"אף אחת" ובגידה

pRimaVeriTaVIV

New member
כבר לאאאאאאאאאאאאא היה את מי

להאשים אז היא האשימה את מירייייייי

pRimaVeriTaVIV

New member
כשראינו את מירי מופיעה

(
)

האמת היא אחרת

זה לא שיר ולא הזמרת שעודדו בגידה, פשוט זה שיר מהחיים, כמו כמעט כל השירים של מירי כמו למשל: הוא לא יודע איך שאני חושבת עליו.... מה שקורה בחיים שלי נמצא בין השורות של השירים שלה.... אני מוצאת בהם נחמה, כאילו יש מי מבין אותי ונותן לי אוזן קשבת כאילו זה אני שמספרת את הסיפור שלי במילים של השיר, הרי לאף אחד לא יכולה לספר על אהבה אסורה שלי, כשאני שומעת את השירים של מירי, המילים והקול האינטימי שלה מראפים לי פצעים בלב ואכן נותנים אומץ להמשיך..... מי שחי בלי לטעום מפרי האסור לא יבין את זה...........

Rony 05

New member
איזה תגוובות ציפית?!

את בעצמך מבינה שזה אסור ושמירי בכלל לא קשורה לזה,עובדה שקראת לזה "בגידה" ועובדה שכתבת "יודעת שתהרגו אותי..."

פלטרון

New member
את לא בן אדם, ולא חברה..

בואי נשים דברים על השולחן - חברה שלך סמכה עלייך (כי בדר"כ חברה לא תסכים שהחבר שלה יילך עם אחרת.. אפילו אם האחרת היא חברה. אבל במקרה שלך היא סמכה עלייך.. ועליו ) - ומה אתם עשיתם ? א. בגדתם ושברתם את האמון הזה. ב. לא מספיק ש-א' הוא רע.. אבל אתם ממשיכים, מתגנבים, ולא מספרים לה. כמה זמן זה נמשך? וכמה זמן זה יימשך? ואת בגלל שיר ברדיו לא סיפרת לה.. מקרי או קוסמי - אולי זה היה המסר שלך להמשיך לספר ולא לעשות אחורה פנה. חשבת על זה? איפה זה מעמיד אותך- את תמכרי את החברות שלך ממש מהר. שימי לב שאפילו כתבת בעצמך שהרבה לפני השיר והלחישה אתם כבר עשיתם דברים אסורים.. חיבוקים פילרטוטים ופינוקים של זוג לא של חבר של חברה שלך ואת). ובנוסף להכל - את גם נפלת ברשת של בחור שחיפש ריגושים. מאחל לך שאני טועה.. למרות הכל. 2 משפטים אחרונים שכתבת - "מה דעתכם? ובבקשה על תיקטלו תנסו להבין..." כלומר את רוצה רק את הדיעות הטובות.. ולא את הקטילות. שמת לב? אני בוחר לומר את האמת.. ללא קשר אם זו קטילה או הבנה. "היא חברה שלי והכל אבל כל אחד זקוק וראוי לאהבה .." נכון. כל אחד. גם היא. ואת לקחת ממנה את ההבנה והאהבה שלה. מה גם ש.. יש כל-כך הרבה גברים, ואת לקחת את שלה. אפילו אם זה "נועד להיות".. עדיין - זה לא בסדר. יש דרך אחרת לעשות את הדברים.. אתם פשוט בגדתם. חבל.

../images/Emo70.gifזאת חברה שלך!!!!!!!!!!!

אולי את מצאת אהבה אבל את לוקחת למישהי אחרת את האהבהההה
זה ממש מגעיללללללללללל

ווווואוו אנשים!!

הגזמתםםםםםםםםםםםםםםםם!! תחשבו שניה... היא לא רואה את זה כדבר רע.. בכל זאת-- א=ה=ב=ה! מאחורי כל עניין הבגידה בחברה.. היא בסך הכל מחמיאה למירי... על זה שהשיר שלה קירב בין 2 אנשים אוהבים... זה שהיא צריכה לבגוד בחברה שלה בשביל זה...... זה כבר משהו אחר... שנראלי, לא עניינו של אף אחד פה!

מה?!?!?

"כל אחד ראוי לאהבה" איכסס אני נגעלתתתתתתתתת היא ח=ב=ר=ה שלך!! יש לך סדר עדיפויות מדהים!!!!!!!קרה לי בדיוק אותו דבר רק שאני הייתי הנבגדתתת ואת לא מאמינה כמה כאב יש בזה!!!!!!! ממש אנוכי מצידך!! אני מקווה שיהיו לך ייסורי מצפון כמו שלא היו לך לעולם!1 אני מקווה שתאכלי לאט לאט את הלב ושלא ישאר לך כלום!!!

toxi flower

New member
את לא חברה

ואת לא ראויה לאהוב על חשבון של מישהו אחר...אף אחד לא! תתני חסות למי שאת רוצה על הבגידה הזאת אבל בשורה התחתונה את נשארת אותו תפוח רקוב שאפילו תולעים לא רוצים לאכול.

חיים פעם אחת

תעשה מי שתחושת הבטן שלך אומרת לך אין פה נכון או לא נכון לכולנו יש זכות לאהבה ולפעמים היא מגיעה בכול מיני דרכים קצת מסובכות את בעצמך יודעת את התשובה עיזבי אותך ממוסרי וכאלה זה סתם ליפי נפש אם אתם מרגשים שזה נכון לכם :)

למעלה