אנשים....

niki purple

New member
אנשים....

ספרו על הפעם הראשונה שהתחרתם... התרגשתם? איך הלך לכם?

אממממ....../images/Emo182.gif../images/Emo29.gif

ב-14.10.2000
הוו... זה היה מזמן

אררר....../images/Emo182.gif../images/Emo29.gif

תחרות ראשונ בתאריך שאמרתי, במשמר העמק. אממממ.... הייתי על גבע (המושלם
) ב-70. היה לי נקי עד המכשול האחרון שהוא סירב לי עליו.
ואחר כך באיקסים סיבוב נקי
וזהו, התרגשתי כמו לא יודעת מה..

a l o n i s 1

New member
התחרות הראשונה...

אז לא היה לי כול כך קשה ולא היתרגשתי והלך סבבה... מקום שני.. ואני פשוט מציע לך לא להילחץ ולעשות את העבודה... כי הסוס נילחץ יחד יתך... ואם לא הולך אז בפעם הבא אבל ילך לך ...אז בהצלחה

Vintage Queen

New member
פעם ראשונה שהתחריתי....

התחריתי ממש או תחרות אימון?! כי תחרות אימון ראשונה הייתה לי ב 31 ל 8 2002 נדמה לי אין לי מושג במשמר העמק התחריתי על אפאצ'י(--->) ולקחתי מקום שני ב 60 היה דיי מסלול נוראי פעם ראשונה שראיתי אי פעם את שיוש!
היא לקחה מקום ראשון! חחח והתחרות הראשונה ראשונה שלי הייתה ביגור... לקחתי ב 70 מקום שני על אזארו לוזוכרת תתאריך!

horse lover7777

New member
התחרות הראשונה שלי...........

זה היה ביום שלישי בחנוכה (כן, חנוכה הזה.....). לא הייתי ממש בלחץ, רק בתחרות עצמה. עשיתי קדם א'3 על וויסקי והלך לי ממש לא טוב, כי הוא התחיל לעשות שטויות. אבל סך הכול היה כיף להכין אותו ולרכב עוד יום בשבוע. נקווה שיהיה יותר טוב פעם הבאה......

S H I L G I

New member
אמממממממממ../images/Emo113.gif

אממ..היה לי "תחרויות" איקסים.. אבל החרויות עם המקום זה היה תחרות פנימית של יגור, עין המפרץ ועור יזו חווה. עשיתי קמהצ 60, שני מקצים-2 חלקים וזמן אופטימלי.. הייתי אמורה להתחרות על לאדה אבל בסוף העדפתי להתחרות על כספר.. ב-2 חלקים זכיתי מקום חמישי ובזמן אופטימלי מקום ראשון|אתר| חח אבל איתו קל לשמור על קצב אז זה לא היה ממש קשה

narretrulz

New member
אמממ

הייתי מסטול זה היה ביגור עם מליון מתחרים, ועשיתי 80 או 90 ס"מ לא זוכר...והייתי עם ארל-גרי והיה מסלול ממש נחמד אבל הפלה על מכשול אחרון (כןכן כבר שם זה התחיל!!)

אממ...

את התחרות הראשונה שלי בקפיצות אני לא ממש זוכרת אבל את התחורת הראשונה והאחורנה שלי לבנתיים בדרסג' אני זוכרת... אני לא זוכרת על מי הייתי אבל הייתי גם על הרקולס הממי שנתנו לעשות עליו בחינם כי פחדו ממנו (הרקולס הוא פוני ואין לי מושג למה פחדו ממנו) אז רכבתי עליו ועל עוד משיהו והלך לי ממש טוב עם הסוס ועם הרקולס פחות והייתי ממש ממש בלחץ כל הזמן... אבל בסוף זכיתי מקום 3 עם הרקולס!!!! לא הכנתי ממש את הסוסים לפני כי לא ידעתי ממש מה זה תחרויות אז...זה היה ממש ממש ממזמן!!....בערך באמצע 2001.... אבל זה היה ממש כיף!!

Unreachable

New member
../images/Emo9.gif

התחרתי רק פעם אחת.. ווסטרן.. טרייל עד 15 נראה לי נורא לא התרגשתי.. אבל גם לא הייתי מרוכזת בכלל אז רק מקום חמישי
רכבתי על בז'-בז'ון המושלמיייי סוס כמו כפיר רק יותר נוח, יותר צעיר ובלי פרוות חורף מציקה... אבל אין על כפירררו באינגליש עדיין לא התחרתי ולא ברור מתי אני אתחרה

מעדיפה לא להיזכר חחח..

אבל הרקע - רכבתי קבוע על בנג'י (עכשיו הוא כבר אפולו של דרור) והתחרות הראשונה הייתה פנימית ובדיוק יום או יומיים לפני מכרו אותו לדרור אז נדפקתי ורכבתי על סוסה שמזמן לא רכבתי עליה.. ועזבו רק את הלחץ מהתחרות הראשונה.. ובכלל בהתחלה בכלל לא רציתי להתחרות... טוב נו... בתחרות הזאת נפלתי גםם חחח

איזה יפות!את רוכבת ווסטרן?אה ו...

זאת ונוס האלופה... שוב(!!!) שיניתי כינוי ורק תדעו- קוראים לי נעה ולא מאיה.... אל תשאלו למה...
וסחטיין על המגפיים!

למעלה