ואיך יודעים במכס מה עלות הפריט שבקופסא?
לאחרונה עשיתי הזמנה ראשונה שלי דרך האינטרנט - מאסוס. הזמנתי שרשראות שבאתר נראו מאוד יפות , אבל במציאות הן נראות ממש זולות , לא יפות ובטח לא שוות את המחיר. החלטתי להחזיר. עוד לא עשיתי את זה...מחפשת קופסא..
ההודעה הייתה כדי להמחיש שהכול שם ממש קצר בלי להתייחס ממש לבד. ברור שעכשו שאני יודעת שזה פוליאסטר-לא אזמין, אני לא יכולה לסבול את הבד הזה על הגוף, בטח לא כזה שאני לא מנסה קודם ובטח לא במזג אוויר בישראל.
לשמלות סקייטר של ריבר איילנד והן ממש מכוערות שם..ראיתי אולי אחת שאהבתי, כולן קצרות ועם גזירה מוזרה בגב.
בקיצור -לחכות לקולקציה החדשה לחורף. שם הכול צבעוני, מוזר וקצר למי שעוברת את ה1.5.
הזמנתי סנדלים של אואזיס, שהגיעו והתאימו והכל היה טוב ויפה, אבל אחרי נעילה אחת הצבע שלהן התחיל להתקלף ואחרי שתי נעילות המצב כבר היה ממש קטסטרופלי. כתבתי לאסוס והם אמרו שהם שולחים לי זוג חדש, ולשלוח אליהם את הזוג הישן - אבל נשמע לי קצת מוזר שבגלל שהם שלחו לי מוצר פגום אני צריכה לשלם את המשלוח אליהם. נראה לכן לעניין לכתוב להם את זה? מה מקובל בדרך כלל, ששולחים חזרה כשמקבלים מוצר פגום?
הם כאילו נתנו לי 'פיצוי' של קופון 10% לקניה הבאה, אבל לקחו לי כמה שנים לקנות באסוס משהו אחד, ולא נראה לי שזה יקרה שוב בזמן הקרוב (רוב הדברים שלהם לא בטווח המחיר שלי לבגדים בלי למדוד)