אסוציאציות

ערדני....מה נו?../images/Emo12.gif

ברור לי שבשחוק
אגב..מתי תוסיפי אייקוני הבעה?[מסייעים להעביר את כוונות הכותב ללא קול ] עכשיו "טיסה" לגן להביא את נכדתי חמדתי.

ש ר ה לה

New member
../images/Emo176.gifאינני מסכימה עם האמירה שסקס במיטה הוא

שסקס במיטב איננו יצירתי. היצירתיות כמובן תלויה ביוצרים משני הצדדים.... ואין על כך שום ויכוח שבמיטה זה הכי נוח...

ערדניקית השאלה פה היא כמו בסקרים

ברוב הסקרים שעושים מטעם שואלים את השאלה בצורה כזאת שהתשובה תתאים לצרכיהם
שימי לב- כתבו מיטה ואנשים כתבו סקס .. זה עדיין לא אומר שסקס קשור רק במיטה , זה אומר שמיטה מזכירה לאנשים סקס . כשכתבו את הערך "סקס" אנשים בכלל לא הזכירו מיטה .

בסקר כמו בסקר סקס ומילים

אני ניסיתי לענות תשובות קצרות אבל עבורי סקס לא מחייב מיטה ולפעמים סקס ניתן לעשות במילים בעזרת עם כתיבה במחשב זכורה לי תקופה בחיי שכתבתי מה הייתי עושה אם ..... יצאו כמה סיפורים עסיסים למדיי ויכולתי לומר שנהנתי מאד לכתוב אותם הלוואי וככה היה במציאות אז החשיבה והכתיבה עשתה לי את החוויה המינית בגדול כי המאהב הורטואלי התאים לי מאד עכי הדמיון שלי יצר אותו תמיד ידעתי מאיפה אני מתחילה אף פעם לא ידעתי לאין יוביל הסיפור והיו כמה שהסתיימו בהתרגשות עוצמה חזקה מאד לא אביא אותם לפה כי זה לא נושא לפורום אבל כל מי שרוצה שיכנס לספריה של הפורום ששם פורסמו ויתרשם לבד

סימפתי

New member
השפעה sympathetic ופרא-סימפטטית של הפורום

לקריאה בפורום הנוכחי יש השפעה מכרעת על מערכת העצבים שלנו. זה נוגע ישירות בחיי המין במיטה. במיוחד לגבי מצב "עירות" (sympathetic), ומצב שפל (para-sympathetic). לכן, חכמים הזהרו בדבריכם! חלק מהגברים שקוראים את הפורום, מתקשים לקבל זיקפה. כתוצאה, הנשים בוכות בגלל סירוס. ראה איור...

אם התכוונת לחכמות...אז בשם נשות הפורום...

חברותינו בפורום זה לא נועדה לעורר זיקפה אצלך....ואם אתה צריך גירוי על ידי קריאה פונוגרפית על מנת לקבל זיקפה...אז אנו "מצטערות שלא מספקות לך את הסחורה...יש ספרות כזו אולי באתרים אחרים...אני רק מאחלת לך שלא" תיפול" בידי אחת מאתנו...אז אני בטוחה שאתה זה שלא תספק את הסחורה....איך אמר אחד ממלכי ישראל " אל יתהלל חוגר כמפתח"... מעניין שבכל זאת אתה פוקד מידי פעם את פורנמו.....למרות שנשותיו הן סריסות מסרסות???????.

ben 911

New member
אוי ואבוי לי...תיכף יגיעו לכאן אנשים

הסובלים מקשיי אימפוטנציה...
יגישו תביעה ייצוגית נגדי...
על סמך ההמלצה המלומדת שלך.
איפה נפלתי...

במילים קל להתרגש להתעופף ולרקוד טנגו

במציאות שיש מישהו ממול ההתאמה דורשת מאמץ באמת שאלו אותי כמה דמיון וכמה מציאות שזורים בסיפור שלי

למעלה