אנשים יקרים...

זיגזג

New member
אנשים יקרים... ../images/Emo7.gif

אני יודע שזה יבוא לכם בתדהמה!! או לפחות לחלק מכם שהכיר אותו... ואין לי מושג איך אני הולך לספר לכם את זה. אבל אני חושב שאני עושה את הדבר הנכון ושתרצו לדעת! נמרוד דניאל, אלפא בריבוע שלנו.. נפטר אתמול!
אני יודע שהוא לא רשם הרבה זמן בפורום והתלהבטתי אם להעלות הודעה. אבל הותיקים שכאן יזכרו אותו, מההודעות שלו, ואפילו אישית ממפגשים, ולכן בהתייעצות עם מנהלת הפורום החלטנו להודיע. הוא חגג אתמול את מסיבת יום ההולדת שלו... חגגנו ושמחנו יחד איתו. עזבנו את המקום בסביבות 3 והוא נראה בסדר לחלוטין. בדרך חזרה הביתה עם חבר, הוא הרגיש קשיי נשימה. אולי כתוצאה משתיה מופרזת, אולי ממשהו אחר, אני באמת לא יודע איך להסביר את זה. אני גם לא יודע אם זה קרה בבית חולים או בדרך לשם, אבל הוא נפטר. דיברתי עם בן דוד שלו בטלפון, הוא הבטיח לתת לי הודעה כרגע שידעו מתי ההלוויה, הוא נמצא כרגע במכון הפתולוגי, בודקים את נסיבות המוות. מבטיח לעדכן אתכם ברגע שתהיה לי תשובה לגבי ההלוויה, אני משוכנע שחלקכם ירצו להגיע. יהי זיכרו ברוך

gilad269

New member
עדיין

דמעות עוטפות אותי קשה להאמין שזה קרה לו יהיה זכרו ברוך רק בבקשה מתי שתדע תודי על ההלויה נמרוד תמיד תהיה חסר לנו

האלפא של החבורה

כל החיוכים,כל התמונות,כל המחשבות וכל המילים הכל עולה בראש עכשיו. כל אותם מפגשים ואותו הצחוק המוכר שלו,זה שלא נשכח,זה שאי אפשר היה לשכוח,אדם שכולם חיבבו ואהבו והוא אחד היחידים שבאמת באמת אהבתי להיות לצידו. נפש תמימה שאהבה את כולם. נמרוד,נוח על משכבך בשלום ואנחנו נזכור אותך תמיד. האלפא תמיד יהיה חרוט בלב.

בת דודה של נמרוד- אלה

אני רוצה להגיד לך תודה רבה על המילים היפות והמאוד מרגשות! נחמד מאוד לדעת עד כמה היה אהוב בחברת חבריו יקיריו! תודה!

בר

New member
אל תאמר לי תודה...

אמור זאת לנמרוד על שהיה ככה,מגיעות לו כל המילים החמות שיש. ואני גם זוכר ויודע שאמרתי לו זאת בעצמי,שהוא אחד האנשים היותר חביבים עליי,אני יכול לומר שאני שמח שיצא לי לומר לו זאת. במותו של נמרוד אני בטוח שנולד כוכב חדש בשמיים ותמיד כאשר אביט לשמיים אחפש את אותו כוכב זוהר ואזכר בחיוך המקסים של הילד הזה,החיוך הכובש,רחב מאוזן לאוזן. כולנו צריכים לומר תודה לנמרוד שהיה חלק מחיינו,אחד החלקים השמחים שבהם.

M a x i1

New member
כ"כ עצוב ../images/Emo10.gif

אבל אתה צודק בארי... הוא בהחלט היה אחד האנשים היותר חביבים ואמיתיים שיצא לי להכיר...

../images/Emo16.gif

למרות שאיני מכיר, אני מזדהה עם האובדן, ומשתתף בצערכם ובצער המשפחה. יהי זיכרו ברוך.

../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

אין מילים
נזכרת בכל הבילויים, השטויות, התמונות..
יהי זכרך ברוך

../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif

לקח לי זמן להתאושש מקריאת ההודעה הזו.. כואב לשמוע על מקרים שכאלו, על פרחים שנקטפים בשיא פריחתם! יהי זכרו ברוך!

../images/Emo16.gifוהוא עמד להתחתן!!

אני לא מאמינה.. תדהמה גמורה! בבקשה פרטים על הלוויה אפילו במסרים או במסנג'ר.

למעלה