"אף אחת" ובגידה

"אף אחת" ובגידה

חייבת לספר לכם, יודעת שתהרגו אותי... אני מרגישה שמירי עודדה את זה. אני וחברה טובה היינו אמורות לצאת להופעה של מירי מאוד התרגשנו כי שתינו מאוד אוהבות אותה באותו ערב קרה משהו במשפחתה ו.... היא לא יכלה להגיע הלכתי עם ידיד שהוא בן זוג של חברה אחרת (הוא התנדב היא לא יכלה להגיע) כשמירי שרה את "אף אחת" היינו די קרובים (התקרבנו במהלך ההופעה... הוא חייך אליי הרבה ודי פינק אותי... קנה לי דברים...) והוא ממש לחש לי את השיר לתוך האוזן "אף אחת לא תתפוס את המקום שלך בלב שלי" אחר כך כל ההופעה ישבנו חבוקים ולא זזנו ... אחר כך בדרך חזרה באוטו שלו הוא אמר לי שהוא מרגיש שמירי וההופעה הקסומה שלה גרמה לזה שאני והוא נתאהב הוא ממש שיכנע אותי כי באמת היה שם משהו קוסמי שלא מהעולם הזה כאילו פתאום הבנתי שנועדנו זה לזה למרות שאנחנו בוגדים בחברה שלנו באותו הלילה נשארנו אצלי בדירה..... ומאז אנחנו נפגשים הרבה בסתר אתמול החלטתי שאני מספרת לחברה שלי לא יכולה להסתיר את זה אני נוסעת אליה ו... עוד פעם השיר ברדיו כאילו משהו מאוד מיוחד קורה לנו עם השיר הזה אני מרגישה שמירי לוקחת חסות על האהבה שלנו... כאילו זה אות שזה מה שצריך להיות.. מה דעתכם? ובבקשה על תיקטלו תנסו להבין... היא חברה שלי והכל אבל כל אחד זקוק וראוי לאהבה ..

עצוב מאוד שאת מאשימה את מירי בבגידה

ניראה לי שאת מחפשת תירוצים למעשה המכוער שלך ושל החבר של החברה שלך ובמקום לקחת אחריות את פשוט מאשימה את השיר ועושה בו שימוש לקוי
מותק מה שאת נותנת זה מה שאת מקבלת
שמעת על קארמה
מה שהוא עושהלחברה שלך הבוגדני הזה יעשה לך... ואת... את לא חברה

איריס מ

New member
לדעתי

ההופעה של מירי והשיר שלה הוא רק תירוץ למה שגרם לכם להתקרב, כמו שזה קרה בהופעה של מירי זה יכול היה לקרות גם בכל מקום או הופעה אחרת ולך ולחבר של החברה שלך כנראה שזה היה "התירוץ המושלם" כדי לבגוד בחברה. ואני גם חושבת שמכיוון שלא הצלחת לספר לחברה שלך שאת והחבר שלה בוגדים בה אז מצאת את הפורום כמפלט מסוים או כדרך להוציא את מה שלא יכולת לספר לה. לדעתי את והחבר שלה צריכים לספר לה ולקחת על עצמכם את כל האחריות על מה שקרה ביניכם ולא לחפש תירוצים מסביב לבגידה שלכם עם כל מה שכרוך בעניין.

ודרך אגב - אין קשר בין השיר לבגידה

אף אחת, זה שיר שמתאר זיכרון של מישהי, היא יודעת שלחבר שלה ל ש ע ב ר יש אישה ומשפחה , שהוא אוהב,היא יודעת - ולא פוגעת במה שיש לו. היא נזכרת, מתרפקת, חושבת - וזה לגיטימי, אבל היא לא חוזרת לחיים שלו. אני לא מסוגלת להבין איך אפשר לפגע בחברה בצורה כזו ועוד להלביש את זה על שיר שמתייחס בכלל לחוויה אחרת. עדי

למעלה