אנשים! סכמ"ש!~|פטריה|

CoralP

New member
אנשים! סכמ"ש!~|פטריה|

(אני יודעת שהגיעו אמוטיקוני קיץ ושכבר אין פטריה, תנו לי להתאבל בשקט ולהדחיק עד החורף הבא. או לפחות עד מתי שאמצא מאומצון קיץ חדש.) משהו טוב שקרה השבוע? משהו רע שקרה השבוע? שיר השבוע: סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? בילוי השבוע? ציטוט השבוע? קוספליי השבוע? תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? למה מצפה בשבוע הבא? תמונה?

Apushu

New member
אני רוצה את החיים שלי בחזרה.

משהו טוב שקרה השבוע? סמינר אביחי! (קורס של הסוכנות היהודית לשליחים חוזרים). היינו במעלה החמישה. היה פצצות. וסוף כל סוף הצרפתים המסריחים עזבו את המלון. מררו לי את החיים בעבודה;;; משהו רע שקרה השבוע? עבודה =3=; התמוטטות עצבים בעבודה מרוב קריזות על הצרפתים. אני שונאת אותם1 שונאת!!@$! שונאאאאאתתתתתת צרפתים!@$KL!K@!L$K ...........*נרגעת בפינה* שיר השבוע: BAKA GO HOME סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: הקליפ של טלפון. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? S 3-SPLIT (ספר) , KICK ASS ( סרט) בילוי השבוע? ....הסמינר. כמה עצוב. אה כן, וKICK ASS עם גיא. זה היה השבוע, נכון?; איבדתי תחושת זמן לול ציטוט השבוע? "אני שונאת צרפתיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם" קוספליי השבוע? ;;; תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע?;;;;;;;; למה מצפה בשבוע הבא? חופש. מפגש משלחת!!!!!!!!!!!!!!!1 תמונה?

CibiHeart92

New member
אני ועדי ביחד~ D:

משהו טוב שקרה השבוע? נאקו: עדי פה~!
עדי: אני אצל נאקו~!
משהו רע שקרה השבוע? נאקו: חזרתי לעבודה. עדי: סימולציה. שיר השבוע: נאקו: cutie honey שוב עדי: נו לא יודעת תרשמי משהו של דורארארא סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: נאקו: סורה נו אוטו עדי: קימי ני טודוקה ואנדר דה בריג'! *פוזה חולמנית על קאמיה הירושי* ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? נאקו: טגמי באצ'י 2, ולאב קום 17 עדי: איבדתי את השכל שלי *מחטטת במנגות שונן איי שלי* בילוי השבוע? נאקו: מפגש קיטאדאן. עדי: מפגש קיטאדאן. ציטוט השבוע? נאקו: "אז דאט' נוט הפוך זה בנאדם שמחיה אנשים ומקיא תפוצ'יפס?" עדי: "אז אם את טוענת שרג'ין גבר את מכירה בעובדה שטיאריה אישה?!" "אם את חושבת שרג'ין אישה אז את מכירה בזה שטיאריה גבר! הא הא!" "הוא גבר, פשוט ממש ממש הומו." קוספליי השבוע? נאקו: עדי עם סינר עדי: לא יודעעתתת >< תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? נאקו: צביעת פוטושופ קלה. וכל מני פנארטים לעדי. עדי: חיבור כבלי רשת נחשב יצירה? למה מצפה בשבוע הבא? נאקו: הולכת לראות אליס 3: עדי: שהוא יגמר >< תמונה? עדי: הו הו הו אם היינו על המחשב שלי........

string chan

New member
ואם לא היה נמחק לי חלק מכונן C במחשב...

אז הייתה לי תמונה נורא מטרידה, בעלת אופי דומה, אך הנפשות הפועלות הן... טוב... גאנדמים. היא נשמרה במיוחד בשביל להטריד אנשים, אגב. וגם אם היה לי אותה כרגע על המחשב לא הייתי מעלה אותה לפה XD יש גבול....

Y u k k i

New member
בקטנה, לי יש תמונות של גאנדם סקס ../images/Emo6.gif

ועוד אחד שהוא גם יאוי

Mana Sama

New member
מסכמת 3:

משהו טוב שקרה השבוע? חמץץץץ ^___^ (זה בערך הדבר היחיד שהצלחתי לחשוב עליו) משהו רע שקרה השבוע? הממ..הרבה. הייתי ממש בבאסה השבוע =/ שיר השבוע: אממ..נדבק לי איזה שיר לראש במשך כל השבוע ועכשיו שכחתי איזה שיר זה היה XDD סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: הנסיכה והצפרדע D: ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? כלום בילוי השבוע? שום בילוי >: ציטוט השבוע? יש משהו,אבל זה לא לכאן XD קוספליי השבוע? שום כלום תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? ציירתי כל מיני דברים ^^- למה מצפה בשבוע הבא? יומולדת של השמנע שלי 33> תמונה? 3:

akane

New member
הנסיכה והצפרדע! ../images/Emo99.gif אין כמו דיסני

הכוונה לדיסני מצוייר ביד כמובן :} אמנם הסיפור לא הכי מדהים ומקורי, אבל סוף סוף נסיך עם אופי ואישיות! הנסיך נאווין, תעשה לי צפרדע! *O*

S.Riddle

New member
איזה שבוע בנזונה *_*

משהו טוב שקרה השבוע? המסיבה המ-ט-ו-ר-פ-ת של אלה, אין דברים כאלה בעולם יוווווווווו היה מדהיםםםםםם + קיבלתי ציונים מטורפים שהקפיצו לי את הממוצע של התואר + פרק שני של אופורי = סה"כ שבוע A++++++++++ משהו רע שקרה השבוע? איזה שמוק בעבודה כמעט תקף אותי אז קראתי לאבטחה. היה קטעים. XP שיר השבוע: Immi - Go With the Flow + Galileo Galilei - Natsuzora סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: גורן לאגן <<<<<<: ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? המשחק של אדג'י באנגלית, למרות שאני חייבת לציין שצריך לירות בכל המתרגמים של קאפקום אמריקה; המשחק היפני היה יותר טוב פי מיליון. :| בילוי השבוע? מסיבת יום ההולדת של אלה *_________* ציטוט השבוע? "hitsuji wa.... go-juu.......... kilo!" + כל דבר שקאמינה אי פעם אמר. קוספליי השבוע? ----- תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? הדבר הכי קרוב לזה שעשיתי השבוע היה להכין לאלה כתר שכתוב עליו "ח"י" ושרשרת שכתוב עליה ffffffffffffffffffffffff. למה מצפה בשבוע הבא? לסופ"ש, הולכים לאכול אצל פיליפ~~~! תמונה? כי אדג'וורת' יודע.

string chan

New member
כי סכמ"ש > לישון ../images/Emo98.gif

משהו טוב שקרה השבוע? 100 בבגרות באנגלית!!! אז מה אם זה מודול E >> משהו רע שקרה השבוע? שהמורה לא חשבה שאני אקבל 100, והגישה אותי על 95
, בית ספר, יום רביעי החזירו מלא מבחנים וזה.... שיר השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=PNOG3XIX4Xg סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: איך פגשתי את אמא! זה משעשע. ראיתי 4 וחצי עונות בפחות משבוע. X_X ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? בשורות טובות של ניל גיימן. בילוי השבוע? מד"א! הייתה אחלה משמרת D: ציטוט השבוע? לא מצליחה לחשוב על משהו שהוא לא מאיך פגשתי את אמא >< קוספליי השבוע? http://www.cosplay.com/photo/2500910/
תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? לא עשיתי כלום. אפילו לנגן לא כזה ניגנתי =\ *מרגישה רע עם עצמה עכשיו* למה מצפה בשבוע הבא? למגנים.... >> תמונה? http://www.animenewsnetwork.com/anime-news-nina/2010-04-07 הסטריפ הזה שיעשע אותי במיוחד.

למעלה