שיחה עם זיגי ../images/Emo153.gif ../images/Emo1.gif
בגלל המצב לעידוד הרוח: שלום לך. תארי לי בבקשה את הבעיה שלך. אני מכורה לסידרה סוג הבעיה שאת מתארת קשור לאובדן שליטה וקיימת סכנה שתזיקי לעצמך או לאחרים. אני מייעץ לך לפנות לאיש מקצוע המתמחה בהתמכרויות באזור מגוריך לא ידעתי שזה כ"כ חמור האם בדקת אפשרויות טיפול בבעיה? לא ידעתי שקימות מה יהיה הסימן שעזרתי לך? שאני אפסיק לדבר יפנית למה את מתכוונת ב'שאת תפסיקי לדבר יפנית' אני לא אדבר יפנית יותר!! גאד אתה ממש פסיכולוג גרועה!!!!! אחרי שנדבר, מי יראה את השינוי שחל בך? אין לי מושג. בטח שלא אתה אין לך מושג. בטח שלא אני? כן, אוף אתה שאול כ"כ הרבה שאלות אני מאמין שהפתרונות נמצאים אצלך. בואי נתקדם ונבדוק איך תוכלי להשתמש בכוחותיך על מנת להרחיב את אפשרויוית הפתרון. אנא המשיכי. טוב: הסבר לי בבקשה מה הבעיה שלך1 כאשר את אומרת ' טוב: הסבר לי בבקשה מה הבעיה שלך1 ' למה את מתכוונת שתסביר לי מה מקשה עלייך!! שתסביר לך מה מקשהעליךיך? אוי, אתה גם דיסלקט, זה עצוב... בוא ננסה להתרכז בך ולא בי אבל אתה המטופל שלי!! נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגישי בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? אין לי שמץ, אנה הסבר לי מה הבעיה שלך... אילו תכונות מתכונותיך יכולות לעזור לך במימוש חלומותיך לגבי העתיד? שתתיתן לי להקל על סיבלך! כאשר את אומרת ' שתתיתן לי להקל על סיבלך ' למה את מתכוונת שאתה תרגיש יותר טוב שאני תרגיש יותר טוב? כן, אתה צריך מישהוא שיבין אותך! כאשר את אומרת ' כן, אתה צריך מישהוא שיבין אותך ' למה את מתכוונת שאתה צריך פסיכולוג שאני צריך פסיכולוג? כן, ודחוף אמרי לי, האם יש איזו תכונה שהיית רוצה לשנות אצלך? לא, אבל אתה רוצה לשנות משהוא? מה יקרה אם תקבלי את התשובה לשאלתך? אני אוכל לעזור לך! כאשר את אומרת ' אני אוכל לעזור לך ' למה את מתכוונת שאתה תקבל את העזרה לה אתה זקוק אני מאמין שהפתרונות נמצאים אצלך. בואי נתקדם ונבדוק איך תוכלי להשתמש בכוחותיך על מנת להרחיב את אפשרויוית הפתרון. אנא המשיכי. אני רוצה שתיפתך ותספר לי על כול מכאוביך ספרי לי על משהו שהישגת בחייך ואת גאה בו. ניסיתי לפתור את בעיתך ניסיתי לפתור אתה בעיתך? כן, אבל נכשלתי איך היית רוצה לראות את עצמך בעוד 01 שנים? פסיכולוגית שעוזרת לפסיכולוגים ווירטואלים פסיכולוגית שעוזרת לפסיכולוגים ווירטואליךם? כן, מה היית רוצה להיות בעוד 01 שנים? פסיולוגית שעוזרת לפסיכולוגים ווירטואלים למה את מתכוונת ב'פסיולוגית שעוזרת לפסיכולוגים ווירטואליךם' פסיכולוגית שעוזרת לאנשים כמוך אהמ... כן, אתה מתכחש לעובדה שאתה נתונים, המשך בבקשה אם הכל יהיה בסדר, איך יראו אז חייך? חי זה היה הזוי