אנשים יקרים...

אני עדיין בשוק

רק לפני כמה שעות שמעתי על זה, ועדיין קשה לי לתפוס. אני עוד זוכר את היומולדת של לפני שנתיים, בבולדוג, ואיך שהוא, כרגיל, היה מסמר הערב והאיש שעשה הכי הרבה שמח. היה באמת ערב מדהים. אמנם אני לא פה כבר הרבה זמן, אבל לחשוב שלא יהיה את זה יותר.. הוא באמת יהיה חסר, אפילו שלא הייתי אתו בקשר המון זמן. אני זוכר שהוא סיפר לי על התכניות של לנוסע לתאילנד, ואת החוויות שלו משם. עדיין לא הספיק למצות את כל מה שהחיים יכלו לתת לו. כואב
(כן, זה גולדיבוי בניק חדש)

../images/Emo7.gifפשוט לא להאמין..

לא יצא לי להכיר אותו ממש מקרוב מלבד שניים שלושה מפגשים. הצחוק שלו היה מדבק. עצוב, פשוט עצוב. יהיה זכרו ברוך

משתמש17

New member
איזה עולם אכזר

הבן אדם חיפש לחגוג את יום הולדתו ומצא את המוות. יהיה זכרו ברוך. ת.נ.צ.ב.ה

כל כך עצוב!!!!

בחור כל כך צעיר, שכל כך אהב את החיים.... שמעתי את הבשורה המרה בבוקר וכל כך קשה לשמוע על דבר כזה.. עדיין לא מאמינה. ליבי עם המשפחה והחברים הקרובים. יהי זכרו ברוך

Kרן

New member
../images/Emo16.gif אני לא מעכלת את הבשורה... ../images/Emo7.gif

בחור כל כך צעיר.. במפגש האחרון הוא חייך ואמר לי "נפגש שוב בקרוב"... נימי שלנו. הוא היה כזה מקסים ומיוחד.. לא נתפס, פשוט לא נתפס...
יהי זכרו ברוך..

kiska20

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

כל כך הרבה זמן לא כתבתי כאן ואני מצטערת שבנסיבות כאלו אני רושמת
זה בלתי נתפס. אני משתתפת בצער המשפחה והחברים.

פתחתי בלוג לזיכרו של אלפא

לכל החברים שהכירו או לא הכירו אותו ורוצים לכתוב לו בבלוג שלו,אתם מוזמנים להיכנס לבלוג שפתחתי בשם שלו ולהוסיף את כתביכם. Nimrod D Alfa הסיסמא היא - alfa חברים אנא שימרו על זיכרו. ואת כתביכם העתיקו אל מחשבכם למידה ויחפוץ שטן בהריסת זכרו. שנוכל לשחזר הכל.

alfaman82

New member
בן דוד של נמרוד- איתמר

אני מצטרף כאן להודעה של עידן-חבר ילדות של נמרוד. שנינו היינו איתנו מההתחלה של המסיבה ואנחנו גם היינו איתנו באוטו חזרה. אני יכול להבטיח לכולכם בין אם הייתם במסיבה ובין אם לא הוא מאוד אהב את האנשים בפורום ובלי להכיא אתכם אישית שמעתי כבר כמה סיפורים על אנשים מהפורום. עצם זה שאני קורא מאתמול כבר את הדברים היפים שכולכם כותבים זה ממש מרגש לראות איך הוא השפיע על כולם. ומההיכרות שלי עם נמרוד (ואני לא אחד שמאמין בדברים כאלה אבל נזרום עם הרעיון) אני בטוח שהוא היה נהנה לראות שכ"כ הרבה אוהבים אותו. בכל אופן מי שכן רוצה לעשת אז הוא נהנה מאוד במסיסה, הוא יצא בהרגשה שכולם נהנו וגם זאת הייתה הפעם הראשונה שנמרוד עירב את כל קבוצות החברים שלו (צבא,טיול,לימודים, פורום, חבר'ה מהבית) הוא לא אהב לעשות את זה כי הוא אהב את ההפרדה אבל טוב שיצא ככה הפעם. עדכונים: נכון לרגע זה, אין עדיין תאריך להלוויה וברגע שיהיה אני אעדכן את ארז המנהל פורום ועוד הרבה אנשים על התאריך והשעה. מי שיקרא היום בעיתון, רשום על נמרוד במעריב לפחות, באחד מהעמודים האחרונים כל הפרטים שם שגויים חוץ מהעובדה המצערת האמיתית, שהוא לא איתנו כבר. ודבר אחרון. אני כרגע מסיים להעלות את התמונות האחרונות מהמסיבה לאתר התמונות שלי. יש שם אלבום שנקרא יום הולדת לנמרוד 25. זה האלבום. יש שם גם גם עוד אלבום של יום הולדת שלו נראה לי מ-23 שחגגנו לו בפיל. תרגישו חופשיים להיכנס.עד 11 זה יהיה כבר עם כל התמונות. http://photos.yahoo.com/i_mar_m מעריך את התגובות שלכם איתמר

למעלה