אף פעם לא מאוחר

על איזה דברים לא אמרו "פושעים"?

אם אני הייתי נכנס לשטח סגור כאזר אני הייתי פושע (למרות שאני כן יכול כי אני שוחר לא אזרח), אותו הדבר עם המתנחלים.

One Echoe

New member
אז למה לתת לגיטימציה?

המצב בישראל עם הפשע הוא מזוויע. אין פה שום ענישה על אלימות...רק אם מישהו ימות יעשו משהו. אם ירביצו לך ברחוב-לא יעשו כלום. אם יתקפו אותך-לא יעשו כלום. אם יגנבו לך את המכונית-כלום לא יעזור, לא תוכל לעשות כלום. להגיש תלונה יהיה פשוט בזבוז זמן. אז למה לתת לגיטימציה? מעבר לזה, אני מסכים איתך. לא כל אחד שעובר על החוק הוא פושע. לא צריך להגזים.

spoop

New member
משחררים אנסים לחופשי

אבל ילדה בת 14 משאירים עד תום ההליכים... אם יגנבו ממך,ירביצו לך,לא יודעת מה יעשו,לא תמיד יטפלו בהם. אבל שאלה מתנחלים,או סתם עירוניסטים עם כיפה,פתאום "פושעים" עד תום ההליכים וכו'... פתאום יש לנו משטרה חזקה,פתאום הצבא שלנו פועל בנחישות שיא. זה מעצבן לא?

spoop

New member
לא תמיד

הרבה פעמיים שומעים על אנס שהשתחרר מחוסר ראיות,או לעבודות שירות או כל עונש מגוחך אחר. לא מזמן עצרו את שכן שלי,נשבעת לכם פשעו היחיד הוא שהשתתף בהפגנה של 5 אנשים(לא הפגנה מופרעת). באו לו אנשים מהשב"כ ליד האשה עצרו אותו והוא היה שבועיים בערך במרתפים שלהם. למה אנס לא מקבל יחס כזה? למה כל בחור חובש כיפה חשוד ברצונו לרצוח את ראש הממשלה או לחסום כביש?

אם אין ראיות לאונס (או לכל פשע אחר)

אין אפשרות להאניש. מי שהורשע באונס לעולם אבל לעולם לא קיבל רק עבודות שירות. שכן שלך השתתף בהפגנה בלתי חוקית, לא סתם הפגנה.

spoop

New member
הפגנה בלתי חוקית נכון

אבל בשביל זה להיות שבועיים במרתפים? זאת לא קצת מדינת משטרה?

One Echoe

New member
אוי, נו באמת. תעשה לי טובה.

לא מזמן היה בחדשות מקרה של אנס שאנס את בת דודתו 3 שענים ברציפות, ולמה הוא לא הוכנס לכלא מפאת חשש שהוא ימות.(בכלא תמיד מתעללים באנסים). איזה עונש ניתן לו? 20 אלף שקל ו6 חודשים עבודות שירות. אישית, הייתי מעדיף שהוא לא יענש בכלל. כי הבחורה שנאנסה נאנסה פעמיים. פעם אחת ע"י דוד שלה, ופעם אחת ע"י המדינה. הטראומה שלה בטח רק התעצמה. אין צורך לשחק אותה תמים. הרבה פעמים-רוצחים, אנסים, ופושעים הרבה יותר רציניים משתחררים לחופשי מכל מיני סיבות שחלקן גם קשורות בפוליטיקה. Snoop צודקת, המשטרה צבועה ומסריחה. היא לא עושה כלום אם ירביצו לי ברחוב או אם יגנבו לי את האוטו. אבל היא עוצרת דתיים כי הם עשו הפגנה. טפו על המשטרה.

One Echoe

New member
רק אל תשחק לי אותה תמים.

כל פשע גורר ענישה עלק. עם המשטרה שלנו אתה יכול לרצוח מישהו ברחוב ולא יעשו לך כלום. אז מה הקטע של המשטרה להיטפל עכשיו לכאלה שעשו הפגנות?!

One Echoe

New member
זה מזכיר לי,

שהמשטרה שמרה שלא יהיו ספסרים בניצנים. כאילו שזה מה שצריך לעשות במדינת ישראל! לשמור על ספסרים!!!!!#?!@#!@ לכו לרחובות! תילחמו בעבריינות שגדלה מרגע לרגע! נלחמים לי בספסרות.

One Echoe

New member
זה מזכיר לי עוד מקרה,

את ההפגנה נגד קסטרו לפני כמה שבועות. עצרו שם 3 מפגינים שלא עשו כלום! מה הטענה הייתה? שהם לא שיתפו פעולה עם השוטרים. השוטרים היו אלימים כלפיהם בלי שהם עשו כלום! סתם כי הם שיכורים מהכוח שיש להם! שוטר אמור להיות שומר חוק! לא עבריין! כנ"ל מאבטחים שעליהם יש לי עוד יותר ביקורת.

ואני התמים? חחחח

הם לא עשו הפגנה המסכנים, הם עשו הפגנה בלתי חוקית, חסימת גבישים ראשיים ופיזור דוקרנים על כבישים.

One Echoe

New member
אני תמים, מדוע אני תמים?

אני מודע למה שהם עשו. הפגנה בלתי חוקית, כן כן. בירוקרטיה מזדיינת. מי שפיזר דוקרנים על הכבישים וגם מי שחסם כבישים צריך להענש. זה נכון. אבל עשו מזה יותר ממה שזה. וחוץ מזה, היו כאלה שגם לא חסמו כבישים, רק עשו הפגנה ונטפלו אליהם.

בירוקרטיה, לא בירוקרטיה...

הפגנה לא חוקית היא הפגנה לא חוקית ואין להם שום זכות שבעולם לעבור על חוקים. היו הפגנות חוקיות ולא היו בעיות, מי שעבר על החוק ונעצר שלא יבכה.

למעלה