אספניולVSמכבי חיפה

ט ל ו ש1

New member
גזל צפוי לפתוח...

למה..?
עדיף ארייבטמן...

מבלי לתפוס עליך תחת... לא נראה

בכלל שראית את גזל משחק. במידה ולא ראית אותו במדי פתח תקווה בעונה שעברה, אז את לא יודעת איזה שחקן, והוא לא בכלל למען את האמת בתור מחליף. חוץ מזה, הוא רשום על בישול השנה לפי דעתי, עם הכדור הגיאוני שלו לקטן בניימכן (אם אני לא טועה) נגד לובץ'. רק שיעשה הגנה כמו שצריך. לפי דעתי רוני יפתח עם גזל ויחליף אותו בשלומי במחצית, במידה ולא נוביל.

אפרופו חמד.... הוא רפאלוב בוקי

ירון ומיקי דסה (ונראה לי גם רועי דניאל) הלכו לאימון של ברצלונה. כתבו שראו את מסי, אבל הקופיף הרזילאי לא נכח באימון. דקו עשה אורגיה על הבר (חחחח זה כבר המצאה).

TheWiseGuy

New member
אני לא רואה את חיפה מצליחה להבקיע

בהרכב הזה. חרזי עשה עבודה מצוינת באגף ימין...למה להכניס את משומר לשם שרק מאבד כדורים? אולארה יהיה חילוף טבעי יותר לאנדרסון. זה יהיה משחק שחיפה תתגונן בו 90 דקות...אם הם יחטפו גול מהיר זה יגמר רע...

Uria17

New member
בהצלחה לחיפה.

אני לא הכי אופטימי-אבל זה לא אומר כלום,כי הייתי פסימי גם מול צסקא מוסקבה וניצחנו אותם. אז שיהיה בהצלחה למכבי חיפה. גול אחד והמשחק גמור

S M F

New member
רדיו

יש תחנת רדיו כל שהיא בארץ או באינטרנט שמשדרת? יש אפשרות לצפות איפהשהו במשחק באינטרנט?

S M F

New member
בושה!

פשוט בושה שיש שידור רדיו של מכבי תל אביב בכדורסל, משחק לא חשוב בעליל ואין את חיפה.. ועוד יותר בושה רדיו חיפה שלא משדר, אני אישת מחרים אותם מעכשיו... רדיו חיפה אמור לשדר דברים שיהיו קשורים לחיפה!

Olympic Hero

New member
וואו

חיפה נראים מעולה. משחק הגנה טקטי טוב מאוד, חזק ונוקשה מספיק כדי לעצור אותם עוד לפני שהם מגיעים לדוידוביץ'. ניר לא עשה שום דבר חוץ מהבעיטה ההיא של דה לה פניה. בוקולי קצת תקוע מאחור, וקולאוטי לא מספיק מעורב אבל הם משחקים טוב. קטן ורפאלוב מעל כולם בחוליה ההתקפית. והקהל פשוט מדהים! האבוקה, הירוק עולה, הניי ניי ניי ניי עם הצעיפים. רק חבל שהם זרקו אבוקה למגרש, היו צריכים להשאיר את זה ביציע.

Olympic Hero

New member
הבעיה הייתה עם הזריקה למגרש

כי כבר נדלקו אבוקות ביציעים במשחקים באירופה(גם נגד חיפה, בליבורנו). אבל אף פעם לא זרקו ליציע. זאת הייתה טעות. אאל''ט לחיפה יש עונש על תנאי עוד מרוזנבורג. אבל אני מקווה שהוא לא יופעל במקרה של קבוצת חוץ.

למעלה