אנשים טובים!

נשדידאן

New member
אם מדובר ברכישתם, אז כן, אבל

נדמה לי שמדובר בתיאור המתקנים שכבר ניצבים בפארק. שאלתי עכשיו 1 אמריקני ו-1 בריטי, וגם לדעתם equipment מתאים רק בהקשר של רכישה. הבעיה היא שבנוסף ל-rides יש גם ביתן של מגדת עתידות, משחקי קליעה למטרה ועוד. האמריקני+בריטי שברו את הראש ולא מצאו פתרון שהניח את דעתם. התגובה האינסטינקטיבית שלהם כדוברי שפה מלידה זה להגיד amusement park rides כדי לתאר את כל מה שמציע הפארק, מצד שני, אם רוצים להתייחס לכל המתקנים הפיזיים הניצבים במקום אז rides אינו מקיף את כולם. בקיצור, גפ עיניתי את שניהם וגם אין לי כרגע פתרון.

Boojie

New member
אני לא חושבת שאלה נחשבים מתקנים

בכל מקרה. אלה דוכנים או משהו אחר, לא מתקנים.

נשדידאן

New member
בוג'י, כבר הודיתי שאין לי פתרון

למרות שעיניתי 1 אמריקני ו-בריטי. מודה ועוזב ירוחם, או שאין טעם לבקש רחמים מאלות וורלוניות קדומות?

Boojie

New member
הכוונה שלי הייתה שהשאלה המקורית

שאלה איך מתרגמים "מתקנים", ולעניות דעתי, הדוכנים ממילא לא נחשבים מתקנים, כך שהם לא באמת מסבכים. מוזר שאגודת המתרגמים עוד לא פתחה קורס "עינוי דוברים ילידיים". זו יכולה להיות מיומנות שימושית מאד למתרגמים.

נשדידאן

New member
אכן, מוזר. אם הם בכל זאת יחליטו, אז

אני אקריב את עצמי ואתנדב להיות מדריכה. יש לי 90% כישורים וגם ניסיון.

august west

New member
נשדידאן, אני מאוכזב מהאמריקאי האחד

והבריטי האחד שלך תעני אותם עוד!
"אם רוצים להתייחס לכל המתקנים הפיזיים הניצבים במקום אז rides אינו מקיף את כולם" נכון, ואז אומרים בדרך כלל amusement park attractions אבל, המקור היה and we rode on the מתקנים ברגע שאמרו on אז חייב להיות rides אם נניח היו אומרים we visited all the we went to all the אז אפשר attractions

נשדידאן

New member
אוגוסט, אני מענה אותם רק במקרים

של פצצה מתקתקת, ולא כעונש חינוכי.
amusement park attractions נשמע לי טוב. אם תטפס במעלה השרשור, תראה שכבר הצעתי We went on the rides אתמול בשעה 11:49, וזה רשום בספר דברי הימים.

למעלה