אספר לכם משו

שחשוחון

New member
אספר לכם משו ../images/Emo182.gif

כתבתי הודעה טריגרית בפורום , טיפל'ה צומת לב כאילו, וכולם ישר " אל תיתאבד זה לא שווה וזהה" מצאו זמן להיתקשר אלי בבוקר ובלילה, לישלוח הודעות ובתכל'ס זאת הייתה דאגה של אותו רגע אבל גם לא ממש דאגה. ובתכלס האמיתי אין לי למה לחיות, אנשים נישארו שישי אחד בבית, וכבר היתחרפנו ""יווו איך אתה נישאר ככה כל שישי בבית ואף פעם לא יוצא אני נישארתי שישי אחד ואני כבר מיתחרפנת""..... אז אני מעולם לא יצאתי ואני מחורפן כל שבוע מחדש. ואל תגידו לי עכשיו "אתה כולך ברחמים עצמאיים"" צא מהבית אפילו לבד, אז זהו שאני לא , ניראה אותכם יוצאים לבד חסרי ביטחון למקומות שאף פעם לא הייתם בהם אתם לא מכירים שם אפחד והביטחון העצמי בקרשים. בתכל'ססס אנשים כולם שמים זין, ולא מעניין אותם כלום מאנשים אחרים, כשמישו יזדקק לעזרה במשהו אוליייי יבוא לעזרתו , אבל ככה ביום יום לא יסתכלו עליו ממטר, תמיד יהיו עסוקים מדי (כמוכם) , תמיד יהיה להם מה לעשות באותו רגע, וגם בזמן אחר לשבוע/ חודש/ שנהה שאח"כ . נפלתי לתיכון מסריח ולא מצאתי את החברים שלי.. אז זהו אי אפשר לחיות בלי חברים, יש גבול למה שאפשר לעשות לבד כל דבר, אין לו חברים אז ההורים שלו פינקו אותו במתנות כדי "שיהיו לו" .. אבל ככה העולם שלי ריק, אם אני לוקח ימי חופש מהצבא אין לי מה לעשות בהם, אני יכול ללכת לים להיסתובב ברחובות ,קניונים, אבל אני לא ילך לבד כי פשוט נימאס לי , אולי אני ינסה ל"הזמין" מישו/ה אבל הם תמיד יהיו עסוקים מדי ולא יהיה להם זמן בישבילי. אין לי שום זיכרונות טובים. ובנתיים גם לא מחשבות טובות

אוף איך העצבת אותי עכשיו..

שחר, אני אגיד לך משהו שאולי קצת לא ימצא חן בעינייך אבל לדעתי זה די נכון.. לפי דעתי אתה לא כל כך רוצה להשתחרר מהמצב הזה (ז"א אתה מאוד רוצה אבל בתאכלס לא עושה עם זה כלום) ולכן אתה נשאר בו.. אני הכי מסכים איתך בעולם, למה מה קרה שאני אצא לבד למסיבה? עדיף להישאר בבית ולאכול את הלב. האומנם? לא
השאלה שלי אליך היא כזו; מה עשית בזמן האחרון בשביל לצאת מהמצב הזה? ואל תענה לי עוד תשובה דיכאונית כמו שאר התשובות האופייניות שלך, תענה לי אמיתי, תענה לי בתור אחד ששואל שאלה ומקבל תשובה ורוצה להגיב עליה כמו שצריך. איך אנשים יכולים לדאוג לך ביום יום (לפחות מפה) אם אתה בכלל לא נותן להם?? כמה פעמים רשמת פה הודעות דיכאוניות כאלה ואחרות ושאלנו אותך "שחר מה קרה" ואפילו לא ענית..? בכלל כל השליליות הזו שחר לא נותנת לך ש.ו.ם. ד.ב.ר. חוץ מלגרוע את עצמך מהסביבה והכי הרבה, מעצמך. כששואלים אם יהיה מפגש אתה אומר יש לא, בלי הסבר בלי מחשבה ובכלל בלי היגיון נראה לעין.. אני ממש לא בא לרדת עליך, ממש ממש ממש ממש ממש לא, זה לא הטבע שלי בכלל, אני רק רוצה ומייחל לזה שתבין שמחשבות שליליות מביאות מציאות שלילית. בין אם תאמין בזה ובין אם לא. עכשיו קח את עצמך בידיים, תסתכל במראה, תנסה, אלוהים לפחות תנסה לאהוב את מה שאתה רואה, ואתה תראה איך לאט לאט כל העקום בחייך מתחיל להתיישר. גם לי יש חיים מסובכים,תאמין לי שאף אחד בעולם לא באמת יודע כמה שהם לא פשוטים כמו שהם נראים אף אחד. וזה בסדר לבכות, וזה בסדר להוציא החוצה, אבל שחר תעשה עם זה משהו! אתה לא יכול כל היום לשבת בבית ולצפות שהמשיח יבוא ויתן לך גאולה.. זה ממש לא עובד ככה, אולי באגדות כן, אבל לא במציאות. וחוץ מזה יש משפט שאומר "כשאתה צוחק, צוחקים איתך, כשאתה בוכה, אתה בוכה לבד..." לא צריך להיות איינשטיין בשביל להבין איך המשפט הזה מתקשר אליך, אתה ממורמר ולכן אין לך כוח, אין לך רצון, אין לך שמחת חיים כרגע.. ואם לא אתה, איש לא יביא לך את השינוי האמיתי. בכל דבר שרק תרצה, אני פה בשבילך. באמת באמת ובאמת שלכל דבר. ותפסיק לדבר על להפסיק את החיים שחר, ה' בוחן אותך כמה אתה חזק לעמוד בצרות שלך, ואתה בעצמך בתוך תוכך צריך כבר לדעת שהמפתח לשינוי נמצא אצלך כבר עמוק בפנים, ממזמן.. שלך, רן.

gilad music

New member
יקח לי חודשים להיתאושש מהתגובה הזו

בואנה אחי ממש נתת את אחת התגובות המורעלות ביותר שראיתי ... איזה שטיפה לפנים.... מברוק...וכל הכבוד על הסבלנות לשבת להקליד מלאאאאאאאאא מילים מדויקות ונכונות. ותכלס שיש מחשבות אובדניות חייבים לעשות משהו עם זה, אני ההיתי "על הקרשים" לא מיזמן אבל לא היסתגרתי בתוכי וישבתי ליבכות על המצב אלא דיברתי ושיתפתי אנשים (מגיע לך המון ח'ח) בכל הצרות שלי, יצאתי בילתי היתפרקתי והגעתי למסקנה שהחיים קשים אבל יפים.... וואלה גבר הבאת אותה בשיחוק אדיר... (בדיוק כמו אסולין היום בטדי) אוהב מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

תודה גלעד נשמה ../images/Emo13.gif

היא באמת באה מהלב.. עברתי 'קצת' יותר ממה שאנשים חושבים.. יהיה בסדר נשמתי

שעטנז

New member
../images/Emo45.gif

רן רן, זו באמת אחת התגובות הכי אמיתיות ונכונות שכתבת. חבל שזה כל כך קשה לקום על הרגליים ולעשות משהו בשביל לשנות את המצב... שחר, אני מקווה שיש לך מספיק מוטיבציה ותקווה בשביל לשנות את המצב שאתה נמצא בו... תאמין לי שיש המון אנשים שהיו/נמצאים במצב שלך. גם אני, מיותר לציין. בכל מקרה, אפשר לצאת מזה
פשוט, כמו שרן כתב, תתחיל לאהוב את עצמך - ה-כ-ל נובע מזה... בכל אופן, שחר, תכניס לעצמך טוב טוב לראש שאתה לא שונה מאף אחד אחר - גם אתה יכול להתחבר ולהיות מוקף חברייים. אתה רק צריך לרצות את זה מספיק, ולצאת מהסטטיות שנכנסת אליה. בהצלחה

white star

New member
../images/Emo54.gif אמאאאאאאאאא ../images/Emo12.gif

רן באתי לכתוב משו דומה
אגב פתאום שמתי לב שגם אני כותב עם רווחים כמוך

סתם משהו שכתבתי בשבילך.... ( ../images/Emo13.gif )

לא רצית להיות טבוע ברחמים עצמיים ולהיות טבוע במחשבות רעות אז ניסית להיות טבוע באלכוהול אבל נשארת בסוף עם דמעות כי זה כל מה שידעת בחיים כשהחלטת שאין סיבה ושעדיף עוד דקה של סבל ודם כשניסית לחתוך את העניין... יש לי סוד בשבילך... אם אתה עצוב בלי שום סיבה אז לא יהיה יותר עדיף ומועיל עם תחייך בלי שום סיבה גם?
שלך ב-
דין הפנתר

jony225

New member
אתה חייב טיפול תרופתי . לא בהעלבה

באמת זה הדבר היחיד שיעזור

זאת לא היסחפות- לפעמים דכאון נגרם

מסיבות רפואיות לגמרי, כמו חוסר איזון כימי בגוף/במוח, ורק תרופות יכולות לפתור את זה. זאת לא בושה- זאת בעיה רפואית כמו כל בעיה אחרת.

gilad music

New member
חוסר איזון כימי../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

כימי???????????????????????????????????????????????????????? אני לא גאון בביולוגיה וגם לא מיתיימר להיות אבל כמה שידוע לי בנאדם לא צורך חומרים כימיקלים כדיי לאזן את הגוף/מוח? מצפה לתשובה הגיונית ומעניינת... תודה מראש אוהב מלאאאאאאאאאאאאאא

אז זהו, שהוא צריך חחחח

אני גם לא כזה מומחה בענייני הגוף והמוח, אבל מה שאני כן יודע בודאות זה שהמוח שלנו מופעל ובכלל קיים ועובד בעזרת מרכיבים כימיים. כשבן אדם חולה, ונותנים לו תרופה שמרכיבה חומרים כימיים כאלה או אחרים, מדוע היא עובדת בכלל? (או לפעמים מזיקה!} מכיוון שהחומרים הכימיים החיוצוניים עובדים על החומרים הכימיים הפנימיים..
חנה'לה תקני אותי אם אני טועה [=

משהו כזה, גם אני לא מתיימרת להיות

רופאה...
אבל זה הכיוון הכללי. גם לאנורקטיות, עד כמה שהבנתי, יש בעיה של איזון כימי במוח. בדכאון זה חוסר בסרטונין, נדמה לי. לפעמים זה בעיה בהעברה של חומר מסויים למקום הנכון במוח, או במינון הנכון. כך או כך- אנשים מתביישים בבעיות נפשיות, שלפעמים נגרמות מסיבות גופניות, כך שזה בכלל לא באשמתם!

gilad music

New member
ניראה לי הזוי מאוד../images/Emo2.gif

עד כמה שאני מכיר את עצמי , אני לא צורך חומרים כימיים כדיי ליגרום לגוף ולמוח שלי להיתקיים? אם כן, אז אילו חומרים אני לוקח (שאני לא שם לב ביכלל) כדיי לקיים את הגוף והמוח? בחיים שלי לא תיארתי לעמצי שאני אשאל שאלות כאלו!!!!!!!!! אוהב מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

זהו, שכן.

הכוונה לכימיקלים טבעיים במוח, לא אסיד... פרוזאק, למשל (יש לי חברה שלוקחת)- נועד בדיוק לזה. חלק מהפרעות הקשב מטופלות כך, וכן הלאה. על זה אולי יידעו יותר בפורום פסיכאטריה, אם יש, או פורום בריאות, וכד'.

אני חייבת להגיד...

שגם כשלי יש ימים חופשיים- אין לי לאן לצאת מלבד לקניון או לטייל. אני לא יוצאת בימי שישי, סתם כי אני לא מתה על רעש ועשן וסיגריות, ואין הרבה אפשרויות אחרות בארץ... בטח לא בחיפה. אני בת 29, ובגלל הגובה שלי מעולם לא הייתי בקשר רציני. אז מה?! אני אשקע בדכאון בגלל כל אלה? לא! אני מוצאת דברים אחרים, לא מה שכולם עושים. יש לי תחביבים אחרים, וחברות שהן יוצאות דופן כמוני, ואני מוצאת במה למלא את הזמן. אלה לא דברים להיות מדוכא בגללם, אלא אם כן מדובר בבעיה רפואית המצריכה טיפול תרופתי, ואת זה שווה לבדוק. ובעיקר אני מסכימה עם כל מילה של רן.
בינתיים קבל חיבוק לחיזוק

למעלה