אספניולVSמכבי חיפה

Olympic Hero

New member
אספניולVSמכבי חיפה

אצטדיון:מונטז'ואיק, ברצלונה. שעה:22:40 שופט:פטר פרוייפלדט(שבדיה) שידור:ערוץ 10 מסגרת:משחק הגומלין במסגרת שמינית גמר גביע אופ"א אהבה, תשוקה, שמחה והנאה. את הדברים האלו זכינו לראות העונה רק בפעמים בהם מכבי חיפה שיחקה באירופה. האם גם מחר נזכה לראות את הקבוצה הזו על המגרש? אפשר להכתיר את עונת 07-06 בהמון שמות. רובם לא יהיו מחמיאים עבור קבוצה שרגילה לזכות בתארים ולשחק כדורגל יפה. מחר זאת ההזדמנות האחרונה להוכיח שהעונה הזאת לא מבוזבזת. שער אחד ובודד יספיק לירוקים כדי לעלות לשלב הבא. למעשה, גם אם התוצאה תסתיים בתיקו רב שערים, עדיין תהיה חגיגה ירוקה בסיום המשחק. מכבי חיפה זה המועדון הישראלי עם ההיסטוריה הכי מפוארת באירופה, ולא מן הנמנע שגם מחר נזכה לראות את חיפה רושמת הישג נוסף לאוסף. מכבי חיפה מגיעה למשחק עם הרכב שיכלול 2 כפויים בקישור האחורי. גם עבאס סואן וגם חבייאר דירסאו יעדרו עקב צהובים. את מקומם בקישור האחורי יתפסו רביד גזל וחבייאר אנדרסון. חזרתו של אנדרסון לקישור תגרום לרוני לוי לפתוח עם אייל משומר בעמדת המגן הימני, ואלון חרזי יתפקד כבלם. החוליה ההתקפית תישאר אותו הדבר, כאשר רוני לוי בונה על שיתוף הפעולה של בוקולי וקולאוטי שיניב גול חוץ חשוב. אספניול מתכוננים למשחק הזה ברצינות רבה. הקבוצה מברצלונה שיצאה תיקו עם סנטאנדר במחזור ליגה האחרון, תערוך מספר שינוים בהרכב. בין היתר, מי שיחזור להרכב יהיו גרסיה ומוחה. גם דה לה פניה כשיר, והפעם אין ספק שהוא יפתח בהרכב במרכז המגרש. בחוד עדיין קיימת התלבטות, כאשר האופציות הן ראול טאמודו או וולטר פנדיאני. האצטדיון הביתי של אספניול לא אמור להיות מלא, ואפילו לא קרוב. רק 15 אלף אוהדים צפויים להגיע מחר, וגם זה לאחר ניסיון שיווק, כמעט נואש, של הנהלת אספניול. הרכב משוער: ניר דוידוביץ', אייל משומר, אלון חרזי, דקל קינן, חיים מגרלשווילי, חבייאר אנדרסון, רביד גזל(שלומי ארבייטמן), גוסטבו בוקולי, ליאור רפאלוב, יניב קטן, רוברטו קולאוטי. בהצלחה למכבי חיפה!!

המשחק ב22:30- ולא בעשר וארבעים בדוק

כך רשום באתר הרשמי של אופ``א והם לא טועים אז לא בעשר וארבעים ולא בעשר ארבעים וחמש אלא בעשר ועצי בדיוק.

adiryosef

New member
בהצלחה

גול אחד מהיר ,גומר לגמריי את הספרדים ואז יהיה אפשר לגנוב עוד גול ולגמור את הסיפור.

יפה אמרת

כל תיקו עם שערים יעלה אותנו ניצחון כמובן יעלה אותנו ותיקו אפס ישלח אותנו להארכה אם בהארכה ישאר 0-0 נלך לפנדלים ואם בהארכה יהיה 1-1 אז אנחנו נעלה יאללה חיפה.

רוני לוי בבעיה חמורה

2שחקנים חשובים לא משחקים,אבל אני סומך עליו ב100% שהוא ימצא פתרון..בהכנת הקבוצה הוא מספר אחד בארץ!!! רביד גזל שחקן התקפי יותר מסואן,הייתי מעדיף הרכב יותר הגנתי מזה...כמו למשל שבוקולי יהיה בקישור האחורי,וארביטמן ישחק בכנף...אבל אני סומך על רוני לוי...שיהיה בהצלחה!!!

זה אפשרי!!!

אספניול עם כל הכבוד קבוצה בינונית בספרד לא מעבר לזה,חוץ מזה הקהל רחוק מהמגרש זה לא כזה ``ביתי``,ושלוש שער חוץ גם הבקענו באנפילד אין סיבה שלא נבקיע גם היום!!!בקיצור אני אופטימי בעז``ה...ואגב אני לא מבין מה רוני רוצה כשהוא אומר שהם ניצחו את בארסה גם צסק``א ניצחו את ארסנל אז מה?...

dios4

New member
הוא

מכין אתכם, במידה והודחנו..כך שהוא יגיד "הפסדנו לקבוצה שניצחה את אלופת ספרד"

dios4

New member
אתה יודע

שדפקתי איזה 100 מטר תחת הגשם הליכה כדי למלא טופס וכשראיתי ת'יחס.. עזבתי
שתלך כל הויניר קבינימט והדראו מאמן הכושר של בית"ר קרע את הצק..של המשכורת.

ט ל ו ש1

New member
סבבבה

טוטהנאם..זה לא רע.חחחח אבל קוד ם נעבור בעזרת השם..אחכ נדבר

למעלה