אסוס, אחת הסיבות...

SimplyMe1

New member
אסוס, אחת הסיבות...

בשנים האחרונות חזרתי לחבב מאוד שמלות, לבשתי המון כאלו בילדות ובשנים האחרונות האהבה התחזקה, בעיקר אוהבת ללבוש אותן באביב והקיץ המהביל שלנו.

אני מוצאת את מבוקשי ברשתות ובחנויות השונות שאני נוהגת לפקוד בארץ, אבל יש המון מבחר גם ברשת, ובהתחשב בזה שיש לי פחות זמן, כוח וסבלנות לקניונים בארץ(הרבה יותר אוהבת להתמקד במותגים בקניונים בחו"ל, מבחר יפה ומחירים נוחים יותר מאשר פה, בטח שבארה"ב) אז אין הרבה ברירה, אבל יש לי הרבה חיבה לשמלות ולכן חייבת להיפתח ולאזור אומץ ולהתחיל להזמין ברשת, שם הכול פתוח בפניי כמו קניון ענק ונטול אנשים צעקניים
שמחפשים סניף של מקדונלדס\kfc.

אז הנה, פתחתי את אסוס וסימנתי בחיפוש- "שמלות סקייטר".
הכול שם כ"כ כ"כ קצר. אני בערך 2432232&cid=8799&Rf980=3672&sh=0&pge=0&pgesize=20&sort=-1&clr=Mu">1.68-2432232&cid=8799&Rf980=3672&sh=0&pge=0&pgesize=20&sort=-1&clr=Mu">1.7 משהו כזה וקשה לקבל אינדיקציה מתמונות. אז איך להתחיל להזמין?
נתחיל בשתי אלו שאהבתי:
2432232&cid=8799&Rf980=3672&sh=0&pge=0&pgesize=20&sort=-1&clr=Mu">1
2

שתיהן קצרות מאוד ואני לא רואה את עצמי לובשת מידי, ואמנם הן מוגדרות מיני, אבל אני בטוחה שלא התכוונו שם שנלבש שמלות שהתחתונים מציצים מהן.
אז איך מתחילים להזמין בלי לקבל שמלה שתגיע למישהי עד לפני הברכיים אבל לא לאזור התחתונים?

SimplyMe1

New member
איזו אנדרלמוסיה בלינקים,

הנה שוב

בשמלות שם קשה לקבל אינדיקציה מהתמונות לגבי אורכן ואיך הן יושבות על בחורות. ממוצעות. כאלו שרוצות ללבוש שמלה קצרה אבל לא חושפת תחתונים.

הנה דוגמא ל2 שמלות שאהבתי ואני דוחה את הזמנתן בגלל שאיני בטוחה לגבי האורך(גם על המידות אני עדיין לא סגורה כי השמלות הבריטיות "אמורות" להיות צרות יותר מאלו שבארץ אז פשוט אמדוד את עצמי ואברר מידות מדויקות).

1
http://www.asos.com/ASOS/ASOS-Sleev...-200=9&sh=0&pge=0&pgesize=20&sort=-1&clr=Pink

2 הנה אחת נוספת שאהבתי ונראית קצרה
http://www.asos.com/ASOS/ASOS-Skate...200=33&sh=0&pge=0&pgesize=20&sort=-1&clr=Navy

עצות יתקבלו בברכה!

@יעל@

New member
זה בעיקר ניסיון וטעיה.

יש שמלות שהזמנתי שעל הדוגמנית הן היו קצרות שבקושי מכסות את התחת ועליי זה הגיע עד מעל הברך, והיו שמלות שעליי ועל הדוגמנית זה היה אותו דבר.

Aניס

New member
נכון ומוסיפה

כדאי להזמין מה שמוצא חן ומקסימום להחזיר. לא קרה כלום.

באופן אישי השמלות האלו לא מוצאות חן בעיניי, שימי לב שהן עשויות מ-100% פוליאסטר מה שמשווה להן בד"כ מראה זול

בד"כ אני מעדיפה לקנות מותגים אחרים ולא את מותג הבית של אסוס - אלא פרנץ' קונקשיין, קוקאי, ריבר איילנד,וורהאוס, אואזיס- יש לי איתם ניסיון טוב ואפשר למצוא במחירים ממש טובים גם בסייל וגם עם קופונים.
עכשיו למשל יש הנחה של 20% על כל הקולקציה החדשה.

SimplyMe1

New member
לא שמתי לב לבד:\

רק עכשו פתחתי שוב את הלינקים וראיתי שהבדים לא משהו בלשון המעטה, אני שונאת פוליאסטר והן בעיקרון היו לשם הדוגמא -שהשמלות שם פשוט קצרות.

אחפש את קוקאי ופרנצ' קונקשן, לא ידעתי שהם מוכרים באסוס בכלל..
לגבי קופונים-זה מופיע באתר?

Aניס

New member
הקופונים לפעמים באתר ולפעמים שולחים למייל

הקוד הפעם הוא: newseason12
שאת מוסיפה בצ'ק אאוט ואז זה מעדכן את המחיר.
לגבי הרכב הבד- תנסי לחפש כותנה או ויסקוזה.

SimplyMe1

New member
ואם זו שמלה ליציאה, כותנה לא ממש תתאים

ראיתי את המחירים בקוקאי, יש שם כמה שמלות פשוטות ומאוד יקרות, כיאה למותג, ככה שחשבתי שניתן למצוא באסוס מותגים שנמכרים במחירים סבירים יותר.

ויסקוזה יכולה להתאים יותר..

ואין לאסוס(כמותג) שמלות איכותיות או שזה סיכון בהזמנה?

@יעל@

New member
באילו סכומים את מזמינה מהם?

אני מפחדת להזמין משהו שהוא מעל 50 פאונד, מחשש שיתפס שוב במכס, ואני יודעת שפרנצ' קונקשן אואזיס וקוקאי הם הרבה יותר יקרים מ 50..

Aניס

New member
משתדלת לא לעבור 50 פאונד

וקונה רק בסייל/קופון, ואז המחירים שלהם לגמרי עומדים בהגבלה הזאת.

הזמנתי רק פעמיים בסכומים גבוהים יותר ולמזלי לא שילמתי מכס.

איך מוצאים קופונים שלהם?

זה דברים שהם שולחים למנויות? או שיש עוד שיטות?
(נראה לי שבעונה הקרובה אתפוס סוף סוף אומץ אסוסי
)

SimplyMe1

New member
הם שולחים המון מיילים

אני מנויה באתר אז שולחים מיילים לפחות פעם בשבוע אם לא יותר..אני פשוט מוחקת הרבה או פשוט לא מתייחסת בגלל שעוד לא אזרתי אומץ אסוסי
לרכוש שם.

Aניס

New member
רק צריך להירשם באתר

ולהתחיל לשמור פריטים עד יגיע האומץ המיוחל

GentlyWeeps

New member
יש גם קופונים של 'vip"

יש לי חברה שגרה בארה"ב ומזמינה מהם בכמויות ובסכומים מטורפים והיא מקבלת מהם קופונים אקסקלוסיבים כאלה ששמורים רק ללקוחות פרועים
חח

Aניס

New member
אההה אז זהו הקופון שקיבלתי

לא הבנתי באמת ממתי אני VIP אצלם... (קונה הרבה אך לא בסכומים מופרעים).

GentlyWeeps

New member
הבנתי שזה בעיקר שלפני שיש סייל על משהו

אז מקבלים כאילו את הלינק לסייל כמה ימים לפני שאר הלקוחות..

SimplyMe1

New member
ולמותגים של חולצות\גופיות- במה להתמקד?

מקווה שבחורף יהיו לריבר איילנד שמלות יפות להתאים להן את שלל הגרביונים שלי שמוזנח כול חורף מחדש;)

SimplyMe1

New member
זה ברור שזה ניסוי וטעייה

אבל אני מודה שאני עצלנית ללכת לעמוד בדואר ולהחזיר שמלות שלא יתאימו לי, ברור לי שאם אתחיל להזמין ברשת זה מה שיקרה מדי פעם כי בפעמים הראשונות בטח לא יילך משהו, אבל עדיין זה מצריך הרבה זמן וכוח להתעסק עם החזרות וזיכויים..

strangebrew

New member
הטריק הוא להזמין כל הזמן

ואז את גם ככה צריכה ללכת לדואר לקחת חבילה

@יעל@

New member
או שהדואר באים לקראתך

ומכווצ'צ'ים לך את זה לתוך התיבה הקטנה

למעלה