בן דוד של נמרוד- איתמר
אני מצטרף כאן להודעה של עידן-חבר ילדות של נמרוד. שנינו היינו איתנו מההתחלה של המסיבה ואנחנו גם היינו איתנו באוטו חזרה. אני יכול להבטיח לכולכם בין אם הייתם במסיבה ובין אם לא הוא מאוד אהב את האנשים בפורום ובלי להכיא אתכם אישית שמעתי כבר כמה סיפורים על אנשים מהפורום. עצם זה שאני קורא מאתמול כבר את הדברים היפים שכולכם כותבים זה ממש מרגש לראות איך הוא השפיע על כולם. ומההיכרות שלי עם נמרוד (ואני לא אחד שמאמין בדברים כאלה אבל נזרום עם הרעיון) אני בטוח שהוא היה נהנה לראות שכ"כ הרבה אוהבים אותו. בכל אופן מי שכן רוצה לעשת אז הוא נהנה מאוד במסיסה, הוא יצא בהרגשה שכולם נהנו וגם זאת הייתה הפעם הראשונה שנמרוד עירב את כל קבוצות החברים שלו (צבא,טיול,לימודים, פורום, חבר'ה מהבית) הוא לא אהב לעשות את זה כי הוא אהב את ההפרדה אבל טוב שיצא ככה הפעם. עדכונים: נכון לרגע זה, אין עדיין תאריך להלוויה וברגע שיהיה אני אעדכן את ארז המנהל פורום ועוד הרבה אנשים על התאריך והשעה. מי שיקרא היום בעיתון, רשום על נמרוד במעריב לפחות, באחד מהעמודים האחרונים כל הפרטים שם שגויים חוץ מהעובדה המצערת האמיתית, שהוא לא איתנו כבר. ודבר אחרון. אני כרגע מסיים להעלות את התמונות האחרונות מהמסיבה לאתר התמונות שלי. יש שם אלבום שנקרא יום הולדת לנמרוד 25. זה האלבום. יש שם גם גם עוד אלבום של יום הולדת שלו נראה לי מ-23 שחגגנו לו בפיל. תרגישו חופשיים להיכנס.עד 11 זה יהיה כבר עם כל התמונות. http://photos.yahoo.com/i_mar_m מעריך את התגובות שלכם איתמר