אנשים....

../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifיכול להיות.. אבל

קניתי אותן באתר באינטרנט.. ששמה הכל זול! ממש! זה אתר מצוין!!! ויכול להיות שזה באמת מה שהן שוות.. יש שם מלאא מגפיים.. מכל הסוגים+מידות+צבעים.. ואני מוסיפה עוד תמונה של מגף, מזה מגניב!

S H I L G I

New member
../images/Emo6.gifאיזה גדול...

ובטינטרנט אני לא ממליצה לקנות הרבה את צחריכה למדוד וכאלה

כוסיות../images/Emo99.gif תתחדשי ../images/Emo13.gif../images/Emo41.gif

הם כמו הישנות שלי

niki purple

New member
my first time....

זה היה לפני כמעט שנה... במשהו לשלישי אני חושבת, בחניאל (שזה איפשהו). בכל אופן חשבתי שאני הולכת להתרגש כמו החיים (כי אני בערך הבנאדם הכי לחוץ שקיים...) אבל ככל שהמקצה התקרב הייתי פחות ופחות לחוצה... חוץ מזה באנו לשם יום לפני (הלילה היה זוועתי- היה גשם וקר והיו לי הרבה שיחות עם יתושים) ורכבנו הרבה במגרש, וניקו היה חמוווווווד!!! במקצה עצמו (ריינינג למי שעוד לא הבין...) הלך לי טוב יחסית לתחרות ראשונה ( תחרות ראשונה גם לי וגם לסוס) וקיבלתי מקום רביעי ומכובד. הבאסה היתה שהייתי כניסה אחרונה במקצה ואני הכי שונאת בעולם להיות אחרונה... לא נורא בתחרות שהיתה בספטמבר הייתי כניסה ראשונה אז זה התקזז. והנה שוב הפשוש שלי--->

niki purple

New member
לא לא לא

אני זוכרת שכבר שהייתי קטנה (בגן כזה) והיינו צריכים לקבל זריקה- תמיד רציתי להיות ראשונה כדי פשוט לגמור עם זה... זה טוב לאנשים לחוצים להיות ראשונים.

אולי את רוצה לגמור עם זה../images/Emo182.gif../images/Emo29.gif

אבל אני רוצה לעשות את המסלול הכי טוב שאני יכולה. ולהיות ראשון זה מלחיץ בפני עצמו כי בקושי יש זמן עם ההליכת מסלול והכל, זה נתקע

Vintage Queen

New member
לא רק זה! הייתרון גם בלהיות אחרונה

הוא שאפשר לראות את הזמן והטעויות של אחרים ואיך כל אחד לוקח תפניות ובכלל את המסלול זה מאוד עוזר

כמו שקרה לי בתחרות האחרונה ../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

רותי נידבה אותי להיות הראשונה במסלול. והוא יצא לי מה זה חרא.. לא קיבלתי מקום בהורס מן שיפ לא נורא.. פעם הבאה זה לא יהיה על שוני

TauraMan

New member
תנסי להיות ראשונה../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

שיש אחריך 40 מתחרים וצריך להכנס פעמיים... לא מצחיק..

תודה!!

הכתבה ממש עזרה לי! זה בטח מ-ד-ה-י-ם!...וממש ממש קשה לעשות את זהה!!! יפה למי שעושה את זה....

niki purple

New member
קשה לעומת מה...

אני עושה את זה ולא משהו אחר אז אני לא יודעת מה יותר קשה... האמת הייתי פעם אחת בחווה של קפיצות (כמעט בטוחה שבכנות) באיזה יום מרוכז שעשו לחווה שלנו והיה הכי מצחיק שיש!!!!!!!! כולנו "ריינרים קשוחים" ששמים אותם על אוכפי אינגליש קטנים בלי דורבנות---->לא ידענו מה לעשות עם עצמינו!!! נתנו לנו לקפוץ גם (לא יודעת כמה אבל בטח לא הרבה) והיה מצחיק... אבל אני עדיין מעדיפה ריינינג.

למעלה