ובבולדוג הוא התחיל עם מישהי שנראה היה שהיה לה עבר כבחור... אח"כ לא זכר את מה שהלך שם כמו שצריך...
D dudusch New member 6/5/06 #47 ובבולדוג הוא התחיל עם מישהי שנראה היה שהיה לה עבר כבחור... אח"כ לא זכר את מה שהלך שם כמו שצריך...
ב בארי הברבארי New member 6/5/06 #49 ... הוא דאג להשאיר לנו זכרונות מצחיקים. באותו ערב צחקנו עליו ואיתו.
M M a x i1 New member 6/5/06 #28 לא יאומן אין מילים שיכולות לתאר את טוב ליבו.. את השמחה שלו בשביל אחרים פשוט בנאדם מקסים עצוב לי שלומי, אני מחכה לעדכון שלכם לגבי מועד הלוויה ומיקומה אעשה את כל המאמצים לבוא תודה
לא יאומן אין מילים שיכולות לתאר את טוב ליבו.. את השמחה שלו בשביל אחרים פשוט בנאדם מקסים עצוב לי שלומי, אני מחכה לעדכון שלכם לגבי מועד הלוויה ומיקומה אעשה את כל המאמצים לבוא תודה
ג גולדי המקורי מיפו New member 7/5/06 #73 איזו תמונה! פשוט אומרת הכל.. היה מפגש כזה כיפי, וכולם כל כך נהנו, והוא כמובן, כמו שאמרו, עם החיוך הכי גדול. קשה לי לתפוס
איזו תמונה! פשוט אומרת הכל.. היה מפגש כזה כיפי, וכולם כל כך נהנו, והוא כמובן, כמו שאמרו, עם החיוך הכי גדול. קשה לי לתפוס
ס סקאוט New member 7/5/06 #84 ../images/Emo6.gifהוא אהב לחייך אני גם זוכר שהוא עשה באותו ערב עוד מעשה טוב או שניים צר לי לקרוא את ההודעה הזאת לא הייתי מתנגד שגם היא תהיה עוד אחת מהבדיחות אבל.......... כנראה לא כך הפעם נוח בשלום על משכבך איש
../images/Emo6.gifהוא אהב לחייך אני גם זוכר שהוא עשה באותו ערב עוד מעשה טוב או שניים צר לי לקרוא את ההודעה הזאת לא הייתי מתנגד שגם היא תהיה עוד אחת מהבדיחות אבל.......... כנראה לא כך הפעם נוח בשלום על משכבך איש
M M a x i1 New member 8/5/06 #118 רונה.. אני חושבת שאפשר להכניס את התמונה הזו לגלריה אם יש התנגדות לאחד המשתתפים שיאמר
ב ברור שזה אני New member 6/5/06 #36 ../images/Emo16.gif את נמרוד לא יצא לי לפגוש , אבל שמעתי עליו כל כך הרבה . על הצחוק שלו על מי שהוא . יהי זכרו ברוך
../images/Emo16.gif את נמרוד לא יצא לי לפגוש , אבל שמעתי עליו כל כך הרבה . על הצחוק שלו על מי שהוא . יהי זכרו ברוך
ז זיגזג New member 6/5/06 #37 המנהלת פתחה גלריה לזכרו... למי שרוצה להעלות תמונות שלו, מתבקש לעשות את זה שם...
א אלפא בריבוע New member 6/5/06 #42 אני בן דוד של נמרוד תודה רבה לכלכם שאתם כותבים את כל זה. כולנו מעריכים את זה מאוד.
ב בארי הברבארי New member 6/5/06 #51 כמוני כמוך... לדעת שזה הניק שלו אבל זה לא הוא. ולדעת שזו תהיה אחת הפעמים האחרונות שנראה את הניק הזה. דמעות חונקות את נשמתי...
כמוני כמוך... לדעת שזה הניק שלו אבל זה לא הוא. ולדעת שזו תהיה אחת הפעמים האחרונות שנראה את הניק הזה. דמעות חונקות את נשמתי...
מ מתבוננת מהשחקים New member 6/5/06 #52 ../images/Emo201.gif../images/Emo10.gif זה פשוט נורא../images/Emo7.gif