אנשים מה דעתכם על זה:

על מה את מדברת?

סיימנו עם הדיונים העניינים, ועברנו להתבכיינויות על צורת ההתבטאות שלי? זה כל מה שאת מסוגלת?...

כמה נמוך..

עוד אתה יכול לרדת? סיימתי להתבכיין על צורת ההתבטאות שלך.. עכשיו אני פשוט בזה לך. תתבטא איך שאתה מוצא לנכון. את הדיונים העניינים אני אנהל עם מישהו אחר.

אני לא מבין את זה...

לכל אדם יש את דרך ההתבטאות שלו, מה את רוצה ממני עכשיו? "בזה לך"... אוי לא, אל תעשי לי את זה. נהלי את דיונייך עם מישהו אחר, את לא מזיזה לי.

לך יש את דרך

ההתבטאות שלך ובגלל שזו דרך ההתבטאות שלך אני בזה לך. מה אני יכולה להגיד? ואם סיכמנו כבר ששנינו לא לא מענוניינים לדון אחד עם השני בוא נעצור את זה פה ומרגע זה ואילך לא נמען יותר הודעות אחד לשני.

Deathatred

New member
מצטער לאכזב אותך

אבל בהרבה ידיעות תמצא "מקורות פלשתינים מוסרים..." ונוסחים דומים. הצבא האמריקני יותר דובר אמת מאשר מערכת התשקורת של ערפאת, החמאס, הרש"פ והתעמולה העיראקית ובטח שיותר מאארגוני השמאל הקיצוני כמו ISM, אינדימדיה, גוש-שלום וכו'.

Alexco

New member
הממ

לפחות לפי מה שיצא לי לראות, התקשורת העיראקית יצאה, למרבה המבוכה, אמינה יותר מהתעמולה האמריקאית.

Deathatred

New member
כנראה לא שמעת את

הודעות שר ההסברה האמריקאית בהן הוא מסביר כיצד הם מנצחין "את הכוחות האימפריליסטים של האמריקנים" וכיצד "המבצע מתקדם לטובתנו". זו מלחמה וכל עיתונאי מפרסם כל בדל שמועה כי אולי זה יכול להיות סקופ. חצי מהידיעות שמפורסמות לא מאושרות ןכל בדיקה נוספת מגלה משהו חדש. זה טבעם של מצבים כאוטים, ושכוחות ארה"ב ממש יתחילו את הלחימה בבגדאד צפה לעוד יותר דיסאינפורמציה משני הצדדים ולהרבה שמועות לא מבוססות - מארבים מוצלחים שהרגו מאות נחתים ועל "נחתים פושעים שטבחו אלפי אזרחים עיראקים".

Princess Grace

New member
אמריקה רוצה להפוך

יותר קפיטליסטית ממה שהיא כרגע, ורוצה להשליט את שלטון הגלובליזציה שלה בכל העולם, מצטערת מאוד שאני לא מסכימה איתך- אבל לדעתי ג'ורג' בוש אוהב להרגיש חזק על כל העולם, הוא מתרגז כשיש מישהו שמערער על סמכותו ומרים את הכפפה- ברוב חוצפתו!!, הוא מתרגז כשיש מדינה שלא מוכנה לקבל מרותו הקפיטליסטית הגלובלית-מקדונלדס וכל המשתמע מכך. אני לא אומרת שסדאם יותר טוב, חס וחלילה- עוד דיקטטור- רק לא תחת מסווה צדקני, הוא כמו גבר מודה בזה(
). דבר אחד ברור, במלחמה זהו לא יהיו מנצחים כמו שאין מנצחים באף מלחמה. גם אם ארה"ב בסופו של דבר תספח אליה את עיראק כבת חורגת- מדינה מס' 52, יהיה כ"כ הרבה סבל בעולם והוא יהפוך חומרני מתמיד. במקום בו הדעה היא כוללת היא ברוב המקרים טועה. (עיוות של ציטוט של ג'יין אוסטן) ולכן קפיטליזם לא תמיד שווה אושר. וגלובליזציה לא תמיד שווה טכנולגיה והתקדמות.

רדו מכליף רגע, בחזרה לדיון הראשי

תשמעו, לאחר שקראתי את כל התגובות לצערי הטיפשיות (ברובם), החלטתי שאני, שוב, לא יכול להמנע מתגובה כאן. ארה"ב לא נלחמת בעיראק בשביל שום נפט, ובשביל שום כסף, ובשביל שום אידיאולוגיה קפיטליסטית שמטרה להיות בראש שוק העולם. נראה לכם שהממשלה האמריקאית תוציא מיליארדי דולרים בשביל עוד קצת כסף מנפט וממקדונלדס (אם אני לא טועה מישהו/י נתן/ה את הדוגמא המפגרת הזאת)?!?!?! טעות חמורה וטיעון מטופש שהאכילו אתכם מתנגדי המלחמה. אם כל הכבוד, לארה"ב יש מספיק נפט בשטחה (טקסס ומדינות הדרום למשל), והיא ממש לא צריכה את הנפט העיראקי! זו טעות מטופשת לחשוב ככה. ארה"ב לא הייתה מתקיפה את עיראק בשום פנים ואופן, אם היא לא הייתה בטוחה באיום שעיראק מהווה על העולם המערבי אם לא כולו! (בין-היתר ע"י מימון אירגוני טרור למיניהם ששולכים מחבלים שיתפוצצו לנו ברחובות).אם כל הכבוד, ארה"ב באמת רואה את עצמה כה"מושיע" של העם העיראקי וכוונותיה רק טובות (אם כמה שזה לא יימצא חן בעיניכם). אם כמה שמלחמה זה ובד"כ מיותרת, במקרה זה היא באמת "משחררת" את העם העיראקי ממשטר חשוך שטובח באזרחיו ללא הרף (ראה כורדים), לעומת זאת אני לא בטוח איזה מנהיגות היא תשליט שם במקום והאם היא תיהיה באמת יותר "פתוחה מערבה" (לא מבחינה כלכלית). ולצערי, זו הדרך היחידה! לאלה מכם שאומרים: אם העם העיראקי היה רוצה להיפטר מסדאם, הוא היה עושה את זה - מיותר לאמר לכם שזה שטויות! העם העיראקי, גם אם היה רוצה/היה מודע לזה שהוא רוצה להוריד את סדאם, אז אני לא חושב שעיראק הייתה מונה היום את מס' תושביה כיום. העם העיראקי רואה בסדאם כאל ובשלטון כמשרתיו הנאמנים ביותר והם דרגה אחת מתחת לאלוהיות של סדאם - וזאת לאחר שנים של שטיפת מח ופולחן אישיותשהשליט המשטר ובכך גרם לעם ל"אהוב" כביכול את סדאם ואת מפלגתו (ראו את סטאלין בתקופתו). לאלו מכם שאומרים: למה שארה"ב לא תתקיף את איראן או את צפון קוריאה המהווים איום יותר ממשי ורציני מסדאם, התשובה לכך היא פשוטה. איראן - שלא כמו עיראק, אם כל שנאתה לעולם המערבי, מנהיגיה חכמים והם יודעים שאין טעם להילחם ישירות בכל העולם המערבי וגם- מנהיגיהם יותר "פתוחים" כביכול למערב ולרצונות המערב. ואיראן גם לא נשלטת ע"י מנהיג חולה רוח שכל הרואה בעיניו זה את רצונו האישי והוא מטורף מספיק בכדי לממש את רצונותיו האישיים. צפון קוריאה - ארה"ב וכלל המערב כבר יודעים טוב מאד, שאם נותנים לצפון קוריאה כסף - הם סותמים את הפה ועשים כרצון המממן (המשבר הגריעיני האחרון בצפון קוריאה נגמר בכסף שהעבירה ארה"ב, וקוריאה קפיאה לחלוטין את נושא האטום). וגם, למה צפון קוריאה הפרה את ההסכמים? היא מרגישה מאד מאוימת עכשיו ע"י ארה"ב לאור המלחמה שלה ב"ציר הרשע" שצפון קוריא, וכן, גם איראן, כלולים בותכו. לאלו מכם שאומרים: היה צריך להשאיר את הפקחים - ועיראק לא מנסה לפתח/אין לה נשק כימי/ביולוגי, טעות בידיכם. להזכירכם, לאחר מלחמת המפרץ, נשלחו פקחים לעיראק כחלק מהסכם הכניעה של העיראקים - תוך כמה חודשים, ולאחר שהפקחים הריחו שיש שם משהו מסריח והתחילו לעלות על זה, הפרחים סולקו מעיראק, העולם המערבי שתק. ומאז עברו כמה שנים, והנה, שוב לאחר ה11 בספטמבר, שוב נהייתה מודעות לטרור ולאיום של המדינות שמממנות ותומכות בו, והופה, לאחר הפעולות הצבאיות באפגניסטן, שוב עלה נושא עיראק, ושוב היה ניסיון לשלוח את הפקחים שלא הצליח עד שארה"ב כבר איימה להפעיל כח. כולכם כאן יודעים שכל מדינה, אם היא רוצה כמדינה יכולה להעלים ראיות באופן דיי פשוט (ראו את התגליות החדשות ואיומי העיראקים עכשיו). בעניין בריטניה - אין הרבה מה לאמר, היא תומכת ובעלת ברית מאד חשובה לארה"ב וארה"ב מאד חשובה לה והיא רואה חשיבות מאד גדולה בלעמוד לצד ארה"ב כאשר כל אירופה יוצאת נגדה. ולסיכום, (אם לא העליתי משהו אנה תאמרו לי) אל תאמינו לדברים שאומרים לכם לפני בדיקת העובדות שמעל ומתחת לשטח. אני מתפלא עליכם, כנוער מרצ, שהטלתספק היא אחד העקרונות המרכזיים ביותר שלה, מאמינים כ"כ בקלות למה שאומרים לכם. נ.ב. סליחה על השפה הלפעמים בוטה שלי, אין כל כוונה לפגוע באף אחד יום טוב

Roobie

New member
../images/Emo26.gifתקראו!../images/Emo36.gif

זה לא מאוד בולט, אבל זה מאוד חשוב... ח"ח עדן!

TheSimon

New member
ארצות הברית של אמריקה

החליטה שז אויב, אף אחד אחר לו ובריטניה הדפוקה.

וואוו...../images/Emo5.gif

קצת מפחידה ההודעה ששמו פה בתפוז אבל כאזרח פטריוטי החלטתי לא לפרסם מיקום מדויק של נפילות טילים. בכל אופן... לגבי עירק; מעבר לעניין המוסרי... נראה לכם שלהחליט בשביל עם אחר מי ינהיג אותו זו פעולה ברת ביצוע? הרי בינינו... אם העיראקיים באמת לא היו רוצים את סאדם הם לא היו מעיפים אותו בעצמם? האמריקאים משום מה החליטו שהם רוצים "לשחרר" את עיראק.. אבל לא נראה לי שמישהו בבית הלבן שאל את העירקים מה דעתם על השיחרור הזה. אולי דמוקרטיה היא לא המשטר האולטימטיבי ביותר עלי אדמות... אולי לא צריך לצאת מנקודת הנחה שצריך להפיץ את הדמוקרטיה בעולם. בירדן למשל, שכידוע חתמה על הסכם שלום עם ישראל, 80% מהאוכלוסייה היא פלשתינאית ואם זה היה תלויי בהם הם מזמן היו שולחים את הטנקים על ירושליים כדי לגאול את מסגד אל - אקצע מה"כופרים הציוניים". למזלנו אין בירדן משטר דמוקרטי אלא משטר מלוכני שרואה את האינטרסים של מדינתו לנגד עיניו ולא את הרחש הציבורי. אז נכון... תיכף החבר'ה מהפורום, שכל פעם שמדברים על זכויות אדם מסבירים לנו שערבי טוב הוא ערבי מת, יביאו לי את הדוגמא האולטימטיבית לחילופי משטר בכוח ע"י מדינה זרה - אפגניסטן. אז כדי להקדים תרופה למכה - נכון באמת עד לא מזמן היה משטר חשוך באפגניסטן שירא בנשים אם הן גזרו ציפורניים ואין לי ספק שכשהורידו שם את הטליבאן הרוב הגדול של האוכלוסייה היה מאושר ביותר, אבל מי שחושב שעכשיו אפגניסטן תיהיה דמוקרטיה ליברלית פרו מערבית טועה. בחוקה שהאפגניים החליטו לכתוב לעצמם הם הולכים להכניס עכשיו חוקים איסלמיים שיגרמו לאיראן להראות כמו דאוון טאוון פלורידה... אז שלא יעבדו עליכם.

Deathatred

New member
מי בחר להתבצר בבגדאד?

מי שולח נשים בהריון להתאבד עם פצצה? כאשר העיראקי מטשטש במכוון את הגבולות בין חיילים לאזרחים, זה בלתי נמנע שאזרחים יפגעו. כי גם המארינס התבלבלו מכל זה.

tinkerbaby

New member
אני מרגישה קצת טיפשה

אלכס לא התכוונת לתגובה של מחמוד כליף?

Deathatred

New member
נו, מה יש לך לומר?

מוחמד כליף מדבר דברי טעם!
עליכם לעודד אנשים כמוהו ולא אנשים כמו בשארה, רעאד סלאח, המחבלים לבית בכרי ומוחמד מצרי.

למעלה