אנשים יקרים... ../images/Emo7.gif
אני יודע שזה יבוא לכם בתדהמה!! או לפחות לחלק מכם שהכיר אותו... ואין לי מושג איך אני הולך לספר לכם את זה. אבל אני חושב שאני עושה את הדבר הנכון ושתרצו לדעת! נמרוד דניאל, אלפא בריבוע שלנו.. נפטר אתמול!
אני יודע שהוא לא רשם הרבה זמן בפורום והתלהבטתי אם להעלות הודעה. אבל הותיקים שכאן יזכרו אותו, מההודעות שלו, ואפילו אישית ממפגשים, ולכן בהתייעצות עם מנהלת הפורום החלטנו להודיע. הוא חגג אתמול את מסיבת יום ההולדת שלו... חגגנו ושמחנו יחד איתו. עזבנו את המקום בסביבות 3 והוא נראה בסדר לחלוטין. בדרך חזרה הביתה עם חבר, הוא הרגיש קשיי נשימה. אולי כתוצאה משתיה מופרזת, אולי ממשהו אחר, אני באמת לא יודע איך להסביר את זה. אני גם לא יודע אם זה קרה בבית חולים או בדרך לשם, אבל הוא נפטר. דיברתי עם בן דוד שלו בטלפון, הוא הבטיח לתת לי הודעה כרגע שידעו מתי ההלוויה, הוא נמצא כרגע במכון הפתולוגי, בודקים את נסיבות המוות. מבטיח לעדכן אתכם ברגע שתהיה לי תשובה לגבי ההלוויה, אני משוכנע שחלקכם ירצו להגיע. יהי זיכרו ברוך
אני יודע שזה יבוא לכם בתדהמה!! או לפחות לחלק מכם שהכיר אותו... ואין לי מושג איך אני הולך לספר לכם את זה. אבל אני חושב שאני עושה את הדבר הנכון ושתרצו לדעת! נמרוד דניאל, אלפא בריבוע שלנו.. נפטר אתמול!