אנשים מה דעתכם על זה:

עד כמה שידוע לי...

אפילו האמריקאים לא הצליחו עדין למצוא הוכחות לקיום נשק כימי בעיראק. סדאם אינו שוחר שלום הוא דיקטטור רוצח נתעב. אבל אדוני אל תהיה יפה נפש גם האמריקאים הם לא שוחרי השלום הבין לאומיים וזו לא תהיה הפעם הראשונה שהם יצאו למלחמה מתוך אינטרסיים אימפריאליסטים. אני לא מתנגד למלחמה אבל קח בחשבון... יום טוב

קרא את הכותרת הראשית בנענע.

האמריקאים מוצאים הוכחות יום אחר יום, אך אלה נבלעות בין כל בליל החדשות שלא מפסיקות לצוץ, ונדחקות לפינה.

אני לא מכריח אותך.

אם אתה רוצה להמשיך ולהתעלם מהאמת- כך יהיה. אין הוכחות. עכשיו אתה מרוצה?

אדוני היקר,

אתה קצת מגוחך, מקובל בדו שיח שלא לטעון כי יש עובדות אלא להציגן, קצת קשה לסמוך על כך שהן נמצאות איפשהוא שלח לי אותן ואני אשמח לקורא, אני קורא די קבוע של חדשות בצורת המדיה הרבות ומעולם לא נתקלתי בעובדות כמו שאתה מדבר עליהן, צר לי, איתי

את קראת את הידיעה?

כוחות הצבא האמריקני מדווחים היום (שישי) כי מצאו דרומית לבגדאד שני "אתרים חשודים"|סהדגש| ובהם מה שנראה כנשק כימי. באתרים נמצאו אלפי קופסאות המכילות אבקה לבנה, מסמכים בערבית העוסקים בלוחמה כימית, ומזרקי אטרופין. עם זאת, מבדיקה ראשונית של האבקה עולה, כי היא סוג של חומר נפץ כלשהו. ושוב עדין לא נמצאו שום אתרים שברור שהיה בהם נשק כימי

אני קראתי,

ומעניין, האם גם כשימצאו אתרים שהסיכוי שהיה בהם חומר כימי הוא 90%, אתה תמשיך להאחז ב-10% הנוספים. אתה פשוט קטנוני, ידידי...
אם המסמכים שנמצאו עסקו בלוחמה כימית, מעניין מה העיראקים התכוונו לעשות איתם...אולי לגלגל אותם ולעשות מהם ג'ויינטים? להההה...
תחשוב קצת.

MoonShield

New member
עד כמה שאני יודע

הוכח שהאבקה היא חומר נפץ אבל בנהר הפרת נמצאו שרידים של ציאניד. זה לפחות מה שאמרו בחדשות

ידיד יקר,

אפילו את דעותי אינך יודע וכבר אתה קובע קביעות מגוחכות. אולי אני חבר מולדת שפשוט אוהב לדבר דברי אמת? אם יוכיחו שהיו שם חומרי כימיים אז אני אקבל את ההוכחה הרי למה שאני לא אקבל זאת? בנתיים לא הוכיחו וזה כל מה שאמרתי מלכתחילה.

מה הרלוונטיות של השאלה...

האם יש נשקים כימיים וביולוגים או לא בעיראק (ואני די משוכנע שיש) לגבי נדיון הזה? אם אני זוכר נכון, הדיון היה על האינטרסים האמריקאים במלחמה והעובדה הנ"ל לא משנה את כך שהמלחמה הזו נערכת גם ממניעים ניאו-אימפריאליסטים (ההגדרה הטובה ביותר שאני יכול לתת לתופעה הזו). תפסיקו לחיות בסרט הולווידי בתפיסה מוחלטת של טוב ורע, וגם במחשבה שהטוב תמיד ינצח - יש הרבה אפור באמצע. (ואני מתכוון לכל מי שחושב ככה, לא אליך ספציפית איתי, אתה דווקא לא חושב ככה)

Alexco

New member
עוד משהו

כל המידע הוא "כוחות צבא ארה"ב מדווחים" בעוד שכבר ידוע לכולם שזה מקור המידע הכי הכי לא מהימן בעולם.

נכון,

אבל כשכוחות פלסטיניים מדווחים על X הרוגים בפעולות צה"ל, תמיד תקפצו ותזעקו כנגד הכיבוש המשחית. וכמובן, בהסתמך על הכוחות הפלסטיניים. אני מאמין לאמריקאים יותר מלפלסטינים. גזען שכמוני

Alexco

New member
אידיוט

הכוחות האמריקאיים - הוכח חד משמעית שהם לא מוציאים מילה אחת שהיא אמת, הכל לוחמה פסיכולוגית וכדומה. ובנוגע לפלשתינאים - המידע שלנו לא מגיע מהכוחות שלהם, מצטער לאכזב אותך.

איפה הסובלנות שלך, שמאלי נאור?../images/Emo6.gif

איך בדיוק הוכח שהאמריקאים לא מוציאים מילה אחת שהיא אמת? הכוחות העיראקיים אמרו כך? או שהנמושות הצרפתים אמרו?
ואני דווקא שומע הזדעקויות של השמאל אחרי המילים "מקורות פלסטיניים מוסרים כי..." שקול מילים, ידידי, אחרי הכל, אתה בשמאל, אתה סובלן ואתה דמוקרט. אנחנו בימין, סתם פאשיסטים

Alexco

New member
המציאות אמרה כך... תתעורר !!!

כל מה שהאמריקאים אמרו נסתר לאחר כמה שעות מהרגע שהם אמרו אותו...צירוף מקרים? ויש מספיק דיווחים ישראליים ושל צוותים בינ"ל על המצב בשטחים, לא צריך להיות פלשתינאי כדי להבין את זוועות הכיבוש.

אתה זורק ביטויים נבובים לאוויר,

מבלי לעגן אותם בהוכחות
"כל מה שהאמריקאים אמרו נסתר לאחר כמה שעות מהרגע שהם אמרו אותו..." "דיווחים ישראליים ושל צוותים בינ"ל על המצב בשטחים".. הו, מעניין, ממתי הצוותים הבינ"ל היו נייטרליים? וממתי הצוותים המורכבים ברובם מהשמאל הרדיקלי הם נייטרליים? ובכלל, לא צריך להיות ישראלי כדי להבין את זוועות הטרור, אבל צריך להיות ממש שפל כדי לנסות ולתלות זאת ב"כיבוש משחית" מוקרץ מהתחת. לילה טוב

אולי מספיק?

אולי מספיק עם הציניות? למה אתה לא מסוגל לנהל שיחה בלי לזלזל ולהיות סרקסטי ועוקצני כל הזמן? עד עכשיו בחרתי להבליג אבל זה כבר נמאס.. תתבגר.

נשכי לשונך והמשיכי להבליג ../images/Emo9.gif

הרי זה מה שאתם בשמאל עושים תמיד...
אף אחד לא מכריח אותך לקרוא את הודעותיי.

לא יאומן..

אני פונה אליך בבקשה שתפסיק עם התגרנות המיותרת שלך ואתה מגיב בצורה כזו. אז אני מבקשת שוב, תתעלה על עצמך, התגרנות והזלזול מיותרים ולא מוסיפים לך כבוד, להיפך.

למעלה