו........זה היה האור היחיד........ מאז......כמו הפרוכת בחופה, שחור...... אפילו הכוכבים לא יכולים לחדור דרך הפרוכת.... הוא נשוי באושר, גם בעושר, לא חסר להם כלום. יש ילדים מסודרים.....כל אחד בבית שלו... נכדים...שמעבירים להם את הזמן בשישי שבת...כשהילדים יוצאים לבלות.... מה היו עושים בלי הנכדים????? רבים????? אז יותר טוב נכדים , בוכים, רטובים, מסריחים......וכל עשר שעות גם מרביצים איזה חיוך.......אוטומאטי.....בלתי רצוני....... צורח הסבא..........."סבתא....תראי .....הוא מכיר אותי....."....... "לכי תחליפי לו......" "תחליף אתה!!!! .......לילדים לא החלפת......הגיע הזמן".... הולך הסבא, בלית ברירה.......מוריד את הדבר הזה ....החדשני שנקרא...טיטול....שבזמן שהילדים שלו.... היו קטנים....עוד לא היה... ואשתו , הסבתא , נאלצה לכבס על גבי פרימוס......ודוד ניקל גדול.... עם פתיתי כביסה....... גומר את הפעולה......תוקע גרפץ , ושואל את סבתא....... "מה אוכלים היום?" ואחר כך.......כשהקטנים ישנים.......והוא כבר אחרי האוכל , אחרי החירבון, אחרי הנאד......האחרון.......לקינוח..... כל התכניות נגמרו בטלויזיה......נכנס למיטה.......(אין צורך להתקלח) צועק לסבתא........."נו.............תעזבי כבר את האינטרנט........ובואי למיטה........." והיא סוגרת בשקט.....את המכשיר.....על האיש שכותב לה מילות אהבה...... נכנסת למיטה.......פוגשת שם בחושך....את השמן השעיר, שאינו מדיף ריחות הדרים..... והם מתחילים להתעלס....כמו שזכרו פעם.....אבל......לא כמו שנראו פעם.... וכל אחד עושה את חובתו......ומשמיע את הקול המתאים לאירוע חגיגי זה.. ואחר כך...... והם חושבים שהם מאושרים.......כי יש להם הכל..... אפילו נכדים...... ולתפארת..........חיי.........הנישואין..............

מגיייייייייייייייייייייייייייייי

הרגת אותי ! חחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה