אנשים יש לי שאלה למי אתם...

אם התכוונת אלי ע"ז גם אני לא חולק

שהוא נשלח מהשמיים בדורות אלו להנהיג את עמ"י וכבר אמר החלקת יהושע מביאלא זצ"ל על רבינו "הוא הרבי לדור הזה"

רגע

אם אתה לא חולק על זה שהוא נשלח משמים להנהיג את עמו ישראל. אז איך אתה מסביר אז זה שפתאום בא אדם אחר ואמר שהוא מנהיג ישראל. אחד מהם לא אומר את האמת. וזה שלא אומר את האמת לא רק שהוא לא צדיק אלא הוא רשע גדול. כי הוא מסתיר את הצדיק האמיתי שנשלח משמים להנהיג את עמו ישראל.

...Oo

New member
אני בטוחה

שזה לא מה שהרבי שלך התכוון להחדיר בך! ואין ספק שהוא צדיק אמיתי, האפשרות היחידה היא שאתה לא חסיד אמיתי... התאכזבתי ממכם. ממש הכאיב לי השרשור הזה.

BaaMan

New member
כנ"ל אני!!

בס"ד גם אני מאמין שרבנו הוא רב"י(ראש בני ישרא-ל) כי כמו שאמר ר' ישרא-ל דב אודעסער (באחת מהסרטונים שמוצגים לקהל הרחב באינטרנט): "כל העולם נמשכים לרבנו רב נחמן, כל העם וכל העולם נמשכים לרבנו רב נחמן וזה לא לחינם ויש בזה עניינים פלאים שאנחנו לא יודעים" אבל בקשר לצדיקים אחרים שיש להם את הקהילות שלהם למה סתם לחלוק עליהם יש להם את הקהילות והם מנהיגים קהילות של תורה אז מה אם הם עוד לא גילו את האמת שברבנו שהוא רב"י וכו' זה אומר שצריך לקרוא להם רשעים?? האם רבינו החרים ח"ו את בעל התניא בגלל שהוא לא התקרב אליו והלך לפי עצותיו??? לא!! הוא כיבד אותו כי הוא היה יהודי כשר...

יישר כח

ולאייזיק-אולי גם שכחת שאת ההסכמה לפתק קיבל ר' ישראל דב אודסר דווקא מר' משה פיינשטיין שלפחות ככל הידוע לי לא נמנה על חסידי ברסלב-תחשוב על זה

BaaMan

New member
הוא לא חסיד ברסלב?

בס"ד וואלה ? לא ידעתי...אז מה הוא?

הוא חסיד ברסלב ועוד איך

מי שמחזק ומפרסם את רבנו אצלי הוא חסיד ברסלב. ומי שמסתיר את רבנו בכול מיני הסתרות הוא רשע.

BaaMan

New member
אתה יכול בבקשה לכתוב לי את המקור...

בס"ד כאילו איזה חלק בשולחן ערוך מוהרנ"ת כותב את זה...?

BaaMan

New member
ראיתי את זה עוד לפני ששאלתי

בס"ד אתה הבאת מקור בקשר לנושא הקודם שדננו עליו...

ר' משה פיינשטיין

היה אחד מגדולי הדור שאהד את ברסלב אבל לא היה חסיד ברסלב ואם כל מי שאוהד את ברסלב חסיד אז אני יכול להביא לך רשימה ארוכה של אדמורי"ם "מפורסמים של שקר" לטענתך שאמרו על רבינו כל מיני דברים שמקרבים אנשים לברסלב

../images/Emo70.gifקיטבג

בלי פספורטים ובילבולים,,, רק שמחה וריקודים!!!!!!!! זרוק ת'שכל
תחשוב טוב יהיה טוב. יו מעשר נישט מעשר. העיקר:::::::: מתי נוסעים

למעלה