אף אחת !!!!!!!

magy

New member
אף אחת !!!!!!!

ואתם צריכים לשמוע את השיר, עם המנגינה אף אחת ביצוע: מירי מסיקה מילים: צרויה להב לחן: שמוליק נויפלד השמיים כחולים היום זה שוב ינואר בלי גשם אני בבית והחוץ הוא תמונה מטושטשת חלמתי שאני בורחת מכלוב של ציפורים או רשת כל הלילה חיפשתי אותך בבוקר קיבלתי אי-מייל קצר ונחמד כתבת: "היי, איפה את?" ולא אמרת כלום כמעט וידעתי שאתה שם לבד וידעתי שאף אחת לא תפסה את המקום שלי בלב שלך שלי בלב שלך ואף אחת לא תפסה את המקום שלי בלב שלך שלי בלב שלך לפעמים אני שומעת עליך מחברים הם אומרים שאתה מקפיד עכשיו על חיים מסודרים שאתה כבר לא מכור לדרמות ולכבישים המהירים יש לך אישה שאתה אוהב ומשפחה אבל אני מכירה אותך ורואה על מה אתה שומר גיבור חמוש בנעלי-בית משתיק קולות ומצנזר ויודעת שאתה חושב עלי עלי ויודעת שאף אחת לא תופסת את המקום שלי בלב שלך שלי בלב שלך ואף אחת לא תופסת את המקום שלי בלב שלך שלי בלב שלך אני רואה לך את החלומות ורואה ממה אתה פוחד נשים כמוני פעם היו שורפים על המוקד נישקתי לך את הנשמה ואתה לי ואף אחת לא תתפוס את המקום שלי בלב שלך שלי בלב שלך

שקדיה100

New member
בולשיט (סליחה, מגי, זה לא אישי)

אהבה זה לא חלומות, אהבה זו לא התאהבות, אהבה זה לא רק מגע בנשמה, אהבה זה לא רק מסע שעשית. אהבה היא גם מציאות. היא קודם כל מציאות. אהבה היא התמודדות עם שגרה. עם ילדים, עם משכנתא (נכון, בגילנו כבר פחות), עם חשבונות ומכולת, ולהישאר אוהבים אף על פי כן. אהבה היא מלחמה על ריגושים, אבל היא לא ריגושים. אהבה היא לא להיות שם ולחלום על האחרת, היא לא להיות אצל האחרת ולחלום עלייך, ומי שעוזב לא אוהב, ומי שבנה חיים אחרים עם משפחה אחרת, אוהב את המשפחה שלו, לא אותך. אהבה היא לא דיבורים וגעגועים וחלומות ומסנג'רים, והצהרות, ודיבורים. אהבה נמדדת במעשים של יום יום, בהתמודדות על אף הפחד. בולשיט.

magy

New member
בולשיט? סליחה?

לא אומרים על שירים שהם בולשיט.

magy

New member
קצת יומרני וחצוף

להגיד על צרויה להב שהיא או שיריה הם בולשיט. איזה מזל שלא הדבקתי את השירים שלי....... כאן... אחרי גישה כזאת, ולזכות לסופרלטיבים "מחממי לב"...

magy

New member
גם פסלים אינם מציאות

גם ציורים אינם מציאות גם ספרים אינם מציאות גם סרטים אינם מציאות ואף אחד מהם .... אינו בולשיט..... לבטל בהנף יד אנשים יוצרים ויצירות? הגזמה פראית..... מציאות לחוד, ואמנות לחוד...... לא סותרים אחד את השני..... כתבת פעם משהו? ציירת, פיסלת? יצרת?

שקדיה100

New member
אני מאד מקווה

שבמהלך השנה הקרובה ייצאו לאור שני ספרים שלי, שמתבשלים בתנור. ועדיין.

magy

New member
איך תגיבי אם מישהו יכתוב

על השניים שבתנור, שהם בולשיט? ולא, לא צריך לכתוב על כלום, שזה יפה...... אפשר לפעמים, לא להגיד כלום...... גם זה מותר......

magy

New member
תעזבי את הזכויות

לא כדאי לפעמים להיות גם חכם ולא רק צודק? רק לפעמים...

שקדיה100

New member
עניין של דעה אישית

לא של חוצפה ולא של יומרנות. והדעה האישית הזאת אינה מנותקת מהקונטקסט שבה היא נכתבת, במחילה. היא אינה מנותקת מהעובדה שזה פורום של פנויים-פנויות, של אנשים שבחלקם אולי חוו נטישה, של אנשים שבחלקם אולי מסתכלים על המשפחה החדשה של בן/בת הזוג הקודם/מת, ואולי שואלים את עצמם אם הוא זוכר, וכמה, ואם הוא אוהב, וכמה. ואולי חלק מהם משלים את עצמם שהוא עדיין אוהב, כשהוא מקים משפחה חדשה. וכמו שהשיר הוא לגיטימי פה, הדעה הזאת לגיטימית דווקא פה, לא פחות. ואין לזה ולא כלום עם רמת השיר או רמת המשוררת, ואין לזה ולא כלום עם השירים שלך. יש לזה, לעומת זאת, הרבה מאד עם הכאב שלי. ואם לא זה המקום לדון במהותה של אהבת אמת, גם אם הטריגר הוא צרויה להב, אז איפה? סליחה, באמת. מבטיחה בפעם הבאה שמישהו מעלה פה שיר כלשהו, לומר שהוא יפה.

magy

New member
זה שיר.............רק שיר..........

לא צריך לקחת אישית כל שיר ששרים ברדיו. רק שיר........ לא כתבו שום דבר אישית נגד אף אחד..... בשיר מותר לכתוב הכל........גם בסיפור. אנשים רואים טלנובלות דביליות......... אבל אני לא אגיד שזה בולשיט...... אני אומרת בלב ... בשקט..... שלא ישמעו ולא ייפגעו.....מדעתי. הטלנובלות כן קשורות למציאות?

שקדיה100

New member
מגי

לשיר יש מסר. ועם מסר מותר להתווכח. והוויכוח, מסתבר, הוא לא על השיר. הוויכוח הוא על מהותו של הפורום הזה. מטרותיו, מטרות הכותבים בתוכו, איזו במה הוא נותן ולמי, באיזה נושאים הוא דן ובאיזו רמה, ומה המותר שלו על אתרי היכרויות עם כרטיסים אישיים יפהפיים ותו לא. ואת היא המנהלת שלו, ואת זו שתתני את הטון לגבי מה יהיה בו ומה לא. וככל שאשאר בו אכבד את בחירותייך. אני מתנצלת אם נפגעת אישית. לילה טוב.

magy

New member
הויכוח היה על השיר בלבד..

בידקי שוב. את, לקחת אותו אישית. - עלבת בו, כעסת עליו/עליה... ואולי פה גדולתו של השיר..... בנגיעה שלו.... לא כל אחד יודע לגעת...... והנה צרויה עשתה את זה.... אני אהבתי, את לא........ אותה משפחה.....אהבה/שנאה... אותו להט..... דיברנו רק על השיר......ושיר הוא שיר.... אפשר לקחת אותו - או לא. זה, מה שהיא רצתה לכתוב......וכתבה. התאים לי להביא אותו לכאן...... באהבה/זוגיות, יש את כל הצדדים..... גם האפלים.... לא הכל מואר בשטח הזה..... משוררים יודעים על זה משהו........הא? הויכוח על הפורום, תכניו וכרטיסיותיו, התנהל בשרשור אחר...... לילה טוב מאד...

נכון.זה רק שיר .......

וכל אחד מפרש שיר כפי שהוא מבין ועם מה שהוא מזדהה.מאוד לגיטימי בעיני.

../images/Emo24.gif מגי אני רוצה לחזק אותך. מה

שמדהים באומנות זה שאפשר לתת לדמיון להתפרע. אני כאמנית חוטאת בדבר. אפשר לפסל יצורים לא פרופרציונליים ולומר הכל . כדאי להנות מיצירה באופן רגשי ולא שכלתני. ולו רק לרגע.

גאיה ק

New member
"עם הכאב שלי..."

שקדיה וכולם. הסוגיה המשורשרת כאן מוצדקת ,לטעמי,עקרונית,אך אולי לא שמו לב... ונחמד יהיה לגלות פה עוד קצת רגישויות... למה שאמרת בקטן/קטןטן...ולכן שועטים קדימה... רק טוב/גאיה

יומרני חצוף? מי קובע ?

ברשותכם ארשה לעצמי לעורר את הוויכוח הזה מחדש. א. "יומרני וחצוף" מי קבע שביקורת על שירה ספרות ואמנות יכולה להגיע רק ממי שאנחנו חושבים שהוא מוסמך? יתר על כן,מי קובע מי מוסמך ומי לא? ב.לפעמים אנשים מוצאים בספרות או בשירה קטעים המדברים אל ליבם,האם זה אומר שכולם צריכים לחשוב כך? ג. מאחר ומדובר כאן בפורום היכרויות ולא באתר היכרויות, וזה עונה גם על הודעה אחרת בפורום,אז פורום הוא מקום שבו אנשים מביעים את דעתם ככל שיחפצו,ובלבד שאין הם עוסקים בגופם של אנשים אלא בגופם של נושאים. נכון שהמטרה המיידית היא להכיר כאן בני זוג פוטנציאלים,אבל מה רע אם בדרך אגב נוכל גם להחכים? ואי אפשר להחכים אם מחליטים שיש דברים שהם טאבו. ואסור לבקר אותם כי, בלה בלה בלה

magy

New member
אפילו בקורת לא היתה

היתה מילה אחת. "בולשיט". מילה שפוסלת כל מה "שלא בא לי עליו".

זכותו של כל אחד להתייחס לכל יצירה

כפי שהוא חושב ומרגיש באמת. על טעם וריח אין מה להתווכח

למעלה