אנשים, לרומם מצב רוח.

mikokikyo

New member
אניD:

שם: מאיוD: גיל: 13 מסן: [email protected] אייסי: 285615077 והנה שיחה של מיני מקגי עם זיגי(אני מקווה שזה בסדר שאני מפרסמת את זה שוב^^")D: שלום לך. תארי לי בבקשה את הבעיה שלך. יש לי קראש על עכבר הצעצוע שלי. הלו?!! אני במצוקה!!! למה חשוב לך לדעת מה התשובה? סליחה, אבל יש לי קראש על עכבר הצעצוע שלי, אני צריכה עזרה! איך היית רוצה לראות את עצמך בעוד 01 שנים? נשואה, ולא לעכבר צעצוע. מה יכול לקרות שיכול לגרום לך לאמר התגברתי? אני אפסיק לחשוב כל היום על עכבר הצעצוע שלי ועל אהבתנו הבלתי ממומשת. ספרי לי על משהו שהישגת בחייך ואת גאה בו. פעם הצלחתי לעצור לו את הקפיץ ולדבר אתו חמישים שניות. זה היה גן-עדן. אולי תוכלי לפרט במה אוכל לעזור לך? תעזור לי לשכוח מעכבר הצעצוע שלי. כאשר את אומרת ' תעזור לי לשכוח מעכבר הצעצוע שלי ' למה את מתכוונת? שתעשה לי שטיפת מוח שאני לא נמשכת לעכברי צעצוע או משהו כזה. ספרי לי בבקשה- איך את מפרגנת לעצמך? אני פשוט בוהה בעכבר הצעצוע שלי. אני נמסה תוך כדי, אבל זה נחמד. אמרי לי, האם יש איזו תכונה שהיית רוצה לשנות אצלך? לא. אבל אם יכולתי למחוק את אהבתי לעכבר הצעצוע שלי הייתי מאושרת. ספרי לי בבקשה על ייתרון אחד שיש לך במצב הנוכחי על פני אחרים. יש לי עכבר צעצוע ואני אוהבת אותו. אה, אופס, זה רע, שכחתי... איך עלולה השיכחה להכשיל אותך? אני לא סנילית, חבר! ככה כבר מזמן הייתי שוכחת מעכבר הצעצוע שלי! האם את משתפת את חברותיך בבעיותיך? לא, הן מתאהבות רק בכלבי צעצוע, זה קשה. כיצד את מבלה עם חברותיך? אנחנו לא מבלות, הן עסוקות מדי עם כלבי הצעצוע שלהן. נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגישי בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? אני לא אהיה מאוהבת בעכבר הצעצוע שלי. החברות שלי בוודאי לא תשמנה לב כי הן שוב תהינה עסוקות עם כלבי הצעצוע הפרוותיים שלהן. מה נותן לך את הכח להמשיך למרות הקשיים? יש לי עכבר צעצוע ואני אוהבת אותו. המ, לא טוב... מה עוד תוכלי לספר לי על עצמך? אני אוהבת עכברי צעצוע וקוראים לי מיני מאוס.

mikokikyo

New member
XDDDDDDDDD

קראתי את זה שוב, וזה...XD אהמ
סתם לידע אישי, מישהו יודע איפה מיני מקגי בימים אלו?

עונה:

שם: אני אלמונית כל-כך הרבה זמן עד שאני לא רוצה להרוס את זה ולגלות... גיל: 14 מסן: ששש... אייסי: ששש... תנו קישור לסרטון מצחיק :ם פיק, או משהו שיעלה צחוק: אמ... באמת רציתי להיות מעודדת ולכתוב ולהכין כל מיני צ'ופרים ודברים מצחיקים ומחממי לב... אבל לצערי לא כתבתי כלום^_^;, אז אני פשוט אשים פה את ההתחלה של פיק שנקרא "Sleepover Party". הכתיבה שלו די בקפאון גם ככה, כך שאין לי מה להפסיד. אל תתפלאו אם אח"כ לא תשמעו ממנו...
אני אפרסם אותו בהודעה הבאה (כי אין מקום) גם בקובץ וגם בהודעות.

^_^ חלק א' בהודעות"

(עם קובץ של הכל מצורף) מסיבת פיג'מות או Sleepover party ארגון מסיבת פיג'מות – האמנות המסתורית ביותר, בה מתמחים, ולרוב רק מתמחות, יחידים, שהם (ליתר דיוק הן) בעצם יחידות, ואם נדייק ממש, נגלה שהן ורדרדות ואוהבות איפור ושאר מוצרי קוסמטיקה. במסיבת הפיג'מות ההזויה שתתרחש בפיק זה, תגלו את המוחות הוורודים המחושבים ביותר בעולם הקוסמטיקה, האופנה, הרכילויות והפצתן, ובעיקר ארגון ורדרד וארוח מהנה במסיבת פיג'מות. אני מקווה שתכנסו לסיפור ותחוו אותו משל הייתם אתם עצמכם באותו מקום ורוד, בו מעולם לא נשאלה השאלה – מדוע בכלל אנו חיים? אלא נשמע המשפט: בואו פשוט נחיה את הרגע ונצא לשופינג... *יצור ורוד מרחף באוויר* "קאגומה, מה זה מסיבת פיג'מות?" גירד אינויאשה בראשו. "הוי, מסיבת פיג'מות זה כיף כל-כך! משחקים, מתאפרים, מפטפטים עד השעות הקטנות של הלילה, ואז צונחים לישון על שק השינה הרך, בבית החמים והטוב, עם כל האוכל!" צהלה קאגומה. "יהיה אוכל?" קרא שיפו. "כן, נהוג לזלול חטיפים ופיצה!" קאגומה עדיין אחזה בהזמנה המסתורית למסיבת הפיג'מות, שהתגלגלה לידיהם, והייתה עסוקה בלפנטז על כל מה שמצפה להם בטירתו של מארגן המסיבה, שהיה חתום בשם... "שככה יהיה לי טוב! זה מנאראקו!" קרא מירוקו, שהציץ בהזמנה. "ויהיה טוב מאוד!" קפצה קאגומה, "אני הולכת להביא כמה דברים למסיבה מהעידן שלי! צ'או במבינוס!" "לאאאא!!! קאגומה נפלה במלכודת של נאראקו!" צווח שיפו, "הייתי צריך להיות אחראי יותר! כי אני הגבר פה!" "שתוק!" קרא אינויאשה, "אני הגבר פה, ושאיש לא יעז לערער על כך!" "עובדה שנתת לקאגומה לברוח ובקרוב היא תגרור אותנו לטירתו של נאראקו, שם נהיה לטרפו!" זעק שיפו, "אתה כל-כך לא אחראי! אני המפקד פה!" "רגע אחד..." התעוות אינויאשה, ולאחר מכן כיווץ את פניו עוד יותר במאמץ רב. "נראה לי שאינויאשה חושב." המהם מירוקו ברוב הושי-סאמאיות. לפתע, ללא כל אזהרה מוקדמת, אינויאשה החל צוחק כתפוח אדמה אדום, גדול ופסיכופטי להחריד. "הא חה חה חה!!! זה כזה נחמד!!! וממש מצחיק!!! הו, הטמטום!!! חה חה חה! נאראקו מוביל אותנו היישר אליו, קולטים? חה חה! חה חה!" "סאנגו, הביאי את המים." אמר מירוקו. "האי, הושי-סאמה." אמרה סאנגו, ומהרה להביא מים בכפות ידיה, כי המימיה של קאגומה נעלמה יחד בעליה החוקיים, "זה יקח קצת זמן..." מלמלה, משאירה את הטיפות שהצליחה לשמור שלא ידלפו מידיה בין ידיו של מירוקו, שבניגוד אליה, לא הצליח להשאיר את המים בין כפותיו ואלה החליקו והכתימו את גלימתו הסגלגלה-כחלחלה-נו-בעלת-צבע-משונה-שכזה. "הו, לא חשוב..." מלמלה סאנגו לאחר שעה ארוכה בה העניין חזר על עצמו וגלימתו של מירוקו הורטבה עד לשד סיביה, ופשוט שפכה על אינויאשה את כל המים המעטים שהצליחה לאסוף. אינויאשה התעשת. או שלא. "קדימה! אשמיד את נאראקו בעזרת טסאיגה!" קרא, והחל מדלג לכיוון אליו לעניות דעתו היה עליו לפנות כדי להגיע לטירה. כעבור רגע קפץ לכיוון הבאר בעודו ממלמל, "איפה ספקית הטוגנים שלי?" "הו, סשומרו-סאמה!" השתטח ג'אקן בהתרפסות לפני פלאפי, "צר לי לומר, אך קרם הלחות שלך נעלם ולא נוכל ללכת בלי מוצרי קוסמטיקה למסיבה!" "ג'אקן," אמר פלאפי בקולו המעלה קריאות 'גרר...' מצד הפאנגירלז, "איני מתכוון ללכת למסיבה המטופשת. ברצוני רק להרוג את נאראקו ותוך כדי למלמל לעברו כמה המלכודת שלו הייתה לא מתוחכמת, ועל כך שיאלץ לאמץ את שכלו כדי לעבוד על סשומרו הזה." סכם את דבריו ברוגע שאליו ישווה רק הרוגע בו נאראקו אמר את הספוילר באחד הפרקים. "אבל... אבל... אני רוצה!!!" פלט ג'אקן מבלי שהתכוון, משתפך ומתבכיין (הו, חרוז, הבה נאכל תפוז, אין צורך להגיב בצורה כה נרגזת, אני פשוט חולה בחרזת
ואל תשאלו מאיפה זה בא, כי אני עצמי לא יודעת את התשובה). "ג'אקן, סשומרו הזה הסביר לך בעבר שנאראקו הוא הטרף שלנו, נכון?" "לא, סשומרו הזה לא הסביר לי, אתה הסברת ועשית זאת בצורה מעולה." "טיפוסחדלאישיםבאלילחטוףלואתהמקלולתתלואתוזפטעעגרררארררחרררברררקרררהתקףשדכלביותיות..." זה מה שעבר בערך בראשו של סשומרו שניה לפני שאמר בקור שאיכשהו גורם לפאנגירלז רק להתחמם עוד יותר, "אני הוא סשומרו הזה, סשומרו הזה הוא אני. יחד אנחנו סשומרו-סאמה, בשבילך." "כ-כמובן סשומרו-סאמה... אבל... נו..." הסתבך ג'אקן בעודו חושב, "אוף, טמטום של קרפד... אני צריך למצוא פינה חשוכה וללטף באהבה את המקור שלי... רק כך אזכור שאני בעל זכות קיום... סניף, סניף..." "גם אני רוצה ללכת!" דלגה רין בעליזות, "כתוב שיהיה כיף!" "רין יודעת לקרוא?!!" נפעם ג'אקן. "לא יהיה שום כיף, רין." אמר סשומרו, עדיין קר ומנוכר כהרגלו. "סשומרו הזה יגיע לשם, יהרוג את הטרף שלו, וישוב אליכם ואל נדודינו חסרי הטעם." "זה טוב לכושר!" אמר ג'אקן בידענות. "ג'אקן, שמור על רין ואל תזוזו עד שסשומרו הזה יחזור עם ראשו הבישי של נאראקו בידיו." "אבל – אבל – הו, סשומרו-סאמה, אני דואג!" החל לבכיין ג'אקן. "אפשר לאפר אותך, סשומרו-סאמה?" שאלה רין בחדווה, מתכננת זינוק היישר לעמדה נוחה יותר כדי לאפר את סשומרו. "רין, זה לא משחק ואני אינני אינדיאני. השארי עם ג'אקן, עליי לצאת לדרכי." והוא יצא כשברקע מתנגן שיר של "Do as infinity". “boku-tachi wa samayoi nagara ikite yuku doko made mo shinjite'ru hikari motome arukidasu kimi to ima”… (המילים מתוך השיר "Fukai mori" של "Do as infinity". תודה לאתר InuYasha world על המילים) "אבל עוד לא גמרתי לארוז!" יבבה קאגומה בעוד אינויאשה גורר אותה ושקית טוגנים ענקית לבאר. "זה לא משנה! המסיבה הזאת אמורה להיות מלכודת, אך בעצם נאראקו אינו קולט שהוא פשוט מוביל אותנו ישר אליו! הא הא! ובעזרת טסאיגה אשמיד את נאראקו! הא הא! איזה גאון אסטרטגי אני! חה חה חה!!!" אינויאשה המשיך לצחוק את צחוקו המופרע בקולניות, לא מודע לכך שכרגע נאראקו צופה בו. "כן, אינויאשה, כן, המשך לחשוב שהפרנויה שלך היא גאונות נסתרת... טיפש קטן..." מלמל נאראקו ברשעות מסוימת (הוא היה חייב, הוא הרשע, קולטים?). "נאראקו, מה זה מסיבת פיג'מות?" שאלה קאנה, שעמדה מולו ובהתה בקיר ברוב ריקנות קאנאית בעוד הוא בוהה במראה שהחזיקה, מתוכה נשקף אליהם אינויאשה, הולך בצעדים גדולים ומרעים בצחוקו הפסיכי בזמן שקאגומה נשרכת אחריו. "הו, את עוד תדעי..." מלמל נאראקו, והשתעשע בעיפרון עיניים מאיים בעודו מתכנן איך יסגור את קאנה, קוהאקו וקאגורה בחדרם לשחק את הגרסה הפיאודלית למונופול (עם הענקת פיאודום, קניית צמיתים, קלפי הפתעה שכתוב בהם: "בא שד, תקף אותך והפשיט אותך. הפרד מהכסף ומעולם החיים" וכו'). "גם אני אשתתף?" שאלה קאנה, בקולה נשמע רק קמצוץ כמעט בלתי מורגש של התלהבות התוקפת ילדות בכיתה ד' כשמזמינים אותן למסיבת הפיג'מות הראשונה שלהן. "כן..." מלמל נאראקו, ובלבו חשב: "במונופול, אולי... מוועחעחעחע..." "או, יופי, אכין סלט ברוקולי וחסה."

חלק ב':

"השארי כאן בלי לזוז, רין, אני הולך לסשומרו-סאמה!" קרא ג'אקן בפרץ של הרואיקה סטייל "אני להציל פלאפי! אני להציל פלאפי! אני! אני! נאאאאאאאארררראאאאאאאאאא!!! הרואיקה!!! לה לה לה!!!" "אבל סשומרו-סאמה אמר שנשאר כאן בלי לזוז!" קראה רין. "המצב יותר מסובך מכפי שאת מבינה אותו, רין..." אמר ג'אקן, אפלה מסתורית אופפת את פניו כיאה לדמות אנימה בהתקף קשוחיות-אפליות-מאגניבות, או סתם כשהאנימטורים לא רוצים שיראו לה את העיניים. "מהקרב הזה, קשה לצאת חי." "אבל סשומרו-סאמה נורא חזק!" מחתה רין בתמימות סטייל "פלאפי שלי הכי חזק, והוא גיבור שרירי ומוצק^-^". "אני יודע, לכן הקרב יהיה יותר מעניין!" קרא ג'אקן ממקומו על החדש על אחת הגבעות היותר רחוקות מהמקום, אליה הגיע בניתורים בזמן שרין דברה. "אסטה לה-וויסטה, בייבי!" "ג'אקן-סאמה..." המהמה רין בעיניים נוצצות מסיבה לא ידועה, ולאחר כמה רגעים אזרה עוז ורצה בעקבותיו. "קדימה! שקית טוגנים למי שישמיד את נאראקו בעזרת טסאיגה!" קרא אינויאשה ברוב תרועתיות, דוהר לאורכו של עוד יער אינסופי מסוג היערות העבותים שלחבורה יש נטיה לעבור בהם. "אינויאשה מעולם לא היה נלהב כל-כך..." מלמלה סאנגו. "אני חושש שאפילו מים לא יעזרו." השיב מירוקו בכובד ראש. "מעו." צפצפה קירארה בסוג של הסכמה. "חה חה חה חה!!! החיים יפים!!! מוועחעחעחע!!!" צווח-צחק אינויאשה שניה לפני שקאגומה אמרה ברוב סמכותיות, "אוסווארי." והובילה לנפילתו ארצה. "משביתת שמחות." המהם אינויאשה בחוסר שביעות רצון של ג'אקוטסו המגלה שלמרבה אי ההגינות הוא יאלץ לצאת למשימה אחרת במקום להלחם באינויאשה. "מה הפלא שאינויאשה לא נחשב ללובש המכנסיים כש'אוסווארי' קטן מצד קאגומה משטח אותו על האדמה?..." מלמל שיפו כאחד שהדבר באמת מפריע לו וגורם לו לנעוץ את הנושא בכל שיחה ולהתלונן על חומרת המצב שעות על גבי שעות. מובן שהפעם לא יכל להאריך בדבריו, שכן, אינויאשה קם במהירות הבזק ונעץ בראשו של השועל הקטן אגרוף קמוץ אצבעות בעלות פוטנציאל לעשיית קנאקים. "קאגומה!!! אינויאשה מרביץ לי!" יבב שיפו, פיו נפער לרווחה ודמעות קטנות נפלטות מעיניו, שגודלן כגודל פיצה משפחתית עם זיתים ירוקים. "אינויאשה, אוסווארי!" קראה קאגומה, שבעצם הפיקה הנאה מכך שהיא שולטת בבעלה בפוטנציה, והחלה להשתמש בייבבות של שיפו כתירוץ (כן, כן, לשיטת ההאכלה עם כפית. יש בעיה?). "הריב הזה לא מעכב אותנו, הושי-סאמה?" שאלה סאנגו, מציצה בדאגה על אינויאשה, קאגומה והוויכוח ביניהם, שסביר להניח כי יפרוץ בקרוב מאוד. "האי." אמר מירוקו, "אבל אל דאגה, לא נצטרך לשמש כמנין קריינים-צופים לוויכוח הזה, כל עוד יש דלי מים בידי." סאנגו ומירוקו נעצו מבטים זו בזה וזה בזו. קירארה בהתה בשניהם בחוסר הבנה חתלתולי וחמוד בצורה שהייתה גורמת למרבית צופי הסדרה להמרח על הרצפה תוך כדי קריאת "פוצקיייי!!!..." מתמשכת. מירוקו בחן את כפותיו כמתבונן בהן בפעם הראשונה, "ואין לי. אופס." "למה את תמיד עושה את זה?!!" צווח אינויאשה. "כי אתה לא יודע להבליג!" השיבה קאגומה בצרחה, מעלה את קולה בכמה אוקטבות. "ומה אתך?! מתי לאחרונה לא צרחת לי לשבת כשהרבצתי לשיפו?!!" "זה שונה! נהגת כלפיו באלימות!" "לא נכון! הוא הציק לי אז הצקתי לו בחזרה, אבל הוא התחיל, אז אני בסדר!" "אני תומך בקאגומה!" צרח-צייץ-כרכר סביבם שיפו, שלא השכיל להשאר מחוץ לשיחה. "איש לא שאל אותך!!!" צווח עליו אינויאשה בפה פעור חושף ניבים ענקיים ופולט טיפות רוק. שיפו פרץ בבכי המזכיר מאוד יפחות יסורים של תינוק שלא קיבל את הבקבוק שלו בשעה הקבועה. "אינויאשה, אוסווארי!" צעקה קאגומה, עדיין לא צרודה בצורה מעוררת פליאה. "רואה?! שוב את מתערבת! ותמיד את מצדיקה אותו! את מקפחת אותי! אפילו באוכל! תני לי את הטוגנים שלי!!!" כך אינויאשה, מדגים אף הוא יכולת מוזרה לצרוח בלי להצטרד למשך שבועיים לאחר מכן ועוד לשמוע צווחות של אנשים כמוהו, שאף צורחים יותר חזק. "אנחנו זקוקים למים באופן נואש..." מלמל מירוקו, ענן בצורת פטריה נפלט מפיו וגבתו לוקה בעווית. "הראי לי, קאנה, הראי לי את אינויאשה." אמר נאראקו במלכותיות סטייל לורד פארקוורד. "טוב." אמרה קאנה באדישות חמודה, מעיפה מבט לעבר ברוקולי וחסה גמדיים שנחו ברוב חן בקערית עלובה למראה. "אבל אחר כך עלייך לטעום את סלט הברוקולי והחסה שלי." "אממ... קוהאקו יעשה זאת!" קרא נאראקו בהברקה המאפיינת גם ילדים קטנים שנותנים ברוב יצירתיות את תבשיל השעועית המהביל (והמבהיל) של אמא'לה לכלב כשאיש אינו בסביבה. "בסדר." מלמלה קאנה, ועד מהרה נגלתה במראה דמותו של אינויאשה המצווח. "כן... כן... אני רואה..." מלמל נאראקו, מזכיר בנימת קולו את ג'אפר מ"אלאדין". "יהלום בלתי מלוטש..." הוא צחק את צחוקו המרושע בעודו משתעשע במסקרה שהוצאה היישר מקופסה עמוסה במוצרי איפור וקוסמטיקה שנכתב עליה בצורה מאוד מאיימת: "כלים לטיפול שורש באינויאשה". "מוועחעחעחע!!!" "רין, אמרתי לך לא לעקוב אחרי, זה מסוכן!" גער ג'אקן בילדה, למרות שלא הייתה לדבריו השפעה טוטאלית משום שרין הייתה גבוהה ממנו לפחות בראש. "הייתי חייבת, ג'אקן-סאמה, אני דואגת לסשומרו-סאמה!" התנצלה רין. "יותר מדי 'סאמה' במשפט אחד..." מלמל ג'אקן, סחרחר במקצת. "אני מצטערת, ג'אקן-סאמה." הרכינה רין את ראשה. "טוב, אם את רוצה לכפר על כך השארי כאן והפעם אל תזוזי!" צווח ג'אקן בחשיבות עצמית. רין לא ידעה מדוע, אך פתאום הוא הזכיר לה קרפד.

חלק ג':

"את לא מבשלת לי מספיק טוב!" "אתה לא נותן לי לחזור לעולם שלי לשופינג!" "את מתייחסת אלי כאל כלב או רכוש!" "אתה לוקח אותי כמובן מאליו!" "עוד מעט תרצי ללוות אותי לנוחיות עם רצועה!" "מי לעזאזל אומר בימינו 'נוחיות' במקום 'בית-כסא'?!" "את לא מסכימה לאף מילה שאני אומר! חוץ מזה אני בעידן יותר עתיק, מותר לי!" "אוסווארי!" "את משפילה אותי..." אינויאשה קם באיטיות והחל מכחכח בגרונו, "אוך, גרביים, אני צרוד!" קרא בצרידות, כיאה למצבו. "הו," מירוקו ירד מקירארה בתנועה חלקה להפליא, "לא יהיה זה נאה להמשיך את הריב כשאינויאשה צרוד ולא מסוגל להשיב מלחמה, לא, קאגומה-סאמה?" "אמ..." קאגומה הרהרה. "אני חושב שזה הגיע לו!" צייץ שיפו בטון סמכותי בצורה מופרזת וזיכה את עצמו (ביושר) בעוד אגרוף. קאגומה שלחה את אחד החיוכים המאושרים באופן מפחיד שלה לעבר אינויאשה, "אל תדאג, אינויאשה, אני לא אריב אתך עד שתחלים \/______\/." "ממש תודה." המהם אינויאשה במרירות צרידותית שכזו. "רין, למה את מסתכלת עלי כמו על קרפד?" "או... מצטערת, ג'אקן-סאמה... פתאום הייתה לי מן... מחשבה..." המהמה רין. "טוב." אמר ג'אקן, "עכשיו, השארי נטועה במקומך עד שאחזור עם סשומרו-סאמה! זו משימה מאוד מסוכנת ואני מעדיף לעשות אותה לבדי!" ג'אקן לא יכל שלא לדמיין את סשומרו משבח אותו על גבורתו ולוקחו בזרועותיו אל החופה. "אבל, ג'אקן-סאמה..." רין לא יכלה שלא לדמיין בדאגה את ג'אקן הולך לאיבוד ולא מגיע לסשומרו-סאמה. "אל תדאגי, רין! אשובה משדה הקרב!" קרא ג'אקן בהרואיקה, מנגב מעט את מקורו בממחטה מגוחכת בעיצובה המיושן (יחסית לעידן של קאגומה, כמובן. בשבילו זה היה מאוד מודרני) והמלמלתי בצורה שלא העניקה לו את היכלת לעשות על מישהו רושם של גיבור גדול. לאחר מכן, משך במקורו (בדיוק כמו שכל אחד מושך באפו לפעמים) והלך לדרכו בנחישות. "ג'אקן-סאמה..." כך רין, שוב בעיניים מנצנצות ולחות קמעה. הצעד הבא היה הריצה בעקבות ג'אקן, מן הסתם. "סאשי מגיע! סאשי מגיע!" צהל נאראקו. הוא וקאנה היו היחידים שנכחו בחדר, וכשהיה במצב כזה, קאנה יכלה להראות אדישה יותר מתמיד. כשתפס את עצמו, כחכח בגרונו ונעימת הצ'מבלו הזדונית שבה להשמע בכל רחבי הטירה. "עד פה שומעים את הצ'מבלו המאוס הזה... הקירות של הטירה הזאת דקים יותר משחשבתי..." מלמלה קאגורה, שהעדיפה ראפ. "אה, כן..." מלמל נאראקו, שב לנימת דבורו המרושעת, השגורה בפיו ומשמשת אותו ביום-יום. "סשומרו... צפיתי שיבוא..." הוא הביט במראה של קאנה, ממנה השתקף אליו סשומרו, צועד במהירות ובקרירות, חולף על פני שלט סגול שכתוב עליו ברוב חן "מסיבת פיג'מות נאראקו". "אתה יודע, אינויאשה, האמת היא שיותר נעים בלי שאתה מדבר." אמר שיפו בחשיבות עצמית איומה. אינויאשה השמיע צליל שבטא כעס. "יש משהו בדבריו של שיפו-צ'אן." אמרה קאגומה בעליזות, "עכשיו אפשר לשמוע את הציפרים ולא את הצווחות של אינויאשה." אינויאשה השמיע צליל שתהה: "מה לעזאזל...?!" ולווה בטיפה גדולה שעטרה את רכתו השמאלית (למי שמתחבט בשאלה איפה זה צד שמאל: מדובר בשמאל שלו, לא בשמאל שלנו). כן, זה די נקטע, אבל... לא נורא^_^;;;

mikokikyo

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

את קורעתXD באמת תהיתי לגבי שמך המסתורי
האם מותא לי לדעת מהו?O: ומתי הגבת לאחרונה, חוץ מהיום? כיכיכי...נדמה לי שמזמן לא ראיתי אותך בפורום@@

או, ואם כבר...

זה לא כל-כך מצחיק, אבל זה נחמד. אופציות חדשות (נראה לי) או ישנות שכבר מזמן לא השתמשו בהן לפרצופים: ^
^ - זה מנשק. π_π - זה בוכה, אבל במקום שהעיניים והדמעות תהינה מצמד T חביב כל עין+מפל דמעות זה פאי. ≥≥ - זה כזה: >> עם שקיות שחורות מתחת לעיניים... ^∩^ - זה עצוב. ∩_∩ - זה שמח. ^→^ - זה... אה... לא יודעת, אולי הוא לועס מסטיק בזמן שהוא מחייך?
OγO - יש לו מקור. הוא מזכיר לי את ג'אקן... ^γ^ - גם לו יש מקור. ^•^
- הוא שורק! ^•^
- הוא מברבר! ^•^
- יש לו רמקול!
___
- הוא מאוהב. $_$ - טימון, למה עיניך נראות כמו סימון של דולרים? (ומהם הדברים התלויים לך מעל הראש?) מצטערת, הייתי צריכה להוציא את זה... אני מקווה שהסימנים במדעית יעבדו@_@;...

../images/Emo42.gif../images/Emo189.gifאני../images/Emo29.gif

שם:מתן גיל:13 ושבוע מסן:אין אייסי:אין יש לי קטע מצחיק שעשיתי אני הולך לבית חולים שלום מה יש לך? אני באקה סנילי מכור למיחשק אחד חושב שאני יוקעי ו.... ומה? אםםםםםםםםםםם שככתי? מה אתה רוצה? בירה למה? כי זה טעים למה באתה לפה? כי זה בית משועים

harar8

New member
עונה

שם: הדר גיל: 19 מסן: אין אייסי: שחכתי
תנו קישור לסרטון מצחיק :ם פיק, או משהו שיעלה צחוק: אין לי מוזמנת לכתוב ולהוסיף מה הרגשתך כרגע D: חרא

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gif

טה דה! שם: עדן גיל: 17 וחצי מסן: בפרטים יש 3> הנה תמונה קורעת 3; http://img114.imageshack.us/img114/9359/simbasmall2248x4006ny.jpg

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gif|אנחה|

זה לא כזה ברור אבל.. הרי סימבה ראה את אבא שלו בשמיים. אבא שלו הוא דימוי כזה לאלוהים בעצם, תראו הרוח שלו מופיעה. והוא מחפש את סימבה, אבל מוצא את ישו XD. כי ישו הוא הבן של אלוהים, נה? >_<

למעלה