אף פעם לא מאוחר

the mnm factor

New member
אף אל

יש אנשים שהופכים את האלוהים שלהם לאליל... אומרים לו תודה, חושבים שיש לו רצונות... עושים לו האנשה... וזה החטא הכי גדול.

k e l l y 1 8 1

New member
משום מה

אני לא מסכימה איתך לה' יש רצונות 10 הדיברות, תרי"ג מצוות שמעת עליהם? אלו הרצונות שלו.

the mnm factor

New member
באמת? הוא אמר לך?

זה הבולשיט הכי גדול שקיים... 10 הדיברות ותרי"ג מצוות הן הרצונות של מי שכתב את התנ"ך ושל מי שהמציא את האלוהים האנושי- אלוהים שיודע לדבר ולתת הוראות. ואנשים הולכים ועושים דברים בשמו... בלי לדעת מה הוא רוצה- עושים את מה שהם רוצים... נותנים לאנשים הוראות ואז אומרים שזה מה שה' רוצה- בלי לדעת בכלל אם הוא קיים או אם יש לו בכלל רצונות.

k e l l y 1 8 1

New member
טוב אם זה מה שאתה חושב

אני ממש מרחמת עליך אבל את תרצה באמת לראות אם התורה היא אמת אין לי בעיה לשולח אותך למשהו שיוכיח לך אני לא בקיאה מספיק אבל אני יכולה להגיד שיש מספיק דברים בתורה שמראים שהיא אמת (דוגמה קטנה מאוד דברים שהפרפסורים של היום מגלים רק עכשיו רשומים כבר בגמרא ובתורה מלפני מאות שנים, אהה ודרך הגב גם בינלאדן מוזכר...) וחוץ מזה כל העולם מאמין בתורה רק שהנצרות והאיסלם מסלפים מוסיפים ומורידים קטעים זה הכל אבל אפילו הכמרים והשייחם או איך שקוראים להם יודעים שהתורה שלנו אמת חבל שתה יהודי ואתה לא יודע או לא רוצה לדעת שיש אם יש משהו אמיתי בעולם הזה זה התורה והיא שיכת לך לי ולכל יהודי

One Echoe

New member
אופיום להמונים.

זה מה שזה. הנצרות והאיסלאם לא מאמינים בתורה של היהודים, על מה את מדברת? לנוצרים יש אמונה אחרת לגמרי. עכשיו, איזה דברים היו כתובים בתורה ואיזה פרופסור חשב שהוא המציא משהו שהיה כתוב שם כבר?

k e l l y 1 8 1

New member
טוב נשמה

אולי תפתח ת'ברית החדשה הקוראן ואת התורה אוקי ותראה שעד אחרי מתן תורה הכול אותו הדבר רק מה שהם אומריםזה שחטאנו וה' כעס עלינו ולקח לנו את התורה ונתן להם ובברית החדשה הוסיפו את ישו שהוא כאילו "המשיח" שלהם ולא האלהים שלהם והמוסלמים הוסיפו את מוחמד שגם פה הוא בגירסת "משיח"וזה לא משהוא שאני או הדתיים או מה שתרצה אומרים אלה הנוצרים והמוסלמים בעצמם ! עכשיו בנוגע לאיזה דברים: מערכת השמש מספר הכוכבים בגלקציה טוב יש לי כאן שני ספרים מלאים בכל מני דברים מהוכחות קטנות ועד לדברים שקוראים עכשיו כמו מגדלי התאומים הצונמי אסון ורסי רצח רבין וכל מני קוראים לספרים האמת היחידה ואם אתה גר באזור המרכז אין לי בעיה לתת לך לקרוא כי אני לא ממש יכול לכתוב כול וגם ערכים מחלקים את הספרים אם אתה רוצה אני יתן לך טלפון

One Echoe

New member
תן לי טלפון.

הוכחות, עלק. ואני יודע מה שאמרת על הברית החדשה, חשבתי שהתכוונת שהם מאמינים בתנ"ך היהודי-בקיצור אי הבנה.

k e l l y 1 8 1

New member
../images/Emo33.gifטלפון

יש כמה אני יתן לך 2 ערכים- 02-50002202 שופר - 03-6777779 ובאמת יש שם אנשים מקסימים בערכים וכל שאלה שיש לך יביאו לך תשובה והוכחה בהצלחה ושבת שלום

One Echoe

New member
"ביום שתביני למה אני לא מאמין בכל

האלים, תביני למה אני לא מאמין באל שלך."

k e l l y 1 8 1

New member
אנחנו נחכה ונראה!!!!

ואני ממש מחכה לרגע של אמרתי לכם!!!!!!!!! ואתה אומר שמספיק נהרגו בגלל אדמה כבושה אבל אני בטוחה "בזכות" זה שנתנו להם את עזה יהיו פיגועים ואפילו יותר השם ישמור כי הם רואים שזו הדרך שבזכות זה שהם הורגים אותנו הם מקבלים והמדינה ה...סליחה על המילה מפגרת הז מראה שזה נכון אז כן עכשיו זה היה עזה אר כך זה יהיה ירושלים תלאביב וכו'

k e l l y 1 8 1

New member
אני לא אומרת

א. שאני מכחה לפיגוע חס וחלילה אבל אני כן אומרת שזה לא מה שימנה את הפיגוע ב. את האאמרתי לכם הכונה הייתה לזה שנחזור לעזה ולא שיהי פיגועים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gotio

New member
עלוב.

מה כבר החזרנו ומה קיבלנו? הרבה וכלום. אתם, השמאלנים השרופים, אין על מה לרחם אין לכם נפש, כבוד, אנושיות. אתם מתים מהלכים. את הגולן לא תיתנו, המקום הרי יפה.. אבל מי רוצה לבקר בעזה... לא שמאלני, גם לא ימני.. אבל ימני רואה, שמאלני רוצה. וצריך להילחם בשביל להשיג משהו. אתם רוצים שלום! גם אני רוצה שלום. אבל אני יודע איך משיגים שלום עם מדינה מוסלמית דתיה הפועלת על פי תורה מסולפת על ידי קיצונים, וזה לא לתת להם מתנות. הם רוצחים אותכם! ואתם נותנים להם עוד ועוד כדי שישארו מרוצים. אבל הם אף פעם לא יהיו מרוצים. הם לא יכולים להיות. הם דתיים, הרבה יותר מאיתנו, והתורה שלהם סולפה, נגדינו היהודים.. הם אומרים להם בחדשות שהם רוצים עוד! שהם רוצים את כל פלסטין! הכל! מה עוד אתם צריכים לשמוע בשביל להבין.. ההתנתקות הוכיחה שהדרך הנכונה נגד הכיבוש היא פיגועים ורצח, ואתם, פתטים, רואים את זה אבל מקבלים משהו אחר. השמאל המודרני עקום ועגום. חסר ידע ויכולת הבנה. תמשיכו להרוס. וכשישראל תהיה תחת מלחמה כוללת. אני הראשון שיירה בכם בגב. כמו הערבי שלו אתם נונתים שי פירות לחג.

One Echoe

New member
זה מה שאתה לא מבין.

שאנחנו לא מביאים להם שטחים בשביל לרצות אותם, אלא בגלל שאנחנו לא רוצה לכבוש שום עם. ברגע שנחזור לגבולות 67, והם יעשו פיגועים-אני אהיה הראשון שיזיין לערבים ת'צורה.

Patch A

New member
ועוד משהו.

אם תהיה להם מדינה, מר אדוני היקר בעל הראייה המדינית הרחבה, והם ימשיכו לפעול כנגדך, תהיה לך את כל הלגיטימציה שבעולם להכנס בהם. אבל כרגע, כשאתה כובש אותם והם עם, בלי צבא אלא עם כנופיות גרילה, כנגדך - מדינה מסודרת עם צבא חזק - אין לך לגיטימציה. ההתנתקות לא הוכיחה בינתיים כלום. לפלסטינים לא תהיה, לפחות כרגע, שום לגיטימציה לעשות דבר כזה כי הרי כל מה שהם נשענים עליו זה דעת קהל חיובית בעולם וכרגע דעת הקהל נוטה לכיוון שלנו מה שידפוק אותם אם הם ימשיכו לפגע. על שאר הדברים שהאשמת בהם את השמאל אני לא אטרח להגיב, מכיוון שכמו שכבר ציינת אתה בעצמך, אתה בעל ידע, יכולת הבנה, בעל נפש כבוד וכמובן החשוב מכל - אנושיות. כמתבטא במשפט - "אני הראשון שיירה בכם בגב". יום טוב והתפכחות קלה.

k e l l y 1 8 1

New member
האא ועוד משהוא

במדינה שלנו יש שני דברים שעושים לי בחילה זה פוליטיקה ימין ושמואל!!! שניהם אותו חומר והתישקורת שכולכם מכירים כתקשורת כל מה שהולך שם זה רק שקרים לפחות 99.99% במהלך הפינוי ראו את זה בצורה מגעילה הם רק חיפשו את הדתיים כמו תמיד!!!! אני חוזרת בתשובה אבל המשפחה שלי הכולם חילונים וכולם היו כאן בעד הדבר הזה המרו שהתקשורת עברה כל גבול כי מרוב שלא היה להם מה להגיד הם המציאו ועד שהיה להם להגיד דברים טובים אז הם הסתירו היו 100 (אויותר אני לא זוכרת) סרבנים אבל הם אמרו שהיה רק 6

למעלה