השאלה עד כמה זה מציאותי?נספח ב' מסביר כיצד החברה מתכננת לשלם פארי לסידרה ח'
או לפחות מה ההסתברות של התרחיש הזה?
השאלה עד כמה זה מציאותי?נספח ב' מסביר כיצד החברה מתכננת לשלם פארי לסידרה ח'
המרה כזו איננה פעולה של גב' כהן, ועוד בוצעה כמה פעמים, לכן כנראה יש סיבה עלומה, שלפחות לי איננה ברורה.1. שער חליפין היום של 81 רובל לדולר הוא חלומי עבורנו. לא לפני הרבה זמן הוא היה 110.
2. אם אכן יומרו הרובלים לדולרים בשע"ח הנ"ל, ובתוספת שווי השלד, סביר שאגח ח יקבל פארי ואולי ישארו שאריות לאגח ט. מחזיקי המניות יהנו מזיכוי מס על הפסד כל השקעתם. בשער 100\110 מאמין שלא נראה פארי באגח ח.
3. צר לי רק על אלו שקנו את אגח ט ומיהרו לממש למניה (כמו כל הדיווחים שראינו במאיה) חסרת ערך.
מחזיק ח.
דוקא נראה לי שההמרות למניה הן של גב' כהן, כלומר משקיעים עם הבנה חסרה שחושבים שירוויחו משהו.המרה כזו איננה פעולה של גב' כהן, ועוד בוצעה כמה פעמים, לכן כנראה יש סיבה עלומה, שלפחות לי איננה ברורה.
מדובר בבנק מחוץ לרוסיה שאמור לקלוט את הכספים שמירלנד מעבירה מרוסיה עבורנו בעלי האגח.הודעה מטעם בנק בסרביה על סגירת חשבון בנק של חב' מאוחדת בק"ע השלכות אירועי הלחימה בין רוסיה ואוקראינה
![]()
דף הבית - מאיה – מערכת אינטרנט להודעות | הבורסה לניירות ערך
מאי"ה היא מערכת אינטרנט להודעות החברות, המהווה כלי עבודה מרכזי לציבור המשקיעים, לחברות הבורסאיות ולכל קהילת שוק ההון. מאי"ה מאפשרת לקבל מידע מקיף על החברות הבורסאיות ועל ניירות הערך הנסחרים בבורסה.maya.tase.co.il
מכה בכנף או משהו יותר רציני?
יש גם את קזחסטן שעדיין עובדת עם רוסיה, לדעתי זה לא עניין מאוד מהותי כי גם ככה הם פתחו חשבונות באיחוד האמירויות והם בונים על זה.מדובר בבנק מחוץ לרוסיה שאמור לקלוט את הכספים שמירלנד מעבירה מרוסיה עבורנו בעלי האגח.
הבנק הודיע לחברה על סגירת חשבונה.
על החברה למצוא בנק חלופי מחוץ לרוסיה שעובד כיום עם הבנקים ברוסיה ומכוון להמשיך בכך.
כמה משימה זו קשה? אין לי מושג, אך מניח שימצא בנק במזרח אירופה או אולי בהודו או בסין.
שאלת תם: למה לא להעביר ישירות מרוסיה לאמירויות?יש גם את קזחסטן שעדיין עובדת עם רוסיה, לדעתי זה לא עניין מאוד מהותי כי גם ככה הם פתחו חשבונות באיחוד האמירויות והם בונים על זה.
זה מה שהם מתכוונים לעשות ברגע שיאשרו להם את הארגון מחדש והעברת הנכסים לחברה האמירתית.שאלת תם: למה לא להעביר ישירות מרוסיה לאמירויות?
בדיוק בזמן. רוצה לקוות שרומן מנצל את הרובל החזק עם כך שלא נדרש אישור, ולמעשה להוציא כספים מרוסיה.בשקט בשקט הרובל מתחזק... הגיע כבר ל 79 רובל לדולר
הפתעה: הרובל הוא המטבע עם הביצועים הטובים ביותר השנה | כלכליסט
חדשות טובות:
צריך גם שהם יעבירו את החברה שמחזיקה את הבניין משרדים לבעלות של החברות הדובאיות, לגביה משרד האוצר הרוסי לא נתן התייחסות.חדשות טובות:
1. הועברה הבעלות על החברות הרוסיות לחברה היעודית.
2. נפתח בנק חלופי בסרביה (אליו יועברו התמורות מרוסיה).
נשאר להמתין ולקוות שהשלטונות ברוסיה לא יערימו קשיים על העברת הכספים מחוץ לרוסיה.
נכון. יכול לומר שהשווי הכספי של 2 החברות שכבר הועברו מהווה 73% מהשווי הכולל של 3 החברות.צריך גם שהם יעבירו את החברה שמחזיקה את הבניין משרדים לבעלות של החברות הדובאיות, לגביה משרד האוצר הרוסי לא נתן התייחסות.
אולי יעלה את שער רובל לדולר מעל 80?מתחילים להריח את סיומה של המלחמה?
![]()
פסגת טראמפ ופוטין עשויה להעניק חבל הצלה לכלכלת רוסיה | כלכליסט
הנשיא הרוסי יגיע לפגישה שתיפתח מחר באלסקה ברקע צניחה בהכנסות מנפט וגז וגירעון ממשלתי מאמיר. עבור רוסיה, הפסגה עשויה להניב הקלות בסנקציות. ארה"ב תוכל לזכות בגישה למתכות נדירות החיוניות לחברות הטכנולוגיה ולתעשייה הצבאיתwww.calcalist.co.il
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.