אפחד לא טרח/ה

עיניים

New member
ובזה חתמת

את תגובת ה-100

עיניים

New member
../images/Emo41.gif אז למה שאלתי??? האמת??? ../images/Emo41.gif

סתם, כי בא לי
אבל מה? באמת החכמתי בפסיכולוגיה שאחרי הכינויים בצ´טים,,,

עיניים

New member
ואגב,

מגי ופנטזיה - צודקות. ככל שהגיל מבוגר יותר, יש הנוטים לרשום את שנת הלידה, וככל שצעירים יותר - מציינים את הגיל האמיתי, חוץ מ.... "צעירים שמתים על מבוגרות". מכירים אותם?
בוקר לכולם.

חשבתי שאני מחזיקה את כל האוסף

של הצעירים שמתים על מבוגרות לא ידעתי שיש שותפות, את עושה "החלפות"??? יש לי כמה"זהבים" והמון "פושטים" אבל אם לא גברברים אני יכולה לעשות החלפות גם על עטיפות של מסטיק, גולות, מפיות , מה עוד אספתי???

magy

New member
בואו ונתחרה על שיאים בנושא

כשפנו בני הארבעים........נו מילא.....הסברתי להם שהפער של כמעט חמש עשרה שנים,,,,הוא מוגזם...... כשפנו בני השלושים.....הסברתי שיש לי ילדים בגיל הזה.....מה שלא הפריע להם להמשיך ולהסביר לי........את ההסברים הגבריים המטומטמים שזה אמור להוות עבורי מחמאה...... כשפנו בני העשרים......כבר לא עניתי..........ולא הסברתי. אבל כשפונים בני שלוש עשרה.........ובכרטיס שלי רשום הכל..........ובודאי רשום הגיל...........שלי ושל הסבתא שלהם.......... אני מכניסה לאיגנור...........בבעיטה...............

../images/Emo13.gif לומבינה מה הם רוצים מה.....

חושבת לעצמי לו ההורים היו יודעים.... בעצם מה אני יודעת.. גם לי יש בן...ואולי הצג של המחשף גם הוא פונה לגברות שגדולות עליו פי שניים.. אין גבול לפנטזיות והמוזרויות שאפשר להגשים באינטרנט... אני טועה?

magy

New member
מי שמתפנטז במחשב....בטח

יודע אם יש גבול.........או שגם השמיים......קרובים מדיי. שלחתי לך שיר במערכת המסרים............חונתי........... נשיקותתתתתת

מגי עניתי לי למייל האישי

לא הצלחתי להגיב לך במסרים. וצהריים טובים כבר אמרנו?

עיניים

New member
ולי יש קילקול

במחשב ,,, כל הזמן כתוב לי למעלה - "אין לך מסרים חדשים" עולה על דעתכם שאין כאן אף אחד שאוהב מבוגרות? ועוד משהו מגי, רציתי לשאול - מאיזה גיל את מפסיקה להסביר ומתחילה לשכנע??

magy

New member
אה. בה. ציגלה מה.....

יש וקורה......לעיתים נדירות.....שאני לא מסבירה ולא משכנעת. אני הולכת עם זה.... (תוך כדי הסבר מלאֶה למה לא) כבר מזמן לא הלכתי. ואני מתגעגעת ללכת, לעמוד, לשבת, לשכב....... הלווווווווווווווו גיברת.............איפה את חושבת שאת נמצאת???????? התבלבלת בפורום!!!!!!! חת שתיים, לחזור לפוזה..... לא אחראית למה שכתוב שם למעלה.......לא אני כתבתי זה החתולים שדרכו על המקלדת.......כשקפצו עליי.... לא אני.... מכחישה....בתוקף ותוכיחו שזו הייתי אני......קודם...... השלב הבא שלי.........הוא כנראה מנוחה באיזה סנטוריום........לאנשים שהחיים גמזו אותם........(יוסי גמזו)
))))

ועוד משהו, עיניים

יש כאלה שרושמים את האורך... או את האורך שהיו רוצים שיהיה להם בחיי. סיפרו לי. אבל לא טרחתי לבדוק

עיניים

New member
אה,,, אז תגידי

אם הכינוי שלי יהיה עיניים 969 זה אומר מה? שאני 90 60 90 (בקיצור) או שהייתי רוצה 9X69 ??

magy

New member
עיניים....

אני דווקא שלחתי לך הודעה לפני מספר ימים..... לא ראית??????? באמת לא הבנתי למה לא הגבת...... כתבתי לך שאני מתה לראות אותך.........

עיניים

New member
אין לי ../images/Emo10.gif אין לי ../images/Emo10.gif

אין לי אף מסר פרט להודעה של תפוז, ושתי מילים מפנטזיה שעשתה לי סיפתח באותו יום... האם יש כניסה אחרת מלמד הכניסה מדף הפורום בפינה הימנית למעלה - בו כתוב "אין לך מסרים חדשים"? אולי תנסי שוב, מגי?

magy

New member
שלחתי לך ....אחרי ניסיון נפל אחד

יש לך הודעה....גבירתי.......

השאלה היא

אם את מסתפקת ב 9X69 אני לא הייתי מפסיקה ב-9 כי יש גם 10,11,12 וכו´ ותיכף מגי תדחוף אותנו בדלת ישר לפורום האחר רגעעעעעעעעע מנייילתתתתתתתת לא לדחוף

למעלה