אני מנסה ומנסה להבין אבל אני לא מצליחה לבגוד בחברה?.. רדי מזה אף גבר לא שווה את זה אם הוא בגד פעם אחת מי נתון לך אחריות שהוא לא יבגוד גם בך? תראי לך שזה היה קורה לך?.. היא דאגה לך לחברה גם כשהיא לא יכלה לבוא ואת מה עושה? "לוקחת" לה ת'חבר.. תודיעי לו שזה נגמר ושאת לא יכולה להמשיך עם זה אם את באמת חברה טובה ואני חושבת שלשיר אין שום קשר לזה.. שיהיה בהצלחה ושתמצאי מישהו שבאמת ראוי לך (מכל הכיוונים)
נניח ואתם באמת מתאימים זה לזה ואוהבים לא הייתי יוצאת איתו בלי שהוא יגמור עם החברה ותספרו לה! כי זה רמאות..מאיפה לך מה הוא עושה איתה? את חושבת שהוא לא יבגוד בך?? תראי מה הוא עשה לחברה הקודמת שלו... ותגידי לי מה קשור מירי מסיקה?? אני חושבת שאת מחפשת סיבות על מה שקרה..
אני בשוק, זה מופיע בעמוד הראשי../images/Emo188.gif
אני לא מתכוונת לקטול אותך. למרות שבגידה זה הדבר המכוער ביותר בעיניי. לא בוחרים במי להתאהב ויש שירים שאכן מקרבים וגורמים להרגשה שאי אפשר להבין... גם לי קרה ששמעתי שיר פעם והבנתי שאני מאוהבת במישהו.. נכון, זה לא היה בגידה בחברה אבל עדיין... כבר סיפרת לחברה שלך? אני מניחה שהיא כבר לא חברה שלך, אני מאוד מקווה שאין ילדים במשולש הזה.. בכל מקרה, האהבה תמיד מנצחת. אם שלך או שלה... רק הזמן יגיד