אנשים מה דעתכם על זה:

Alexco

New member
לא נראה לי שיש מהסיבה הבאה:

בדרך כלל ההשתייכויות הפוליטיות אצל הערבים-הישראלים הם לפי חמולות, ולא שמעתי על אף חמולה תומכת ליכוד. בנוגע להודעה של הערבי-הישראלי בוואלה: הוא אמר שאיוב קרא ערבי והוא דרוזי, וערבים אף פעם לא מתבלבלים עם העניין הזה אין הרבה בני אדם שכותבים קטע ארוך לא בשפת האם שלהם, בלי שגיאת כתיב אחת. הוא יותר מדי התאמץ עם הוואלה וכל מיני אימרות ערביות בעברית כאלה. והוא גם אמר בהצלחה למכבי חיפה, וקילל את כל מדינות ערב הדיקטטוריות ואמר שקודם הוא ישראלי, אח"כ מוסלמי ואח"כ ערבי - מילא ערבי מצביע ליכוד, אבל עד כדי כך? מצטער אבל קשה לי להאמין.

למה

שמישהו אחר יכתוב את זה? (אני במאת שואלת.. לא אמרתי את זה כדי לנסות לשכנע אתכם שזה נכתב אכן ע"י כליף) אילו אינטרסים יש לאדם אחר לכתוב את זה? ומי הוא בכלל האדם האחר? הרי הוא תומך בליכוד, למה שתומך של הליכוד ינסה לעורר אהדה כלפי ערבים ישראלים? שוב, אני באמת שואלת, כי זה לא מסתדר לי.

Alexco

New member
אפשרות:

איש שמאל כתב את זה כדי להראות לאנשי הליכוד שהערבים הם "משלנו"

MoonShield

New member
עוד אפשרות

איש ליכוד כותב את זה כדי לשכנע אנשים להבציע ליכוד... כדי לגרום לאנשים (ימניים) להגיד "אם ~אפילו~ הערבים הישראליים מצביעים לליכוד אז זה חייב להיות הפתרון הנכון..."

Alexco

New member
לא סביר

אנשי ליכוד לא רוצים לצייר את המפלגה שלהם כ"אוהבת ערבים" (במרכאות כפולות ומכופלות)

MoonShield

New member
מה הקשר?

איפה משתמע מההודעה הזאת שהליכוד "אוהבת ערבים"? משתמע ממנה ש"אפילו ערבים" תומכים בליכוד...

אולי פיצול אישיות בא בחשבון

סתם.. אני צוחקת. כל פעם אני מחדש אני שמחה לשמוע על אנשים "מהצד השני" שהם כמונו וכמוכם. "וואלה, אנשים טובים.. וואלה...". כמובן שקצת צרם לי העניין של "שמתי בבחירות פתק של ליכוד. כי רק שרון יביא שלום"- לא רק בגלל שדעותיי הפוכות, אלא גם הסתירה הפנימית הזו... אם לבנאדם רע, ויש סיבה לרע (אם נגיד שכיבוש השטחים הוליד את האינתיפאדה שהולידה מצב כלכלי בתחת וכ'ו..) אז למה להשאיר את הרע? כנראה שלעולם לא אבין את מאות אלפי האנשים שהלכו כמו עיוורים אחרי ההבטחות של שרון ל"אחדות"...

SMOLANIT1

New member
זו לא אני!! ../images/Emo26.gif

מסתבר שיש לנו עוד מוריה מנוער מרצ.... ולידע כללי, אני ממודיעין :)

TheSimon

New member
הבנתי :)

בגלל זה הוספתי את הדיסקט ואייקון של טמבל סוריי.

כתבה מעניינת...

בעיתון בית ספרי השנוא עליי "אוהל שם" התפרסמה כתבה של איזה שמיניסט העוסקת בהליכה העיוורת אחרי הליכוד...כתבה טובה. מי שרוצה לקרוא שיפנה לחברו הקרוב מאוהל שם וייקח ממנו, או שיגיד לי ואני אביא לו אותו בסמינר\מפגש\מז"א\פעולה\מה שלא יהיה הבא...

הופ! הנה הכתבה...

הכתבה היא של אדם נידרוף, תומך מרצ נלהב... שגם בבחירות האחרונות שימש כמשקיף בקלפי באיזה ביתצפר, אפילו הבאתי לו סנדביץ'. אני גם במערכת אותו עיתון של "הבית צפר השנוא". ויש לי עיתונים בשפע... חינם למעוניינים...

והנה עמוד שני.....

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

למעלה