אנשים....

niki purple

New member
אוי זה יהיה קשה להסביר...

הוצאתי את זה מאיזשהו אתר (לא יודעת עד כמה תצליח להבין מזה... אם לא תגידי לי ואני אנסה להסביר יותר טוב) מהו הרייניג? ה"רייניג" (תצוגת שליטה בתרגום חופשי) הוא מקצה בו הסוס נדרש לבצע אלמנטים אשר מקורם בעבודתו עם בקר; היום הביצוע של אלמנטים אלו הוא ברמה תחרותית, מעודנת וגבוהה. זהו מקצה בו נדרשים הרוכבים והסוסים לרכוב מסלול מוכתב מראש, ולהדגים שליטה בסוס במהירויות שונות, סבוב או סחרור הסוס סביב עצמו, שינויי כיוון, הליכה לאחור והאלמנט המרגש ביותר – עצירת החלקה – כאשר הסוס, לפקודה כמעט בלתי נראית של הרוכב עוצר ומחליק על רגליו האחוריות למרחק של 15-10 מטרים. הצגת סוס רייניג, היא לא רק הדרכתו, אלא שליטה מוחלטת בכל תנועה שלו. סוס הרייניג הטוב ביותר, צריך להיות מודרך ברצון ונשלט עם מעט מאוד, או בכלל בלי, התנגדות נראית לעין. כל תנועה שנעשית שלא על-פי בקשת הרוכב, נחשבת כחסר שליטה. כל סטיה מהמסלול המוכתב, נחשבת כחסר שליטה, או איבוד שליטה זמני; ניקוד גבוה מקבל הסוס עבור ביצוע חלק, מיומן ומעודן, גישה ומהירות הבצוע של האלמנטים השונים; דרגת הקושי של ביצוע האלמנט עולה ככל שהמהירות גבוהה יותר...

OHIO

New member
זה לא היה לפני כל כך הרבה זמן..../images/Emo3.gif

אהה.... התחרתי על זיילנד (אפקורס...) ב-א'... זה היה בנצר סירני והתחרתי ב-3 מקצים: א'2, א'4 והכנה ל-FEI ילדים ולקחתי 2 מקומות ראשונים ב-א'2 עם 69% ובהכנה ל-FEI עם 66% הייתה תחרות נחמדה.... הייתי טיפה לחוצה זיילי הלך טוב שי אפילו הייתה

TauraMan

New member
זאת היתה התחרות הראשונה שלך?../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

זונננננה הלוואי עלי להצליח כל כך בתחרות ראשונה...

OHIO

New member
טוב זה לא ממש חוכמה...

א' זה די קטן על הסוס הזה..

TauraMan

New member
אמממם../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

תחרות ראשונה שלי היתה בציפורי, התחרתי על נופר באיקסים, זה היה איזה דירוג לאליפות הצפון של 1999 או 1998, הינו 4 אנשים על נופר באיקסים (אני, ירדן, איתי ועידו לוי) ואני היתי ראשונה מבנינו, ארבעתנו עשינו נקי
איכס ציפורי זה מגעיל....

serdonix

New member
אממממ

הפעם הראשונה שהתחרתי הייתה בקאנטרי (ז"ל) בדרסז'... ולקחתי שני! עדידוש בפמן לקחה ראשון... הייתי על סוסי בציפר... היה מבדר.... הפעם הראשונה שהתחרתי בקפיצות היתה בשנה שעברה, התחרתי 90 באודים ונפלתי על המכשול ה 7... טוב, רכבתי על וול-דן, היה כזה רעעע אלוהיייים.. טוב זה גם בגלל שרכבתי בלעכס וגם כי זה ול-דן, חחחח...

פעם ראשונה?../images/Emo41.gif כי לקחו את ה|אשוח|

זאת הייתה תחרות מבישה. דווקא התחרתי פעם ראשונה בתחרות של ההתאחדות
וזה מה זה מלא אנשים. ומלא מתחרים. אז נכנסתי על פז.. עשיתי את כל הטעויות האפשריות. הזזתי קוולטים, פתחתי את השער בשתי נגיעות
הרסתי את הרייש. נדעתי בסללום. בקיצר כל הטעויות האפשריות היו לי שמה. התחרתי על פזפזון
הוא חמוד... אבל בכל מקרה... אני לא בטוחה איזה מקום הייתי. אבל לא הייתי מקום אחרון כי היו מקצים יורת גרועים משלי
לפחות זה מעודד!

dixie chick

New member
פעם ראשונה שלי

היתה בהיפודרום בתחרות פתיחת העונה שעברה, בטרייל. ירד גשם שוטף והיה קר כמו אנלאיודעתמה. הסוס המפגר שרכבתי עליו הוא סוס מרעה, שרגיל להפנות את הגב לגשם שלא יכנסו לא מים לאוזניים, והמפגר הזה עשה לי את זה באמצע המקצה, ולא הסכים לעלות על הגשר, לא הסכים ללכת ישר יעני, ופיספסנו את המכשול שזה ימבה נקודות. היה רק והייתי רק בחולצת תחרות אפילו אסור מעיל... בקיצור היה המקצה הכי זוועתי בעולם אני פשוט בכיתי! הייתי הכי גרועה בעולם בערך... אפילו לא הסתכלתי על הניקוד אבל זה בטוח היה משהו בסביבות ה-40. הניצחון הכי מתוק היה בתחרות אליפות הארץ, אותו סוס, אותו מקצה, בלי גשם, 73 נקודות! אח, איזה מקצה מהמם! ארתור המלך (למרות שהוא מפגר הוא עדיין מלך!)

Blue Eyessss

New member
שתי תחרויות ראשונות!

התחרות הראשונה שלי הייתה פנימית...בקפיצות...בחוות צח. אני מכחישה כל קשר לעינין
אני דרסז'ניקית בנשמה
והתחרות האמיתית הראשונה שליייי...בנצר!איזה מושלמות...באמת שלא היה אשר לבקש תחרות יותר טובה מזאת...(מבחינתי לפחות)...הייתי רגועה לאללה!עד הרגע שהגענו לנצר...ואז התחלתי להתחרפן פשוט...אבל למזלי היה לי את פוניטה...טוב היא לא יודעת כ"כ ללכת על המתג בשלב הזה כי שקיבלתי אותה גם קו ישר היא לא ידעה...אבל השופטים מה זה התלהבו ממנה!!!שחורה!!!היא גם הייתה כ"כ רגועה היא גם הרגיעה אותה...והיו מקצים בסט!!!ולקחנו מקום רביעי בא'1 וחמישי בא'3...והיה מושלם!! PONITA RULEZZZZZZZZ

למעלה