רדו מכליף רגע, בחזרה לדיון הראשי
תשמעו, לאחר שקראתי את כל התגובות לצערי הטיפשיות (ברובם), החלטתי שאני, שוב, לא יכול להמנע מתגובה כאן. ארה"ב לא נלחמת בעיראק בשביל שום נפט, ובשביל שום כסף, ובשביל שום אידיאולוגיה קפיטליסטית שמטרה להיות בראש שוק העולם. נראה לכם שהממשלה האמריקאית תוציא מיליארדי דולרים בשביל עוד קצת כסף מנפט וממקדונלדס (אם אני לא טועה מישהו/י נתן/ה את הדוגמא המפגרת הזאת)?!?!?! טעות חמורה וטיעון מטופש שהאכילו אתכם מתנגדי המלחמה. אם כל הכבוד, לארה"ב יש מספיק נפט בשטחה (טקסס ומדינות הדרום למשל), והיא ממש לא צריכה את הנפט העיראקי! זו טעות מטופשת לחשוב ככה. ארה"ב לא הייתה מתקיפה את עיראק בשום פנים ואופן, אם היא לא הייתה בטוחה באיום שעיראק מהווה על העולם המערבי אם לא כולו! (בין-היתר ע"י מימון אירגוני טרור למיניהם ששולכים מחבלים שיתפוצצו לנו ברחובות).אם כל הכבוד, ארה"ב באמת רואה את עצמה כה"מושיע" של העם העיראקי וכוונותיה רק טובות (אם כמה שזה לא יימצא חן בעיניכם). אם כמה שמלחמה זה ובד"כ מיותרת, במקרה זה היא באמת "משחררת" את העם העיראקי ממשטר חשוך שטובח באזרחיו ללא הרף (ראה כורדים), לעומת זאת אני לא בטוח איזה מנהיגות היא תשליט שם במקום והאם היא תיהיה באמת יותר "פתוחה מערבה" (לא מבחינה כלכלית). ולצערי, זו הדרך היחידה! לאלה מכם שאומרים: אם העם העיראקי היה רוצה להיפטר מסדאם, הוא היה עושה את זה - מיותר לאמר לכם שזה שטויות! העם העיראקי, גם אם היה רוצה/היה מודע לזה שהוא רוצה להוריד את סדאם, אז אני לא חושב שעיראק הייתה מונה היום את מס' תושביה כיום. העם העיראקי רואה בסדאם כאל ובשלטון כמשרתיו הנאמנים ביותר והם דרגה אחת מתחת לאלוהיות של סדאם - וזאת לאחר שנים של שטיפת מח ופולחן אישיותשהשליט המשטר ובכך גרם לעם ל"אהוב" כביכול את סדאם ואת מפלגתו (ראו את סטאלין בתקופתו). לאלו מכם שאומרים: למה שארה"ב לא תתקיף את איראן או את צפון קוריאה המהווים איום יותר ממשי ורציני מסדאם, התשובה לכך היא פשוטה. איראן - שלא כמו עיראק, אם כל שנאתה לעולם המערבי, מנהיגיה חכמים והם יודעים שאין טעם להילחם ישירות בכל העולם המערבי וגם- מנהיגיהם יותר "פתוחים" כביכול למערב ולרצונות המערב. ואיראן גם לא נשלטת ע"י מנהיג חולה רוח שכל הרואה בעיניו זה את רצונו האישי והוא מטורף מספיק בכדי לממש את רצונותיו האישיים. צפון קוריאה - ארה"ב וכלל המערב כבר יודעים טוב מאד, שאם נותנים לצפון קוריאה כסף - הם סותמים את הפה ועשים כרצון המממן (המשבר הגריעיני האחרון בצפון קוריאה נגמר בכסף שהעבירה ארה"ב, וקוריאה קפיאה לחלוטין את נושא האטום). וגם, למה צפון קוריאה הפרה את ההסכמים? היא מרגישה מאד מאוימת עכשיו ע"י ארה"ב לאור המלחמה שלה ב"ציר הרשע" שצפון קוריא, וכן, גם איראן, כלולים בותכו. לאלו מכם שאומרים: היה צריך להשאיר את הפקחים - ועיראק לא מנסה לפתח/אין לה נשק כימי/ביולוגי, טעות בידיכם. להזכירכם, לאחר מלחמת המפרץ, נשלחו פקחים לעיראק כחלק מהסכם הכניעה של העיראקים - תוך כמה חודשים, ולאחר שהפקחים הריחו שיש שם משהו מסריח והתחילו לעלות על זה, הפרחים סולקו מעיראק, העולם המערבי שתק. ומאז עברו כמה שנים, והנה, שוב לאחר ה11 בספטמבר, שוב נהייתה מודעות לטרור ולאיום של המדינות שמממנות ותומכות בו, והופה, לאחר הפעולות הצבאיות באפגניסטן, שוב עלה נושא עיראק, ושוב היה ניסיון לשלוח את הפקחים שלא הצליח עד שארה"ב כבר איימה להפעיל כח. כולכם כאן יודעים שכל מדינה, אם היא רוצה כמדינה יכולה להעלים ראיות באופן דיי פשוט (ראו את התגליות החדשות ואיומי העיראקים עכשיו). בעניין בריטניה - אין הרבה מה לאמר, היא תומכת ובעלת ברית מאד חשובה לארה"ב וארה"ב מאד חשובה לה והיא רואה חשיבות מאד גדולה בלעמוד לצד ארה"ב כאשר כל אירופה יוצאת נגדה. ולסיכום, (אם לא העליתי משהו אנה תאמרו לי) אל תאמינו לדברים שאומרים לכם לפני בדיקת העובדות שמעל ומתחת לשטח. אני מתפלא עליכם, כנוער מרצ, שהטלתספק היא אחד העקרונות המרכזיים ביותר שלה, מאמינים כ"כ בקלות למה שאומרים לכם. נ.ב. סליחה על השפה הלפעמים בוטה שלי, אין כל כוונה לפגוע באף אחד יום טוב