סליחה??!?!?!?!?
מסיונרניות? אתה מסלף ומעוות עובדות. כל הודעותיי נכתבו כתגובות להודעות אחרות! לא אני התחלתי בשרשורים כאלה. כמדומני- אתה זה שכתב את ההודעה על המשיח, או שאני טועה? אתה מוזמן לבדוק, אם באמת אכפת לך ותופתע לגלות שלא כתבתי אף הודעה מקורית בנושא דת! חוץ מזה, שתוכן ההודעות שכן נכתבו בנושא אינן בעלות אופי מסיונרי כלשהו! אתה מוזמן שוב לקרוא את ההודעות, אם אני מטיף למשהו, אני מטיף לראש פתוח ונגד אופקים צרים. זו הבעיה בימינו- אנשים קוראים מה שהם רוצים לקרוא ולא מה שכתוב. תחילה חשבתי שאינך כזה, אני מגלה שאתה כן וחבל. אתה שמתהלך ברחובות ומצהיר על עצמך כבן אדם נאור, רחב אופקים...וכו´ לא מסוגל להקשיב ולו לרגע לדעה שנוגדת את שלך. אני לא רואה את הראש הפתוח שלך... לפי מה שאני רואה אתה צבוע! (זה מה שלא רציתי לכתוב, אבל ניצחת...גררת אותי למריבה שלך). שוב, אני חוזר ל"מסיונריות". פשוט הכנסת אותי להלם כשקראתי את זה. אתה קורא מה שאתה רוצה ולא מה שכתוב, אני לא מנסה להחזיר אף אחד בתשובה, for god´s sake אני לא יודע איפה אני עומד מבחינה דתית- על אחת כמה וכמה שאני לא אטיף לאנשים אחרים לגבי זה. נזכיר לך שאתה זה שאמרת "טרנספר לחובשי המגבעות". אמנם התנצלת, אך אני רואה שלא הפנמת את זה. אני אסכם ואומר- אתה צבוע.