"אף אחת" ובגידה

תשמעי

השיר של מירי מסיקה הוא שיר של רגש כזה המעניין בסיפור שלך הוא שלא הבנתי מה הסוף הלכת לספר לחברה המשותפת שלכם או שעוד לא ואני לך למה אני שואל כי אם סיפרת לה אני לא ימשיך לכתוב ואם את לא סיפרת לה אז אני יגיד לך ככה אם את אוהבת את חברה שלך ואת רוצה שהיא תמשיך להיות חברה שלך למרות מה שקרה תבקשי מחבר שלה שיעזוב אותך תגידי לו שזה לא מסתדר וזהו אבל אם את אוהבת אותו וחברה שלך לא מעניינת אותך לכי ספרי לה וזהו

EVGIRL

New member
חחחחחחח מצחיק אותי מה שקורה פה../images/Emo6.gif

חחחחח סורי אבל כל התעסוקה בעיניין הזה דיי מצחיקה אותי
בכל מקרה מה שרוב האנשים אמרו פה...אני באמת שמחה שמצאת אהבה והכל אבל שום דבר לא מצדיק את זה שאת בוגדת בחברה טובה שלך...זה לא המעשה הנכון לעשות כי אף אחד לא שווה את זה!! חברה טובה תמיד שם בשבילך ובקשר לחבר הזה...לא נראה לי כולכך שהוא תמיד שם... בכל מקרה...שיהיו לך חיים מקסימים!

טולייצ

New member
מה העניין?

למה כולכם מעוררים כאלו שערוריות כאילו מה זה לבגוד במישהו אנחנו חיים בעולם שמאחורי גבנו קורים דברים שלאחרים לא ממש אכפת אז מה העניין? את רק בת 23 כל החיים לפנייך אם את מרגישה שזה באמת ראוי ונכון לפתח את הקשר הלאה,לכי על זה מקס' תאבדי חברה.. צריך לקחת סיכונים.. אבל,תבררי שהוא לא מנצל אותך.. אני בעד! דיי עם הדעות הפרמיטיביות האלו!!

Lilac Wine

New member
זה לא אות ולא כלום

גלגלצ תמיד חורשים על השיר הזה תאשימי את גל גלגלצ הם חורשים על כל שיר

Random23

New member
"כולם אומרים, את צוחקת לי בפנים"

מי שלקח חסות על האהבה שלכם הוא שלומי שבן, בשירו - כולם אומרים והנה זה: כולם אומרים את צוחקת לי בפנים ומוסיפים קריצה, אתה יודע על מה אנחנו מדברים כולם אומרים את הולכת עם כולם איפה זה שם אותי? איפה זה שם אותם? זה לא חברים זה. כולם אומרים, כולם אומרים עלייך כל מיני דברים גסים, אנשים גסים אני לא מתפתה למילה וכולם אומרים את צוחקת לי בפנים ומוסיפים טפיחה, אנחנו בעדך זאת אתה מבין כן? כולם אומרים שהיית כבר עם כולם איפה זה שם אותם? איפה זה שם אותם? כולם אומרים עלייך כל מיני דברים גסים אנשים גסים אני לא מתפתה כולם אומרים, כולם אומרים עלייך כל מיני דברים גסים אנשים גסים אני לא מתפתה למילה כולם אומרים את צוחקת לי בפנים חופשי תתביישי שיהיה בהצלחה!

סתם

ראיתי את ההבלטה בתפוז על הפוסט הזה שלך ונכנסתי. ממש במקרה. קרם קרמל. את יודעת ממה הוא עשוי לא כן? ולמען אלה שאינם יודעים אטרח ואומר שזה מורכב בחלקו מסוכר מבושל. סוכר מבושל, אם הוא יתר על המידה על האש, הופך למר בטעמו עד שנשכח לחלוטין שמדובר בחומר מאוד מתוק במקורו. נדמה לי שהקרם קרמל שממנו מורכב הניק שלך-עבר את זמן הבישול והפך את הטעם... אני מבין, כאדם החי על האדמה הזאת-את התשוקה שאחזה בך כדיבוק כלפי אותו מחזר. אני גם רואה בשירשור שיזמת את הרגשות השונים שעוררת בסיפור שלך. לא אכחיש. יש בעולם הזה את המונח בגידה עוד מימי התנ"ך, והוא עתיק יומין לכל הדעות. לשם כך נתבקשנו בעשרת הדיברות, לכבוש את היצר שלנו, צווינו שלא לחמוד אשת רע, וכו' וכו'. אבל אני לא כאן על מנת להטיף לך מוסר. עשית מה שעשית ואי אפשר למחוק לעולם את ההיסטוריה. ואולי זה עונשך, שתאלצי ללכת עם אות הקין שקיעקעת לעצמך-עד יום מותך. כן מירי מסיקה, לא מירי מסיקה, זה לא ישנה במאומה את שאירע שם בחשיכה ההיא שבה איבדת משהו. ואם אלה ערכייך שלך, אזי זה עוד מחיר שהתווסף לאות הקין עליו דיברתי קודם. שונה הדבר, אם את חשה טוב מכל העניין. או אז, אין כל סיבה שלא תמשיכי ביתר שאת עם מעשייך, מלאי העונג והתשוקה, מצדיקי גניבת המים-טעימים ככל שיהיו. אולם בכל מקרה דבר אחד נבצר ממך בצל מעשים אלה, והוא, שיהיה לך משהו משלך, אותו יצרת ובנית בטוהר, מבלי להזיק לאיש בין שבידיעה ובין שלא. ויצירה זו טהורה ונקיה, היא המתת האמיתי של האהבה במצוא איש את רעייתו ואשה את אישה בלא משוא פנים, עם מלוא הזכויות על הבחירה. ובאמת, מתוך ידיעת המצב בחיים, נהיר לכל ינוקא, שתמיד יש בנמצא אנשים פנויים לחלוטין שיש בליבם מקום לאהבה כמו זו שאני מאחל לך מכל הלב. ולסיכום אומר לך גברת קרם קרמל, שאם את באמת מאושרת, בתוך תוכך עם כל הפרשה, לכי על זה. לכי על זה עם כל העוצמה, עד שתמצי, ואין לך כל צורך להצטדק או להתייעץ. זה בהחלט שלך. חג שמח.

galit410

New member
אהבה ללא תנאי

אני מאוד מבינה את מה שאת כותבת. אצלי זה אותו דבר אבל זאת לא חברה.במקרה שלי זאת אהבה רגילה אבל גם יש גורם שלישי שנכנס באמצע . ושהשמעתי לחבר שלי את השיר הוא כמעט בכה. וכול הזמן שאנחנו בכסאח אז הוא שר לי את השיר הזה.קשה לאוהב שיש גורם שלישי זה מכניס לטירוף בשני הצדדים ............

פטל קאט

New member
אני ממש מבינה אותך

גם לי תמיד יש קטעים כאלה עם שירים שפשוט תופסים לך את הלב ואת מרגישה כאילו הם נכתבו עלייך והם מכתיבים את הרגע..... וזה פשוט מרגיש קוסמי... אף אחד כאן לא מבין אבל אני ממש מבינה אותך זה מאודד מתקשר אליי

אולייייייייייייייייי דייייייייייי?

מה זה לשפוט אותה ככה?! מי אתם?! נכון שמה שהיא עשתה הוא לא בסדר והוא אולי מגעיל.אבל היא לא חיפשה את זה ולא דרשה את זה. זה קרה מעצמו.. זה שהיא נתנה לזה להגרר? נכון זה לא בסדר אבל זה קרה! מה יעזור להאשים אותה? לא את זה היא מחפשת מכם! היא גם ביקשה ממכם לא לקטול, מכאן שהיא יודעת שהיא לא בסדר. לצערי קורים המקרים שאנשים מתאהבים בחברים של חברים הכי טובים. נכון שהם לא צריכים לנהוג כמו במקרה הנ"ל אבל אתם חושבים שלהגיב ככה זאת הדרך הנכונה? חמודה.. תדברי איתה. תבקשי שתנסה להבין.שאת יודעת שנהגת בצורה לא יפה ושאת מצטערת על האופן שבו זה קרה. ובפעם הבאה.. תזכרי שלא ככה עושים:) בהצלחה

מזל ורן

New member
היי

אל תחפשי אשמים לא מירי ולא אף אחד את פשוט מחפשת כיסוי לדבר הממש זוועתי שעשית לחברה שלך אני מאחלת לך שבעתיד זה יקרה גם לך ואז תרגישי את הכאב העצום של בגידה משני הצדדים גם מאהובך וגם מחברתך "תהני"

למעלה