אוקי אני מפסיקה. אני רק מקווה שתשתפרר בעתיד ושיהיו לך חיים טובים. ביי
A Amber New member 15/1/03 #40 שיהיה... אני לא אנסה ´לתקן´ אף אחד שיהיו לך אחלה של חיים ו...כנראה שאתה באמת זכאי להחזיק שאיזה דיעות שרק תרצה, רק אני לא בטוחה שזה שרצית להתנפל על ההומו והלסבית שהרצו בפניכם הופך את הדיעות שלך לגבי הומואים למשהו ´אחר לגמרי´...
שיהיה... אני לא אנסה ´לתקן´ אף אחד שיהיו לך אחלה של חיים ו...כנראה שאתה באמת זכאי להחזיק שאיזה דיעות שרק תרצה, רק אני לא בטוחה שזה שרצית להתנפל על ההומו והלסבית שהרצו בפניכם הופך את הדיעות שלך לגבי הומואים למשהו ´אחר לגמרי´...
A adi66 New member 15/1/03 #46 אני רק מקווה שלא תהרוס את עצמך לבד כי כל הכוונה שלי הייתה לגרום לך להיות בן אדם לא יותר מזה. וזה ממש לא מתוך רוע.
אני רק מקווה שלא תהרוס את עצמך לבד כי כל הכוונה שלי הייתה לגרום לך להיות בן אדם לא יותר מזה. וזה ממש לא מתוך רוע.
B Boscorelli New member 15/1/03 #47 אמממ עדי אל תדאגי לי אני לא יהרוס את עצמי בנתיים אני מסתדר טוב מאוד בעולם חוץ מזה שלי אין את פיית´... אבל כמו שאמרתי... הסמינר מניות השאיר עלי רושם
אמממ עדי אל תדאגי לי אני לא יהרוס את עצמי בנתיים אני מסתדר טוב מאוד בעולם חוץ מזה שלי אין את פיית´... אבל כמו שאמרתי... הסמינר מניות השאיר עלי רושם
A adi66 New member 15/1/03 #48 אני ממש לא דואגת החיים שלך הם החיים שלך ואתה תדפוק אותם איך שבא לך. או שלא כן.
ל ללא שם™ New member 16/1/03 #50 ../images/Emo26.gif טוב.... אני לא אכנס לויכוחים בנושא, כי לא נצא מזה.. וב 17 יש לי יום הולדת
ל ללא שם™ New member 16/1/03 #51 ../images/Emo26.gif טוב.... אני לא אכנס לויכוחים בנושא, כי לא נצא מזה.. וב 17 יש לי יום הולדת
M mgirl New member 16/1/03 #53 אממ... בוסקו... נראה לי שהיא התכונה שלה יש יומולדת ב17, לא של17 יש יומולדת (כי כתבת ´מזל טוב ל17´ במקום ´מזל טוב לך´ או משהו כזה...
אממ... בוסקו... נראה לי שהיא התכונה שלה יש יומולדת ב17, לא של17 יש יומולדת (כי כתבת ´מזל טוב ל17´ במקום ´מזל טוב לך´ או משהו כזה...
B Boscorelli New member 16/1/03 #54 מיכל התכוונתי שכאילו מזל טוב בתאריך ה 17.... קיצרתי במילים.... ותפסיקו לתקן אותי זה מזכיר לי את הבגרות בלשון!!!! בעעעעע
מיכל התכוונתי שכאילו מזל טוב בתאריך ה 17.... קיצרתי במילים.... ותפסיקו לתקן אותי זה מזכיר לי את הבגרות בלשון!!!! בעעעעע
ל ללא שם™ New member 16/1/03 #55 ../images/Emo26.gif אני חושבת שהוא התכוון לזה שכאילו מעכשיו כבר הוא אומר לי מזל טוב... (תודה בוס´) וזה יום הולדת 16, בתאריך 17...
../images/Emo26.gif אני חושבת שהוא התכוון לזה שכאילו מעכשיו כבר הוא אומר לי מזל טוב... (תודה בוס´) וזה יום הולדת 16, בתאריך 17...
B Boscorelli New member 16/1/03 #56 מיכל התכוונתי שכאילו מזל טוב בתאריך ה 17.... קיצרתי במילים.... ותפסיקו לתקן אותי זה מזכיר לי את הבגרות בלשון!!!! בעעעעע
מיכל התכוונתי שכאילו מזל טוב בתאריך ה 17.... קיצרתי במילים.... ותפסיקו לתקן אותי זה מזכיר לי את הבגרות בלשון!!!! בעעעעע
B Boscorelli New member 16/1/03 #58 אה נכון שכחתי... טוב חיחיחיחיחיחיחי טוב אני בשעת חלון מביה"ס והיא כרגע נגמרה... חייב לטוס!!1 בייי