אנשים.....

Boscorelli

New member
אנשים.....

שלום לכם... זה אני בוסקו (כן אני יודע שהתגעגעתם) ויש לי כמה דברים להגיד לאנשים ספציפיים פה... אז ככה: מיכל הי! מה המצב? אני מקווה שהכל טוב... אז ככה רק רציתי להגיד שאני מתנצל (לגבי הריב עם רומיאו לא עם עדי כי לא הבנתי מה הקטע שלך עם הוויכוח שהיה לי ולעדי... לא הזכרתי שם שום מילה "קשה" אבל עזבי את זה עכשיו) לגבי הויכוח שלי עם רומיאו... אני מבטיח שכזה דבר לא יקרה טוב... אחרי הכל אני לא רוצה לפגוע בפורום... זה אחלה פורום... ככה שאני ישתדל להחיות אותו (כמו תמיד
) ולעזור... חוץ מזה לגבי הקטע של הניהול... תביני זה לא משהו אישי נגדך זה פשוט לא משנה לי את מי תשימי (העיקר אחד\ת שפעיל\ה בפורום) זה רק כדי שיהיה כגיבוי וחס וחלילה שום דבר נגדך! אני מקווה שאני יראה אותך בהזמנות ב ICQ ויוכל לשלוח לך כמה דברים כדי שתעדכני את המקום... אוקי איתך סיימתי מחכה לתגובה ממך... רומיאו אממ מה המצב? רק שתדע הריב לא היה משהו נגדך או משהו אישי ואין לי בעיה עם חדשים שנכנסים לפה אפילו בכיף... פשוט הצגת את ההודעת "פרישה" שלך בקטע נשי כזה ואני פשוט שונא גברים שנשייים (למרות שכל אחד כזה וגם לי אפילו יש צד כזה... כן כן! אולי תיפגשו בו בהזדמנות בדר"כ זה רק עם בנות...) וזהו רק שתדע שאם פגעתי בך אז אני מצטער זה סתם היה למטרה של צחוק ולא ידעתי שתיקח את זה קשה וזה סתם התפתח... דווקא נראה לי שאתה אחלה גבר... זהו גם איתך סיימתי... מצפה לתגובה... ADI אני יודע שאת כועסת וזה בסדר... אל תצפי לסליחה ממני כי אין לי על מה להגיד... אבל אני מבין שמה שרצית זה רק להוציא את העבצים שלך ובמקרה ההיתי שם...
ורק שתדעי שאם תתחרטי או תירגעי קצת אני בשמחה ימשיך לדבר איתך.... אני לא ישמור לך טינה כי אני מאמין שרק רצית להוציא קצת עצבים... SO TAKE IT EASY.... מצפה ךתגובה גם ממך.... QQ לא יודע... אין לי משהו להגיד לך.... אז רק תרגישי טוב
BAV איי איי BAV נישמתי... איך יכלתי שלא לכתוב משהו אלייך.... גם כלפייך אין לי משהו רע... רק דברים טובים... ומאחר שאת אוהבת שאני נחמד אלייך (גם אני מתחיל לאהוב את זה ) אז נסיים ב
בשבילך... נשיקה חמה ושוקו חם עליי.... יאללה ביי כולכם! בעצם מה זה ביי.... עוד מעט יש פרק... אז נתראה בקרוב!

mgirl

New member
אוקיי רועי...

אז הכל בצדר... אני לא הולכת להוריד את החסימה עד שבוע הבא, כי זה פשוט You did the crime, you do the time, אבל שבוע הבא אני אוריד אותה ותוכל לחזור לשם הרגיל שלך בפורום

Boscorelli

New member
לא מיכל!!! אל תורידי!!

כי כבר כולם יודעים ששיניתי אז עדיף לי להישאר בכינוי הזה מאשר להגיד להם אח"כ הי אנשים חזרתי לבוסקו... אז תשאירי את החסימה לתמיד... תודה! מקווה לראות אותך ב ICQ להעברת החומר! ואנשים אני מצפה גם לתגובות ממכם! יאללה נו אני במצב רוח טוב היום.... נראה לי ש"מצאתי" לי מישהי

@יעל@

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מה המצב מוריס
איך אתה מרגיש מוריס
טוב רציתי להגיד לך ברוך הבא ושלא תריב עם אפ´חד... ביי מוריס נשמה כפרה חולה עליך... (במיבטא מרוקאי....)
לא להעלב...

Boscorelli

New member
ללא שם...

את יודעת מה אומרים... Shit happends... לא סתם... היה לי היום טיול לא למדתי חזרתי רק ב 17:30... וממה שאני יכול להגיד זה שילדה אחת גרמה לי להיות שמח... אל תשאלו שאלות כי תגובתי תהיה NO COMMENT.... אגב הטיול היה מין סמינר מיניות והיו לנו הסברים אפילו הביאו לנו הומו ולסבית שדיברו על החיים והתאפקתי שלא להתחיל לצעוק עליהם (תקראו לי גזען אבל הומואים ולסביות מזורות לי) וגם חילקו לנו קונדומים... יש לי 6 כבר... אז תבינו את ההקשר לבד...

ללא שם™

New member
../images/Emo26.gif

טווב
אממ אם תבקש סליחה על מה שרשמת לי, גם לי יהיה משהו להגיד לך ~~~

Boscorelli

New member
אה...

מצטער ששכחתי ממך! אני לא כ"כ זוכר מה היה הויכוח שלנו ומי התחיל בו ולמה... אבל עם פגעתי בך אני נורא מצטער... זה התפתח מכלום ליותר מדי... SORRRRRRRRRY

ללא שם™

New member
../images/Emo26.gif

סלחתי
אממ אז ככה, גם אני רוצה לבקש סליחה (
)
על מה שאמרתי לך כאן.
על זה שהתלוננתי עליך בפורום משוב.
על הויכוחים בפורום משוב. חברימים

Boscorelli

New member
שולם שולם לעולם...

ברוגז ברוגז אף-פעם... אמממ תשלחי לי הודעה לאיסיקיו שאני יאשר אותך כי אז שרבנו מחקתי...

adi66

New member
ממש לא רציתי להוציא תעצבים עלייך!

ועכשיו שאני מנסה להשלים איתך אתה רק ממשיך לקלל. ממש לא בא לי לריב איתך אז עזוב בוא נתעלם אחד מהשני למה להרוס תיום

Boscorelli

New member
אני ממשיך?

את יודעת מה חכי שניה אני יעלה את ההיסטורי של המסרים אולי נראה מי התחיל בצעקות???

Bavmorda

New member
אוי בוסקו מיי לאב ../images/Emo141.gif

לזה לא ציפיתי גם אני
אותך

Romeo italiano

New member
הנה התגובה שחיכית לה.

קודם כל אחי יצאת גבר עד הסוף. שיא הרצינות הפתעת אותי ושיחקת אותה. לא שאני רוצה להעלות לדיון שוב אבל הודעת הפרישה לא ניסיתי שתיהיה נשית או רחמים אבל מה זה משנה אני תיקנתי את המחשב ואני לא זז לשום מקום. והסיבה שלקחתי את זה קשה מה שהיה אמור להיות בצחוק שכמוך אני שונא הומואים וחשבתי לרמזת משהו כזה וזה העלה לי את הסעיף אתה מבין לא? קיצר אם לא אמרתי לך אז גם אני מבקש סליחה על השטויות ואם זה עוזר סלחתי.

Boscorelli

New member
רומיאו...

זה בסדר אחי אנחנו די דומים גם אני שונא כאלה שנדמרים ב-"ים" רוסיים רומניים הומויים דוסים וכו וכו... תקראו לי גזען אבל זה אני... שיחפשו להם מקומות עבודה במדינה שלהם! בסדר רומיאו סבבה איתך גמרתי מקווה שתישאר פה וייצא לנו לדבר עוד בעתיד... עכשיו עדיו מה קורה איתך... אההה ו BAV זה הדדי

mgirl

New member
דוסים?!?!

ולידיעתך, גם ´דתיים´ נגמר בים. וגם בנים, לצורך העניין.

Boscorelli

New member
אמרתי את כל?

התכוונתי את רוב.... וכן אני שונא כאלה שלא מתגייסים ולא משלמים מיסים ובמקום זה לומדים בישיבה ולוקחים לממשלה שלי את הכסף...

mgirl

New member
אז אתה לא שונא את המשפחה שלי ../images/Emo13.gif

אבא שלי יוצא למילואים מתי שמבקשים ממנו, משלם מיסים כל הזמן (ז´תומרת, כל זמן שצריך), ולא לומד בישיבה. ודוד שלי בדיוק התגייס לפני כמה חודשים לשריון.

Boscorelli

New member
אמרתי דוסים! לא אמרתי

דתיים! גם לי יש שכן דתי שמפקד בצנחנים! אני מדבר על דוסים כאלה כבדים!

Amir P

New member
ומה עם הפציפיסטים?

למה אתה שונא כל כך הרבה מגזרים?

למעלה