Boscorelli
New member
אנשים.....
שלום לכם... זה אני בוסקו (כן אני יודע שהתגעגעתם) ויש לי כמה דברים להגיד לאנשים ספציפיים פה... אז ככה: מיכל הי! מה המצב? אני מקווה שהכל טוב... אז ככה רק רציתי להגיד שאני מתנצל (לגבי הריב עם רומיאו לא עם עדי כי לא הבנתי מה הקטע שלך עם הוויכוח שהיה לי ולעדי... לא הזכרתי שם שום מילה "קשה" אבל עזבי את זה עכשיו) לגבי הויכוח שלי עם רומיאו... אני מבטיח שכזה דבר לא יקרה טוב... אחרי הכל אני לא רוצה לפגוע בפורום... זה אחלה פורום... ככה שאני ישתדל להחיות אותו (כמו תמיד
) ולעזור... חוץ מזה לגבי הקטע של הניהול... תביני זה לא משהו אישי נגדך זה פשוט לא משנה לי את מי תשימי (העיקר אחד\ת שפעיל\ה בפורום) זה רק כדי שיהיה כגיבוי וחס וחלילה שום דבר נגדך! אני מקווה שאני יראה אותך בהזמנות ב ICQ ויוכל לשלוח לך כמה דברים כדי שתעדכני את המקום... אוקי איתך סיימתי מחכה לתגובה ממך... רומיאו אממ מה המצב? רק שתדע הריב לא היה משהו נגדך או משהו אישי ואין לי בעיה עם חדשים שנכנסים לפה אפילו בכיף... פשוט הצגת את ההודעת "פרישה" שלך בקטע נשי כזה ואני פשוט שונא גברים שנשייים (למרות שכל אחד כזה וגם לי אפילו יש צד כזה... כן כן! אולי תיפגשו בו בהזדמנות בדר"כ זה רק עם בנות...) וזהו רק שתדע שאם פגעתי בך אז אני מצטער זה סתם היה למטרה של צחוק ולא ידעתי שתיקח את זה קשה וזה סתם התפתח... דווקא נראה לי שאתה אחלה גבר... זהו גם איתך סיימתי... מצפה לתגובה... ADI אני יודע שאת כועסת וזה בסדר... אל תצפי לסליחה ממני כי אין לי על מה להגיד... אבל אני מבין שמה שרצית זה רק להוציא את העבצים שלך ובמקרה ההיתי שם...
ורק שתדעי שאם תתחרטי או תירגעי קצת אני בשמחה ימשיך לדבר איתך.... אני לא ישמור לך טינה כי אני מאמין שרק רצית להוציא קצת עצבים... SO TAKE IT EASY.... מצפה ךתגובה גם ממך.... QQ לא יודע... אין לי משהו להגיד לך.... אז רק תרגישי טוב
BAV איי איי BAV נישמתי... איך יכלתי שלא לכתוב משהו אלייך.... גם כלפייך אין לי משהו רע... רק דברים טובים... ומאחר שאת אוהבת שאני נחמד אלייך (גם אני מתחיל לאהוב את זה ) אז נסיים ב
בשבילך... נשיקה חמה ושוקו חם עליי.... יאללה ביי כולכם! בעצם מה זה ביי.... עוד מעט יש פרק... אז נתראה בקרוב!
שלום לכם... זה אני בוסקו (כן אני יודע שהתגעגעתם) ויש לי כמה דברים להגיד לאנשים ספציפיים פה... אז ככה: מיכל הי! מה המצב? אני מקווה שהכל טוב... אז ככה רק רציתי להגיד שאני מתנצל (לגבי הריב עם רומיאו לא עם עדי כי לא הבנתי מה הקטע שלך עם הוויכוח שהיה לי ולעדי... לא הזכרתי שם שום מילה "קשה" אבל עזבי את זה עכשיו) לגבי הויכוח שלי עם רומיאו... אני מבטיח שכזה דבר לא יקרה טוב... אחרי הכל אני לא רוצה לפגוע בפורום... זה אחלה פורום... ככה שאני ישתדל להחיות אותו (כמו תמיד