אף פעם לא מאוחר

the mnm factor

New member
תאכלס לא

אבל הבדיחה הייתה נחמדה אז ניחא

שלום, שלום עכשיו!

אף אחד לא באמת חיי באשליות שההתנתקות אכן תביא שלום! גם השמאלנים שבינינו מאמינים בתוך תוכם שאין זה הפתרון ובטח ובטח לא יהיה אי פעם ביטחון! לפעמים כשאתה חושב על עולם בלי פוליטיקה הדברים נראים הרבה יותר פשוטים! אבל בתוך ליבם של השמאל הם חושבים קצת אחרת, הראש שלהם חושב על המסכנים שבחבורה..מה הייתה חושב אם המנדט הבריטי עדיין היה שולט עלינו? מה אז? לא היה נשבר לך באיזה שהוא שלב? לא הייתה רוצה מדינה משלך, לקחת אחריות על המעשים שלך? אתה חושב שזה באמת הגיוני לעשות מה ששנוא עלייך לאחרים? ומה לגבינו , האם זה לא יותר נכון כשיקרה משהו אז יהיה את מי להאשים, תעמוד לפנינו פשוט ממשלה של מדינה חדשה שכל העולם יסתכל עליו ויקחו יותר אחריות על מעשיהם?

spoop

New member
הלוואי והיה נכון

"חושבים על המסכנים בחבורה" אם הנפש שלהם כ"כ עדינה ויש להם כ"כ הרבה רחמים,אז איך הם עמדו אדישים לאבל שהם הביאו על אנשים גוש קטיף? איך בן-אדם עם כ"כ הרבה חמלה,יכול לפגוע בנקודה הכי רגישה של מישהו אחר? אז זהו שאני לא קונה את זה. אם הייתי רואה שהשמאלנים מרחמים על כולם,מילא,אבל הם מרחמים רק השונאים שלנו שימו לב! אין טיפת רחמים כלפי עשרות ישובים שוקקים שחייהם הופסקו באמצע,על אלפי המשפחות שאין להם עכשיו בית! הכל במכולות. הם הרוסים מבחינה פיזית ונפשית. פה מתגלה הצביעות הכי גדולה של השמאל. רחמנים ע ל ק.

One Echoe

New member
אני מרחם על המפונים.

ובאמת שכואב לי על מה שקרה להם. אבל עם זאת זה צעד שהיה חייה להעשות. אף אחד לא מרחם על כולם..גם לא השמאלנים. אנחנו רוצים שלום וצדק. אנחנו לא יפי נפש, כמו שכולם מגדירים אותנו.

כן, כן

אז מה עם כל החולים שלא קיבלו תרופות רק כי התקציב הלך למתנחלים? מה איתם ? לעזאזל, איך אתה בכלל יכול לדבר ככה "משפחות הרוסות " וכו'.. שאלפי חולי סרטן, אלצהיימר וכו' יושבים בבית ויודעים שיומם מגיע? מה איתם? משפחותיהם אינן נהרסות????

Rotema3

New member
מה קשור?????????????????!

כ"כ מעצבן לקרוא שטויות גסות כאלו! כי התקציב הלך למתנחלים??? נו באמת! זה כבר מוגזם. תגידי גבירתי, איפה שמעת את השטות הזאת? בתקשורת? מהשפחה? אולי מהחברה? זה הדבר הכי מפגר שממעתי. עכשיו גם הם אשמים בזה שיש חולים שאין להם כסף לתרופות. לא יאומן הלינץ' שהמדינה עושה לאנשים האלו. איכס איכס איכס! אעלק רחמנים. להקיא ממכם!

Patch A

New member
תשמעי

איך את רוצה שיגיבו כשהמצב הוא שהמתנחלים מקבלים כסף ותקציבים, גם אלו שלא מפונים לצורך העניין, בעוד שחולי סרטן צריכים להיאבק, למשל, כדי לעשות השתלת מח עצם שניה שעשויה להציל את חייהם? אני מבקש ממך להסביר לי בבקשה את ההגיון שכאן. וכמובן, המתנחלים הם לא הגוף היחיד שאליו זורמים כספים לחינם כאן במדינה, יש עוד רבים, ביניהם הפוליטיקאים עצמם.

k e l l y 1 8 1

New member
מי ביקש להתנתק?

המתנחלים לא בקשו את זה, הם בטח לא מרוצים מזה, אבל הממשלה (שלצערי) שלנו בחרה לעשות את זה בדרך הזו נניח, ואני ממש לא מסכימה אם זה היו צריכים לפנות אוקי למה שלא קודם יכינו להם מקום לגור/לעבוד/ללמוד נראה לך שהם מרוצים מכל העינין של לגור במלונות? או בקרוונים? לא נראה לי....או יותר נכון אני בטוחה שלא!

One Echoe

New member
לא מדברים על ההתנתקות.

אלא על הכסף שזורם להתנחלויות בלי קשר להתנתקות. המון המון כסף, שגורע מתקציב המדינה וגורם קיצוצים בחינוך שלנו! בעתיד שלנו! בכלכלה, בתרבות-וכו'. המתנחלים לא שיתפו פעולה עם הממשלה כשהודיעו להם על תוכנית ההתנתקות. גם כשההתנתקות עברה רוב, בג"צ וכו', הם לא הסכימו. והתפללו לאלוהים. הרבנים שלהם אמרו להם שיהיה נס, ולא תהיה התנתקות. ולכן הממשלה לא יכלה לסדר להם שום דבר.

spoop

New member
11 מיליארד$ עלתה ההתנתקות

ואל תדברי איתנו על חולי סרטן,כמעט כל יום אנחנו תורמים להם. ותאמיני לי שיש לממשלה המושחתת הזאת כסף,פשוט היא לוקחת הכל לכיס שלה. הלוואי שעכשיו יהיו יותר תקציבים לחולים,אבל ממש לא נראה לי.

spoop

New member
אתה פושע בעצמך../images/Emo46.gif

"לפנות את הפושעים?" הממשלה הדביקה אותם לקיר ולא הותירה להם ברירה. אם באים להרוס להם את היישובים שהם בנו בזיעת אפם,ודאי שהם לא יצאו מרצונם! אבל נכון ה"חוק",וואי איך שאנשים נהיים צדיקים פתאום,שיהרסו יישובים שיזרקו משפחות שיתנו פרס לטרור,רק שלא יעברו על החוק! גם הסטודנטים עברו על החוק בחסימות שלהם,אז הם פושעים?

Patch A

New member
כן

ואוי, נו באמת, כבר כמה פעמים מזכירים פה את הסטודנטים שחסמו. הסטודנטים, ואני אומר את זה בצער, הם מהמגזרים היותר פסיביים כאן במדינה. הייתה חסימה אחת ליד האוני' ברמת-אביב. וכן, אלו שירדו לכביש הם פושעים. אבל מה שכן, לפחות ההפגנות של הסטודנטים היו חוקיות ובאישור המשטרה. אני הייתי בהפגנה הראשונה שהתחילה את הכל, בככר של אוני' ת"א - היו שם 6 ניידות כדי לשמור על הסדר ולמען האמת לא ממש היה צורך בהן. הקריאות "בוז" שהשמיעו לפרופ' איתמר רבינוביץ, נשיא האוני', היו בערך הדבר הכי דרסטי שקרה שם. פרט לחסימה שהייתה בבוקר כמובן שהייתה לא חוקית.

One Echoe

New member
איזו הגזמה.

כל מי שעובר על החוק הוא פושע? אני חולק על זה. לפעמים אין ברירה אלא לעבור על החוק. מה נהייתם לי כ"כ תמימים פתאום?

Patch A

New member
מבחינה משפטית

כן, מי שעובר על החוק הוא פושע, לא משנה למה. באותה מידה אתה יכול להגיד שהמתנחלים שפגעו בחיילים - לא נותרה להם שום ברירה אלא לעבור על החוק. גם החסימות של הכבישים עשויות היו לפגוע למשל, באנשים שצריכים שאמבולנס יסיע אותם ונתקעים בפקק. רק שהסטודנטים חסמו את רח' לבנון, לא את האיילון או משהו כזה..

spoop

New member
דוגמאת האמבולנס../images/Emo4.gif

שמעתי שהודיעו למד"א איפה החסימה תהיה. וחוץ מזה תראו לי מקרה אחד שאמבולנס נעצר? אם זה היה קורה היו חוגגים על זה אל תדאגו. אם אני עוברת באדום-אני פושעת? אם עישנתי במתחם אסור-אני פושעת? אלו אכן עבירות על החוק,אבל פושע זה ממש קרימינל שזה בדר"כ מיוחס לגנבים ,מושחים ורוצחים. אני נגד החסימות,הן רק הזיקו. ואני בטח ובטח נגד פגיעה בחיילים. אבל אדריכל מדבר גם על אלו רק נשארו שם שזה היה שטח צבאי סגור,או על אלו שהתבצרו והתנגדו התנגדות פאסיבית.

רולדההה

New member
מיוחס, אה? ../images/Emo98.gif

וול, זה אכן טיעון חזק. יקירה- מישהו שעובר על החוק הוא פושע, חד וחלק. יש הרבה דרגות של פשיעה, ובהתאם להן גם הרבה דרגות של ענישה, אבל עבירה על החוק היא פשיעה. וכן, גם לעבור באדום ולעשן במקום ציבורי זאת פשיעה מסוכנת ביותר (סיכון חיים וגרימת מוות, בהתאמה) זה שהמנטליות בישראל נותנת לזה לגיטימציה - זה כבר סיפור אחר.

spoop

New member
נו זה מה שרציתי לומר!

על דברים חמורים כאלה אף אחד לא אומר: "פושעים" אבל על המצאותם של המתנחלים בגוש קטיף,אחרי שהתבקשו לצאת ממנו זה פשע... גם אם הם לא עושים כלום!

למעלה