אף פעם לא מאוחר

k e l l y 1 8 1

New member
אף פעם לא מאוחר

אני יודעת שעבר זמן מגרוש אבל אני ממש צריכה להגיד שאני ממש איתכם ומתפללת שיום יבוא ותחזרו לשם ואני באמת מאמינה שהיום הזה יבוא רק צריך להתפלל לא בדקתי אבל אם יש כאן מפונים ואתם צריכים עזרה במשהו כמו ביביסיטר אירגון של הבתים אני וחברות שלי נשמח לעזור!!! ועוד משהו לאחי השמולנים...אתם מסכנים שאתם מאמינים שדבר כזה יביא שלום שאני רואה את השלטים "נמשיך בשלום" אני לא מפסיקה לרחם עליכם תתעוררו ודחוף!!!!!!!

תתעוררי את

החיילים שלנו לא יחזרו לעזה. די כבר, יותר מדי אזרחים וחיילים נהרגו בגלל פיסת אדמה כבושה.

מה זה פיסת אדמה כבושה??

גם תל אביב כבושה אז נחזיר גם אותה?! אם אתה מסתכל על זה בתור כיבוש אז תפנה גם את חיפה יפו עכו ותל אביב. המצב הוא שחזרנו לארץ שלנו וככה אתה צריך להסתכל על זה... אני יודע שזה קשה אבל תנסה להיכנס לראש...

תל אביב, יפה, יפו וכל שאר מדינת

ישראל, קיבלו הכרה בינלאומית ונהפכו לחלק מהמדינה. עזה וצפון השומרון לעולם לא סופכו ולכן ההגדרה "כיבוש" מתאימה. מצטער, התנ"ך קרה לפני אלפי שנים ויותר, לא חיים לפיו.

הבנתי

אז כל מה שכתוב בתנ"ך לא באמת קרה? אתם חיים את התנ"ך, מדינת ישראל לא, תודה לאל הרוב מבינים שאנחנו בשנות האלפיים ולא בתקופת יהודה.

אז למה אתה חושב שזאת המדינה שלך?

סתם כי האום נתן לך אותה? כי אם כן אז זה מאבק בין הדתיים שמאמינים בתנך לבין החילונים שלא מאמינים. היית מוכן לקבל את אוגנדה במקום את ישראל במחשבה לאחור?? דוגרי.

דוגרי?

שני דברים: 1. למה זאת המדינה שלי? כי זו המ ולדת ואין דבר חשוב מזה. 2. אני מסורתי ומאמין בקשר שלי לאדמת ישראל, אבל זה לא משנה את העובדה שאני לא מסכים לכבוש עם אחר.

Borg1

New member
רסמי כן!

הייתי מוכן... וזו היתה ההחלטה של הממשלה הראשונה שלנו. אך (לצערינו או לשמחתינו) התנאים שם לא הפשרו לבנות שם את המדינה.

אל אחד,

אבל לפי איך שהגבת לי במליון ואחת פעמים חשבתי שאתה חושב קצת אחרת. מצטערת שטעיתי!!!! ופרשתי לא נכון

לא.

מן הסתם, אם היית אחד מהם - היית יודע. אני מדבר כמובן עלי ועל האוריון (שאיני רואה אותו פה בימים האחרונים.... נו מילא, להיות בורא עולם זה עבודה קשה, מי כמוני יודע.....) אתה מוזמן לדפדף אחורה בפורום לראות א ההסברים... (או פשוט לשאול)

זה בעייתי קצת

בעיקר מכיוון שכבר סיימנו לברוא את העולם. הייתי אומר לך שאני אתייעץ עם האוריון ונראה, אבל נראה שהאוריון נעלם מהפורום......

One Echoe

New member
אל תהיה רע.../images/Emo10.gif

אני אכתוב ספר, אקבור אותו באדמה. עוד 1000 שנה אנשים ימצאו אותו ואני אהיה אלוהים שלהם! ואז אני לא אחלוק איתך את הסגידה...

אני אחשוב על זה.

אין טעם לקבור את הספר באדמה - צריך להפיץ אותו. אני אולי אמנה אותך לבורא עולם מחליף, כשאני והאוריון מצא לצאת לחופש או משהו.....

למעלה