אנשים! סכמ"ש!~|פטריה|

Kienai Negai

New member
DDDDDDDD:

משהו טוב שקרה השבוע? היום הולדת שליייייייייייייייייי היה כזה פאקינג טוב המון מתנות מדהימות. 3> מחר אני גם נוסעת לחגוג בסופרלנד. משהו רע שקרה השבוע? כלום! שיר השבוע: Distance - Utada Hikaru סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: דארקר - אובה, סקיפ ביט וגורן לאגן סתם כי עשיתי ריווץ' ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? סקיפ ביט בילוי השבוע? מחר P: ציטוט השבוע? אין קוספליי השבוע? מה שבתמונה D: תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? אז ככה! היה לי משעמם אז... התחלתי לתפור לי קוספליי של יופמיה~ ו..הפלאגסוט של אסקה. למה מצפה בשבוע הבא? להסתפר \ שינוי קיצוני כלשהוא. אולי קארה, אולי אחליט בלונד בכלל. תמונה? אני אוהבת אתכם. כל כך. גם נאקו וגם הסיני החמוד שלא הספיקו לשלוח תמונות 3>

Grell

New member
הסיני החמוד? זובי.

הייתי צריכה לשחד אותו בתמונות עירום שלי כדי שהוא יזוז מהמחשב לצלם לך תמונה ;A;

WayToDawn

New member
אע, שוב לימודים.

משהו טוב שקרה השבוע?אמ, לא עולה לי שום דבר בולט ומיוחד. לא שבוע מבאס-אבל סתם שבוע רגיל. משהו רע שקרה השבוע? חזרה ללימודים....? הציוני בגרויות הגיעו וגיליתי שפישלתי חזק ב005, כאילו, חזק.להיתקע עם סופי 90 כשהייתי אמורה להוציא 100 בהליכה זה ממש מבאס \: שיר השבוע: Defying Gravity -Chris Colfer Solo סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: אמ, כזה....הפתיחה של פ"פ 13? ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? ספר ירמיהו? בילוי השבוע? כל מיני מפגשים עם ידידים וחברים, היה נחמד D: ציטוט השבוע? מע. קוספליי השבוע? -> השיזואו. הכי. טוב. בעולם! *נחנקת* אלוהים אדירים....המכונת משקאות ניצחה אוטומטית כל פרופס אחר בעולם ברמת המגניבות. תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? ציירתי משהו, אמ, כן, והיום אני מתחילה לגזור את המעיל של איזאה. אה! ובתחילת השבוע דיי סיימנו את מאגנט. למה מצפה בשבוע הבא?....לכלום ם:

Didsy

New member
D:

משהו טוב שקרה השבוע? התחיל קורס פסיכומטרי. ואני טסה לברלין להופעה של גאגאא!!!!!!!@$$%!#11!!!1
משהו רע שקרה השבוע? התחיל קורס פסיכומטרי? P:
שיר השבוע: פוקהונטס - שלי, שלי, שלי (ורק בגלל ג'ון סמית' 3333>)
סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: KICKASS!!!!1!1 לגמרי קוספליי היט-גירל. אה וגם Kimi ni todoke!
ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? 1800 עמודים של מתמטיקה. מתעללים בנו ;_;
בילוי השבוע? טי:מרקט (שממנו חזרתי בלי כלום), וקיקאס בסינמה סיטי החדש! דינוזאוריםםםםם
ציטוט השבוע? ארר.. כל התסריט של קיקאס. P:
תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? כלום, כלום ועוד כלום~
למה מצפה בשבוע הבא? GLEE!!!!!!! וגלאמ.
תמונה? דינוזאור שאומר: "אומייגאאאאד! DDD:"

akane

New member
הופעה של גאגא?! תמותי! O_O

לא ברצינות, תמותי כדי שאני אוכל לגנוב לך את הזהות ולטוס ;( תהני D:

Lightning9

New member
כואב לי המוח T-T

משהו טוב שקרה השבוע? הייתה אתמול אחלה מסיבה! ועברתי את המבחן של הקורס חונכים! יוש~ משהו רע שקרה השבוע? אני שוכחת ללמוד מהטעויות של עצמי /: שיר השבוע: למי יש זמן לשמוע מוזיקה? X__X סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: Annoying Orange :D ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? עדיין צילה של הרוח, אין לי מספיק זמן לסיים אותו בילוי השבוע? אחלה מסיבה אתמול :) יותר מידי אנשים '-' ציטוט השבוע? אני מתעטשת כל שניה, יוצאת להביא טישו וצורחת. חוזרת לכיתה "וואעע תקפה אותי ציפורר!!!!" [זה היה טראומתי] קוספליי השבוע? היה אחד ממש ממש יפה, אבל לא שמרתי אותו תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? צביעת נעליים והפיכתם לכובעים מיוחדים בשביל מופע~ למה מצפה בשבוע הבא? משמרת, מסיבת הפתעה באירגוני [שוב, כמה מפתיע], להבין מה בא לי, איבטוחי יום השואה, מתמטיקה והמון אנשים. תמונה? טהטהטהטהטהטה. רחוק לי ><"

Ayelet chan

New member
עונה~

משהו טוב שקרה השבוע? ראיתי פושינג דאייזיז והיה לי כיף. ;;;; משהו רע שקרה השבוע? סיימתי פושיגנ דאייזיז ולא היה לי כיף יותר כי אין עוד עונה והסוף היה פתוח. >__< והם לא סגרו מלא קצוות! אני רוצה עוד עונה! למה החראות ביטלו את התוכניתתתת. ;;;;;;; אה, וסיימתי לשחק מייט אנד מאג'יק, זה היה כיף. 3> שיר השבוע: כל השירים של שדחו לפושינג דייזיז כדי שקריסטין תשיר. XD סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע:|סדגש פושינג דייזיז. 3> וגם הפרק של על טבעי. 3> ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? אהה, הכתוביות פתיחה של פושינג דייזיז...? D: וגם הסוף של מייט אנד מאג'יק! בילוי השבוע? נחל אלכסנדר~ ציטוט השבוע? יש כל כך הרבה. ;;;; אבל את זה הכי אהבתי- "Everyone wants stuff, we wake up every day with list of wishes a mile long and maybe we spend our lives trying to make those wishes come true, but just because we want them doesn’t mean we need them to be happy." "What do you need to be happy?" "You" קוספליי השבוע? מקסימים!! 3333333> http://koujialone.deviantart.com/art/CODE-GEASS-Lelouch-and-Suzaku-83571918 תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? אין~ למה מצפה בשבוע הבא? הפרק של גלי! 33333> תמונה? צבים. 33333333>

akane

New member
אני רוצה יותר ימים בשבוע

משהו טוב שקרה השבוע? סיימנו אנימציה שלקחה 5 ימים (!) משהו רע שקרה השבוע? זה לא מושלם כדי להצדיק חמישה ימי עבודה ורבתי עם מישהו מהצוות שלנו :/ שיר השבוע: lady gaga - telephone סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: כלום :< ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? ללא :< בילוי השבוע? מסיבת "תחפושות" בברזילי בשישי. הגרשיים על התחפושות הם בגלל שאני היחידה שהגיעה מחופשת XD ואמג, לין היתה שם ובכלל לא שמתי לב :ם לין בסין, איפה את. קוספליי השבוע? http://findlaydonnan.files.wordpress.com/2008/11/darkstalkers-morrigan.jpg והתמונה היותר ידועה שלה: http://www.cosplay-ftw.com/images/CosplayMorrigan.jpg היא פשוט מושלמת ומזכירה לי כמה אני רוצה להתחפש למוריגן. תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? ציור מבעית בפוטושופ שיפחיד את ילדי העולם, אוטוטו מסיימת. למה מצפה בשבוע הבא? לסיים שיעורי בית, שהלחץ ירד. תמונה? תמונה גרועה מהמסיבה כי לא הצטלמתי לפני שיצאתי. התחפשתי לטינקרבל, עם פונפונים מושלמים ושיער גרוע.

S.Riddle

New member
לין שלי? :ם

אוף עינב, תעשי כבר מורגן XPPPPP (מתי אני באה להציק לך בירושלים?~)

akane

New member
אכן, לין שלך :}

תסתכלי בגלרייה בפייסבוק, היא זאת שתייגה אותי. ותבואי מתי שבא לך~ ביתי פתוח לכל. למעשה, אני בקושי נמצאת בו ם.ם

למעלה