טסו? X3
אהמ, בנות? >_> שם: טל\אסאטסויו\טסו. להוסיף סאן\צ'אן! >< גיל: 12. מה, יש בעיות?! אהמ, לא שכליות, בעיות איתי! >< טוב נו. לכולם יש. גם אם הם לא יודעים את זה :ם מסן:
[email protected] אייסי: 228397446 תנו קישור לסרטון מצחיק : אין X3 פיק, או משהו שיעלה צחוק: שיחה עם זיגי: שלום לך. תאר לי בבקשה את הבעיה שלך. יש לי זנב ענקי. יש לך זנב ענקי? כן. מה אירע בזמן האחרון שגרם לך לרצות לדבר איתי? שמתי לב לזנב הענקי בטירוף שלי. כאשר אתה אומר ' שמתי לב לזנב הענקי בטירוף שלי ' למה אתה מתכוון ששמתי לב שיש לי זנב ענקי, השטח שלו זה בערך 200 מטרים, והוא מונע ממני ללכת. תן דוגמה שתציג את האופן בו הבעיה מתבטאת אני לא יכול לשבת על השירותים. אתה לא יכול לשבת על השירותים? כן. אני לא יכול. כן. אתה לא יכול? יאפ. אחרי שנדבר מה תעשה אחרת? אין לי מושג. כאשר אתה אומר ' אין לי מושג ' למה אתה מתכוון אני מתכוון שאין לי מושג. אילו ידעת, במה זה היה יכול לשנות את התייחסותך לנושא? הייתי יודע איך להסיר את הזנב, הייתי מסיר אותו ואז הייתי שמח. מה אתה בדרך כלל אומר לעצמך במצב הזה שעוזר לך? "אין לי זנב... אין לי זנב..." נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגיש בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? לא יהיה לי זנב. למה אתה מתכוון ב'לא יהיה לך זנב' אני מתכוון שהזנב יעלם. הוקוס פוקוס, אברה-קדברה, שניצל קיצל, בום! פוף! ואז לא יהיה לי זנב. נו, אתה יודע. איך היית רוצה לראות את עצמך בעוד 01 שנים? איש רגיל וחסר-זנב. אמור לי, האם יש איזו תכונה שהיית רוצה לשנות אצלך? לא, אבל הייתי רוצה להוריד לעצמי את הזנב. מה יכול לקרות שיכול לגרום לך לאמר התגברתי? יעלם לי הזנב. יעלם לך הזנב? כן. מה נותן לך את הכח להמשיך למרות הקשיים? זה שאין לי דברים מוזרים ומטרידים אחרים. זה שאין לך דברים מוזרים ומטרידים אחרים? כן. האם אתה מנסה להתחמק מלדון בבעייה כלשהי? לא. כדי להקל עלי להבין טוב יותר, אני זקוק ליותר נתונים. אנא פרט בבקשה יש-לי-זנב-ענקי-שבא-מהתחת-ומקשה-עליי-לעשות-דברים. מה לא מובן? מה ישתנה בחייך אם תדע לענות על כך? אין לי מושג. כאשר אתה אומר ' אין לי מושג ' למה אתה מתכוון שאין לי פאקינג מושג! שאין לך פאקינג מושג? כן. האם יש מספר הסברים למצב? האם אתה מתעלם מהם או מתמודד איתם? לא, אין מספר הסברים! מוזמנת לכתוב ולהוסיף מה הרגשתך כרגע D: *מוזמן. >> בסדר, אבל דואג לאנשים :ם תהיו אופטימיים! ;; המשך יום [לילה] נעים :ם