שמתי לב. אך במחזורים של הדיבידנד שנקבל מאמ.וו.אל (סטרווד).מתחילים לראות היפוך מגמה והנייר החל לעלות...
1. לדעתי, הרציונל מאחורי המרות אגח ט למניה הוא בורות. משקיעים לא מבינים חושבים שקנית אגח ט בכמה אג' והמרתו למניה יניבו להם רווח. הם לא מבינים שהמניה חסרת ערך משום שנכסי החברה לא מסוגלים אפילו לשלם את החוב לאגחים ח+ט, ולכן לבעלי המניות לא ישאר.היו כמה המרות של אג"ח ט' למניות, מה הרציונל מאחורי זה?
האם מישהו חושב שהמניות שוות משהו?
יש פתאום עליה במחירים בבורסה באגחים ח' ו ט' - האם מישהו צופה שנקבל כסף סופסוף
![]()
דף הבית - מאיה – מערכת אינטרנט להודעות | הבורסה לניירות ערך
מאי"ה היא מערכת אינטרנט להודעות החברות, המהווה כלי עבודה מרכזי לציבור המשקיעים, לחברות הבורסאיות ולכל קהילת שוק ההון. מאי"ה מאפשרת לקבל מידע מקיף על החברות הבורסאיות ועל ניירות הערך הנסחרים בבורסה.maya.tase.co.il
הנייר עולה לאזור ה 48מתחיל להיות ווליום באגח ח' (בלוק של 500 אלף נקוב, בשער 44)![]()
לא מסכים. כדי שהמניה תהיה שווה משהו, ח צריך לפרוע פארי ראשון (60.5M שח) ואחכ יגיע תור ט (93M שח).ממשיכים להמיר את אגח ט' למניה
מירלנד-ש - מרשם בעלי מניות, שינויים ומצבת הון-המרת ניירות ערך | מאיה – הבורסה
מדוע? לא יודע. כנראה שאנחנו לא מכירים מספיק לעומק את נתוני החברה.
מאחר וההמרה קורית לא פעם ולא פעמיים, ומדובר בתהליך מורכב ולא פשוט כ"כ לגב' כהן (שאולי התפלק לה בטעות), אני מסיק שכנראה ההבנה, ההגיונית, שלנו מוטעית.לא מסכים. כדי שהמניה תהיה שווה משהו, ח צריך לפרוע פארי ראשון (60.5M שח) ואחכ יגיע תור ט (93M שח).
לא מאמין שאפילו ח ייפרע פארי אז איך ט ייפרע ושאחכ תישאר דייסה לבעלי המניות?
הלוואי ש ט ייפרע אר ב 90 אג' כי אני מחזיק בו.
פרטי אגח ט להמרה:מאחר וההמרה קורית לא פעם ולא פעמיים, ומדובר בתהליך מורכב ולא פשוט כ"כ לגב' כהן (שאולי התפלק לה בטעות), אני מסיק שכנראה ההבנה, ההגיונית, שלנו מוטעית.
ברור שקודם כל ולפני הכל ח' צריכים לקבל פארי, אולם יכול להיות שבהמשך הדרך החלוקה בין ט' לבעלי המניות איננה כה טריביאלית, כפי שאנחנו סבורים.
ווליום של כמעט 300K בשער 56.5האגח מחליף קידומת ל 5X![]()
עם עליית ח ב 28%, מעריך שפועלים בשוק עם מידע מוקדם שיש התקדמות בהעברת הכסף מרוסיה.ווליום של כמעט 300K בשער 56.5
אין משהו חדש במאיה.
כנראה שמישהו מעריך שמתקדמים לקראת חילוץ הדולרים מרוסיה![]()
תודה על הפירגון. אישית, ממתין להודעת החברה כדי לודא שאכן העליות נובעות מהעברת מוצלחת של לפחות 7M$ מרוסיה בדרך אלינו.ברכות על הרווחים, אני לצערי חתכתי ויצאתי ב40 איפשהו בנובמבר לטובת השקעות אחרות.
לדעתי הם נובעות מהאישור של הועדה, אל תשכח גם שרומן צריך למכור נכסים ולא בטוח שזה מהיום להיום.תודה על הפירגון. אישית, ממתין להודעת החברה כדי לודא שאכן העליות נובעות מהעברת מוצלחת של לפחות 7M$ מרוסיה בדרך אלינו.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.