אספניולVSמכבי חיפה

כתוב בספורט ליין, שחיפה יכולה לקבל

עונש כספי גבוה מאד. נקווה לטוב. כתוב בNRG שיש דגלי פלסטין ביציע.... זונות!! יאללה חיפה!!!

omer1789

New member
זאתי הגנה?!!?

בושה מה שהולך!! איזה חורים יא אללה ודוידוביץ עם יציאות גרועות! איך אפשר לקבל ככה 2 גולים בחצי דקה! ובכללי 3 ב7 דקות?! מזה?!

קדימה חברה לארוז את המזודות...

תודה על העונה היפה באירופה חבל ששוב אנחנו מובסים...

HolyCamoly

New member
Ouch =[

אני בעיקר אוהד הפועל, אבל ממש קיוויתי שתנצחו איזה חרא מחצית ראשונה קרעעעתם אותם!!! לסיכום: דוידוביץ' הומו

TakTik

New member
../images/Emo4.gif מחצית אירופה מחצית ליגה לאומית

כמה מאכזב... טוב, להתחיל לבנות את העונה הבאה.

Olympic Hero

New member
קשה.. פשוט קשה להאמין.

אחרי קמפיין אירופאי כזה מוצלח, למה לסיים אותו בכזו צורה עגומה? מכבי חיפה פשוט לא הופיעו למחצית שנייה, זה אני עם הנאחס שעשיתי במחצית. לפחות אפשר להתנחם בעובדה שלצעירים זה יהיה ניסיון ועבור המבוגרים זה ירשם ברקורד המפואר שלהם. תודה רבה לך מכבי חיפה - אנחנו אוהבים אותכם!!

lemmacantor

New member
בלי שחקנים טובים לידם

הצעירים האלה לא יגיעו לשום דבר (אולי רק קינן)

dios4

New member
הסיבה..

האמיתית שניר לא באירופה, התגלתה היום, בעצם היא ידועה מהרבה זמן רק שהיום היא החליטה לצאת לאור שוב. ויש לי כמה דברים להגיד, מקווה שאף אחד לא יעלב, בסך הכל אני אומר את אשר על לבי. יניב קטן, אינני שונא אותך.. אבל אתה רוצה קריית אלעייזר מלא, אתה רוצה קהל דוחף, אתה מקבל משכורת מן הסרטים. על מה יניב? סליחה, אבל העקב שלך לא מסנוור אותי, זה שאתה תופס ת'ראש, זה גם לא גורם לי להתרגש. קראו לך סמל, וכנראה שבחיפה צריכים סדנה, אולי השתלמות באיטליה כדי להבין את משמעות המילה הכבדה הזו, יניבי..סמל זה שסוחב את הקבוצה, זה שרואים שהוא מוכן למות למען הקבוצה על המגרש, ולא בראיון, סמל זה שאוהב את כל האוהדים, ומתייחס אליהם, ולא רק לכמה קופים. יניבי סמל הוא שחקן שבא לקראת המועדון, סמל לא מקבל הרבה כסף על כלום. יניב..בבקשה אני מתחנן, תעזוב את רפאלוב, הוא שחקן, כישרון, רפאלוב רץ ומשקיע..רפאלוב נמרץ ורוצה, והוא תמיד מזכיר שהוא לומד ממך, בבקשה יניב עזוב אותו, אני לא רוצה שעוד שנתיים הוא יראה כמוך, חבל! ושיסלחו לי חברי הפורום היקרים "שיצאו נגדי", קטן לא ראוי להיות קפטן, בכלל עם עונה כזאת? צריך לחשוב פעמים אם להשאירו בקבוצה. מקווה לראות את כיאל, וחמד מקבלים יותר דקות בליגה.. בהצלחה אהבת חיי.

lemmacantor

New member
"את מוכרת לי מפעם"

יותר נכון מיום ראשון -( נתחיל בזה שבאמת הייתה עונה אירופאית טובה והקבוצה הביאה כבוד למדינה. עכשיו לדברים הרבה פחות טובים: קודם כל זה שהקבוצה ברמתה הנוכחית הגיע לשלב כזה הוא נס גדול משמיים - כי שחר לא עשה כלום העונה שנס כזה יקרה(בניגוד לעבר שהוא זה שהביא אירופה לפה). סוף סוף הגיע קבוצה טובה בשיא הכושר וחשפה את החיפה בכל מערומיה. שמתי לב שבחצי השני של העונה כל הטקטיקות וכל הדיבורים עובדים עד הגול הראשון שחיפה סופגת, אחרי זה התפרקות. כמה כבר אפשר להריץ אותו הרכב עייף פעמיים בליגה? איך בדיוק רוני לוי משפיע על הקבוצה מעבר לזה שהוא אומר לעשות בונקר? מבחינתי עידן רוני לוי נגמר היום. אני בספק גדול אם הוא מסוגל לשחזר את ההצלחה. אז הוא באמת יהיה מאמן גדול. לדעתי שיוכיח את גדולתו בקבוצה אחרת. מי שמאמין בגזל ובקטן הוא טיפש.

TheWiseGuy

New member
4-0???

לא נעים לבוא בבוקר ולראות את זה.... אבל אמרתי שמקרה ולנסיה לא צריך לחזור! בכל מקרה...אני מניח שאין מצב לראות את המשחק הזה באיזשהו מקום, נכון?

מותק מס1

New member
עזוב

את המחצית השניה לא כדאי לך לראות כי זה לא נעים את המחצית הראשונה כדאי לך לראות יש מה לראות שם אולי זה יעודד אותנו קצת

למעלה