אסוציאציות

s h o o s h a

New member
אסוציאציות

מה הדבר הראשון שעולה לכם בראש בהקשר לדברים הבאים... גברים [לנשים]- נשים [לגברים] - מיטה - טלויזיה - סקס - שטיפת כלים - פינוק - פסיפלורה - פורום - חברה טובה - שקרים - נאמנות - מכורה ל... - סטייק - עוגת גבינה - דובדבן - חמה - מליון דולר - בית - עבודה - רק שלי -

s h o o s h a

New member
מה עולה לי בראש?

מה הדבר הראשון שעולה לכם בראש בהקשר לדברים הבאים... גברים [לנשים]- אהבה נשים [לגברים] - מיטה - שינה טלויזיה - שינה סקס - מוי כייף שטיפת כלים - מדיח פינוק - שמפו פסיפלורה - איכס פורום - חברים חברה טובה - חברה טובה שקרים - סלידה נאמנות - כלב לברדור מכורה ל... - אהבה סטייק - גחלים עוגת גבינה - קלוריות דובדבן - המוןןןןן קצפת ושוקולד, ו...סוכריות מתפוצצות חמה - עוגת שוקולד מליון דולר - מכונית גדולה [קראוון] וחיים סביב העולם בית - משפחה, ילדים עבודה - משפטים רק שלי - שירי מגירה

שושה אני נענית למשימה רק שלא תתפוס כיוונים לא

נעימים .... אז ככה: גברים- חברים הכי טובים שלי נשים-[סליחה] צקצקנות מיטה-מחלה,שינה טלווזיה- יופי במקום כדור שינה סקס- וואוו....נו וודאי ניחשתם שטיפת כלים-אוף... פינוק-ליטוף פסיפלורה- לנשים הסטריות פורום-לרוב עושה לי טוב..לעיתים מעצבן... חברה טובה-לא בשבילי שקרים-מקפיצים לי לרמות גבוהות של כעס נאמנות- זו אני מכורה ל- ניחוח נכדיי סטייק- חתיכת פרה שחוטה עוגת גבינה-אם של 5% בלי קצפת...מתאים לי דובדבן-עם קצפת על.....פנטזיה חמה- או חמות???? מליון דולר- לא צריכה את זה סתם כאב ראש מספיק לי חצי בית- או...המקום הכי אהוב עלי עבודה- יעודי... שחיקה.... רק שלי-ליבי..

האסוציאציות שלי ../images/Emo140.gif

גברים- ריגושים
נשים-אהבה ויציבות
מיטה-שינה,סקס
טלויזיה-איבדתי ענין
סקס-טוב ומלהיב
שטיפת כלים-מדיח
פינוק-תשומת לב,מגע
פסיפלורה-משקה
פורום-אנשים
חברה טובה-חיבור כנות והבנה מלאה
שקרים-בלתי נסבלים
נאמנות-חשובה לי
מכורה ל-
סטייק-מוותרת
עוגת גבינה-הייתי מיישרת בכיף
דובדבן-טעים
חמה-חמת גדר
מליון דולר-בחלום הלילה.
בית-ביתי מבצרי
עבודה-פרנסה
רק שלי-אישי,פרטי

ש ר ה לה

New member
אסוציאציות

מה הדבר הראשון שעולה לכם בראש בהקשר לדברים הבאים... גברים [לנשים]- לא ברבים./ ישנו אחד שהפך למושא הערצה.... רוצה להאמין שיום אחד הוא יהיה גם פנוי רגשית... נשים [לגברים] -באמת להגיד מה שאני חושבת? מיטה - טלויזיה - סקס - "לכל זמן ועת לכל חפץ תחת השמיים" שטיפת כלים - תרפיה בחיי. /למה לדחות למחר מה שניתן לדחות למחרתיים? פינוק - להיות איתו.... (הלא פנוי רגשית) פסיפלורה - NO WAY פורום - מה השאלה. הרי רואים שאני פה... חברה טובה - עדיין לא נפגשתי עם ערדניקית...
שקרים - נאמנות - נראה לי שזה תמיד הולך אחד מול השני... מכורה ל... - מוסיקה שירים..... אני רומנטית חסרת תקנה.... סטייק - מה זה? עוגת גבינה - אך ורק אפויה ובלי קצפת ובלי שוקולד... דובדבן - ככה בדיוק כפי שהוא נטו ללא שום תוספות.... מממממממממיאמי... חמה - מה הקשר??? מליון דולר - חופש בית - המקום האהוב עלי ביותר. עבודה - יש ברירה כאילו??? רק שלי - חשבתי על זה המון.. ונראה לי שמה שבאמת ממש ממש רק שלי ולא משתפת בזה איש, זה הגשר שיש לי בשיניים...

הנה אני מגיבה

גברים - החברה המועדפת עלי - נשים - משהו שאני צריכה להזהר ממנו , קשיי תקשורת נוראיים מיטה - מרום להניח את הגוף ולחלום בכייף טלויזיה -מכשיר הטמטום מעדיפה רדיו סקס - משהו שאפשר להתקיים בלעדיו , המקור לשובבות שלי שטיפת כלים - הסיוט שלי שנגמר עם כאבי גב פינוק - ליטוף של הראש והגב שאני על הבטן פסיפלורה -משנהו טעים שעושה טוב לנשמה פורום - מקום מועדף לכתוב ולקרוא חברה טובה - אין כזה דבר שקרים - משהו שיגרום לי להתרחק מאותו שקרן/שקרנית לא סלחנית לשקרים נאמנות - דבר מאד קדוש אצלי מכורה ל... -שוקולדדדדדד סטייק - לא אוהבת עוגת גבינה - לא מתקרבת אליה, אבל מביטה בה בערגה דובדבן - טעיםםםםםםםםםםםםםםםםם חמה - את השמש אוהבת מאד שאני בבית חשוך מליון דולר - המון כסף שהוא חלום של כולם מוכנה להחליף באהבה טובה בית - המקום שלי שבניתי לאט בדם יזע ודמעות עבודה - עבדתי עד שאבדתי היום לא בשבילי רק שלי - אין לי כזה דבר פרטיות ורק שלי , אצלי בנשמה יש שלנו

אני לא טובה בשאלונים כאלה ...

אנסה לענות על חלק גברים - אי אפשר איתם ואי אפשר בלעדיהם- יותר נכון: לפעמים אפשר איתם ולפעמים אפשר בלעדיהם
מיטה-שינה נעימה , סקס טוב. טלויזיה-שומר מסך, מוסיקת רקע . שטיפת כלים-אוףףף אבל בין עבודות הבית זאת המועדפת אצלי. פינוקטיול בשפת הים/פארק מחובקת עם האחד. פסיפלורה - טעים פורום - חברה טובה, קשר עם אנשים שקרים -האקס , מעייף לחיות עם שקרנים. נאמנות - מילה מורכבת, לובשת כל מיני צורות מכורה ל... - תענוגות סטייק - טעים עוגת גבינה -יאמי דובדבן - מושך את העין חמה - מוארת, מושכת מליון דולר - הלוואי שהיה לי בית - משפחה, הכי חשוב וגורם אושר . עבודה - פרנסה = כוח רק שלי - כמעט כלום .

סימפתי

New member
אסוציאציה וחלום של גבר מהשורה, פשוט, פשוט

זה מסוכן להיכנס לנדבכי הנשמה של הגברים... הכל מונוטוני, חד ממדי, מסתובב סביב דבר אחד. גברים - חרמנים לנצח. נשים - אוביקט לסיפוק מיני. מיטה - סקס. טלוויזיה - סקס. סקס - עוד סקס. לגבר יש כלי 1 לשטוף. פינוק - 3 פעמים סקס ביום. פסיכודלים- לוקחים לסקס. פורום - לא מספיק סקסי. חברה שיודעת למצוץ ולבלוע. שקרים - נשואות שבוגדות. נאמנות לאבר המין הזכרי. מכור לאורלי, אנאלי, ג'ניטלי, דיגיטלי ואוטו-אירוטאלי (אוננות) סטייק - סקס. עוגת גבינה - סקס. דובדובן - סקס. מליון דולר - משגל טוב. חמימות - וג'ינה רטובה. עבודה - להביא אשה לאורגזם. בית - שכבנות מקודשת... רק שלי - שדיים 48 DD גדולות עם פטמות ענק...

חחח איזה חיים פשוטים יש לכם..ואני שכחתי לענות

דווקא לשאלה הכי חשובה - סקס - נו..מה כבר אפשר לכתוב על סקס , כייף , טוב, מענג , לפעמים מתסכל עם הגבר הלא נכון . והכי חשוב שלמדתי בשנה האחרונה = משביעהו מרעיבהו מרעיבהו משביעהו . סימפתי ...תגיד...כתבת שלהביא אשה לאורגזם זאת עבודה ..חשבתי שזאת הנאה

סימפתי תגיד לי

הכל אצלך מתקשר ליצר המיני שלך , מה עם צרכים אחרים בחיים? והשאלה שלי האם זה נובע מחסך או מעודף עיסוק בסקס? כי עבורי יש כל כך הרבה עיסוקים כך שניתן להתקיים גם בלי היצר המיני ניסית פעם לחיות בלי המימוש של היצר המיני?

ben 911

New member
אם לא היה כתוב בצד ../images/Emo26.gif סימפתי ../images/Emo13.gif

הייתי בטוח שהמונולוג נלקח מיומניו של בני בני ילד רע...

למעלה