הסיבה..
האמיתית שניר לא באירופה, התגלתה היום, בעצם היא ידועה מהרבה זמן רק שהיום היא החליטה לצאת לאור שוב. ויש לי כמה דברים להגיד, מקווה שאף אחד לא יעלב, בסך הכל אני אומר את אשר על לבי. יניב קטן, אינני שונא אותך.. אבל אתה רוצה קריית אלעייזר מלא, אתה רוצה קהל דוחף, אתה מקבל משכורת מן הסרטים. על מה יניב? סליחה, אבל העקב שלך לא מסנוור אותי, זה שאתה תופס ת'ראש, זה גם לא גורם לי להתרגש. קראו לך סמל, וכנראה שבחיפה צריכים סדנה, אולי השתלמות באיטליה כדי להבין את משמעות המילה הכבדה הזו, יניבי..סמל זה שסוחב את הקבוצה, זה שרואים שהוא מוכן למות למען הקבוצה על המגרש, ולא בראיון, סמל זה שאוהב את כל האוהדים, ומתייחס אליהם, ולא רק לכמה קופים. יניבי סמל הוא שחקן שבא לקראת המועדון, סמל לא מקבל הרבה כסף על כלום. יניב..בבקשה אני מתחנן, תעזוב את רפאלוב, הוא שחקן, כישרון, רפאלוב רץ ומשקיע..רפאלוב נמרץ ורוצה, והוא תמיד מזכיר שהוא לומד ממך, בבקשה יניב עזוב אותו, אני לא רוצה שעוד שנתיים הוא יראה כמוך, חבל! ושיסלחו לי חברי הפורום היקרים "שיצאו נגדי", קטן לא ראוי להיות קפטן, בכלל עם עונה כזאת? צריך לחשוב פעמים אם להשאירו בקבוצה. מקווה לראות את כיאל, וחמד מקבלים יותר דקות בליגה.. בהצלחה אהבת חיי.