אז ככה,
א. השחקן הזה הוא לא סתם שחקן. שכחתי לציין את זה, אבל מדובר בחבר הכי טוב שלי. והוא זה שיצר יחד איתי את העולם. יותר נכון לומר שהוא יצר יחד איתי את השיטה שלנו ולא את העולם עצמו, ועדיין. ב. אני חדש. ג. אני לא מת במיוחד על הרעיון של לבנות עולם וללטש אותו כבר מההתחלה. אני (והחבר שלי) יותר אנשים של אלתורים, מאלה שאוהבים לכתוב סיפורים, במיוחד אני שכותב סיפור ונותן להמשך להיכתב מעצמו... ככה גם סגנון ההנחיה שלי - אני שם לעצמי ולשחקן/ים מקום, זמן, אנשים, מוסיף עליהם תיאורים כיד הדמיון הטובה עליי, וממשיך הלאה מכאן. ד. איש זאב נחשב אצלנו כגזע לכל דבר ועניין, למרות שהם נראים אנושיים. רוב הזמן. את הגזעים מעולם לא התכוונו לפתח בהתאם לעולם, התכוונו לשים אותם במקומות שייראו לנו, מתי שנגיע אליהם, ולבנות אותם בהתאם. אנחנו בונים הכל לבנה על לבנה, כשיש לנו יסודות שהם הסרטים, המשחקים והספרים שאנחנו מכירים. שאר המבנה? בונים לאט לאט ובאילתור. אולי הבניין בסוף ייצא מתוכנן רע (היה תכנון בכלל?), אבל לפחות ניהנה מהבנייה... ככה אני אוהב. ככה הוא אוהב. הבסיס כבר כלל את הרעיון שהאדם זאב נהפך לזאב פעם בחודש, בלילה ירח מלא, ושהוא משתגע במהלך השינוי, ושהוא מתעורר למחרת בבוקר מטושטש משהו... השאלה התעוררה פשוט מאליה בתור תהייה שלו, ולא מצאנו לה תשובה כי אף אחד מסיפורי האימה שהכרנו לא ממש הסביר א הנקודה הזאת... - ולכן - ה. פניתי לפה רק בשביל הייעוץ, שתעזרו לי לחשוב מה נשמע יותר טוב ומתאים... זה הכל, לא הייתי צריך יותר מזה.