אספניולVSמכבי חיפה

שי מילר

New member
מנהל
הערב נדע

אם העונה הזאת ניצלה, או שאפשר להתחיל להכין את המגבות לקראת הים. עונה שלמה מוטלת על כף המאזניים. בהצלחה לכולם.

Benn Is Kane

New member
סביליה היא הקבוצה החזקה ביותר...

הייתי מעדיף לקבל קבוצה חלשה יותר, בשביל שעדיין יהיה סיכוי מסויים לעבור אפילו עוד שלב.

Nofale

New member
בגלל זה אני רוצה

לא אכפת לי עם נעוף רק לא אלקאמר

Benn Is Kane

New member
אם נעבור, הקבוצה שאני ארצה לקבל..

היא שחטיור דונייצק, במקרה ותעבור את סביליה (ויש סיכוי גדול, מאחר ולמשחק הערב הם מגיעים אחרי 2-2 בספרד). שאר המועמדות הן ורדר ברמן, לברקוזן, טוטנהאם, אוססונה, בנפיקה/פריז סיינט ז'רמיין (2-1 לצרפתים מהמשחק הראשון), ניוקאסל/אלקמר (4-2 לניוקאסל במשחק הראשון), וסבילה או שחטיור.

Cade Foster

New member
א. לא בטוח שיעברו

ב. אני רוצה את לברקוזן (הגיע הזמן לנקום בהם כבר, היינו יותר טובים מהם ב-2 המשחקים בצ'מפיונס ליג ובפוקס הם הדיחו אותנו)

Olympic Hero

New member
תצפה שוב באותם משחקים

המשחק בג'י אס פי שהפסדנו 2-0, היה המשחק הכי גרוע שלנו. אני מסכים שבמשחק השני נשדדנו(ישראלביץ' - לא נשכח ולא נסלח), אבל במשחק הראשון הם היו הרבה יותר טובים, ולנו היה אוואט אחד מגעיל בשער. אני מעדיף לא לחזור לגרמניה, אלא להמשיך את הסיבוב באירופה. אולי טוטנאהם בשביל הכיף...

ט ל ו ש1

New member
לאאאא

מה נפלת על השכל?
הם וברמן הכי קשים..לא , תודה.

אופטימית

אני מקווה שחיפה תשחק כמו שהיא משחקת בכל משחק אירופאי השנה עם לחימה, נחישות, ביטחון ושימחה. בע"ה נעשה היסטוריה וננצח סוף סוף קבוצה ספרדית ונעלה לרבע גמר.

למעלה