אנשים זה הזמן

• פותח הנושא twigy
  • פורסם בתאריך

twigy

New member
אנשים זה הזמן

אולי לא שמתם לב כל כך אבל בקרוב הבחירות, הזמן הכי גדול של הדמוקרטיה הרגע הכי גדול שבו כל אחד ואחד מאיתנו יכול לפעול כדי לשנות כדי שנוכל לראות עתיד טוב יותר (כל אחד לפי השקפת עולמו) אל תשבו בבית ותצפו בהכל מהצד לכו תתנדבו, תעבדו, תשכנעו אנשים בדברים שלדעתכם טוב לעשות בשביל המדינה כדי שאולי סוף סוף יעופו מכסאות העור כמה אנשים מושחטים כדי שיהיו שם אנשים שבאמת אכפת להם מאיתנו ולא מהכסף כי הכח לשנות הוא כבר עכשיו בידיים שלנו אין לנו ארץ אחרת.

Eddiez

New member
אני איתך!!!

שינוי!!!! ורק שינוי!!! תומי לפיד שולט!!!!

מוצארט

New member
אנשים זה הזמן לצאת נגד!!!

אנשים זה הזמן לצאת נגד ליכלוך ברחובות!!! הלכלוך שכל הקמפיין של הבחירות גורם!!!

Jewcifer

New member
זה הזמן להתפקד לשינוי חבריה

שיוני באמת עושה משהו. בואו בהמוניכם.

נכון שאין למי להצביע

ונכון שהכל שחיתויות (ככה כותבים?), אבל זה שאנשים לא יצביעו לא יגרום למצב להיות יותר טוב. להפך.הרי אחד מהשניים בטוח יבחר, גם אם אנשים ילכו לקלפי וגם אם לא. בגלל זה צריך לבחור במועמד הכי פחות גרוע. לפחות תחזקו אותו בעזרת הקולות שלכם. חוץ מזה ככל שיצביעו יותר אנשים, ככה אחוז החסימה יעלה, ופחות מפלגות קטנות יכנסו. (הרבה מפלגות קטנות= המפלגות הגדולות חלשות יחסית). דרך אגב, פתק לבן= הצבעת (אם במקרה מישהו לא יודע). לכו להצביע, אני יודעת שאני הייתי הולכת (אם רק הייתי בת 18...).

Superdror

New member
אני אלך להצביעעעעעע

ולמען האמת כבר קיבלתי כזה ספך ללכת להצביע, מגניב לי :> אני נראה לי אצביע שינוי........ ותודה מיוחדת למי שאיחל לי לילה טוב וגם צירף חילזון מתוק:> לילה טוב

אתם לא רואים?

כל מפלגה שקועה בשחיתות שלה...ובאגואיזם.. מרץ? נחמדים, אבל אליטיסטים. שינוי? גזענים המבבסים את כל המצע שלהם על שנאה. ליכוד? נו באמת, אתם לא רואים חדשות? עבודה? מצנע פקיד אפור אשר חושב שבגלל שהיה ראש עיר מוצלח הוא יכול לנהל מדינה. המצב ימשיך להיות חרא כל עוד אנשים פועלים ע"פ האגואיזם שלהם ומחלטרים ומרמים וגונבים ביודעין שהם יפגעו בנו....

Papito

New member
מרצ אליטיסטים????

ממתי אתה מדביק סטיגמות???? מה גורם לך לחשוב שהם כאלה??? ושינוי גזענים????? זו אמירה מאוד מאוד מאוד קשה ואני מציע לך ללכת לאתר שלהם ולקרוא את המצע שלהם ואז לחזור אם תשובה יותר בוגרת כי להגיד דבר כזה מצביע רק על דבר אחד - בורות!!

שמת לב שאין מזרחי אחד בשורות מרץ

?! שלא לדבר על זה שביילין לא ממש מוסיף למרץ.... אני אף פעם לא ראיתי או שמעתי את מרץ מפגינים נגד המדיניות החברתית של הממשלה. מאוד קל להם לדבר על ביטחון....אבל הם לא מפגינים התערבות בנושאים חברתיים. ושינוי....שים לב שהם מלאי שנאה לחרדים. עם כפיה או בלי כפיה אפשר להרגיש בארס שנוטף מפיהם של חברי שינוי. שלא לדבר על זה שאף מזרחי לא נמצא במקומות יותר גבוהים מ-10 ברשימת המפלגה..

Papito

New member
אתה זה שכל הזמן מדבר על סרקזם

וציניות נכון? וכשסופסוף יש חכ"ים שניחנים בתכונה הזאת למה לרדת עליהם והסיבה לכך שמרצ לא "בולטים בפעילות חברתית" היא לא נכונה כי בניגוד לחכים אחרים שנותנים שקל ומיד רצים לכלי התשקורת מרצ, כשהיא עושה משו היא עושה כי הוא באמת חשוב ובגלל זה אין לזה פרסום תקשורתי, מי ישב עם השובתים הנכים כל 90 ימי השביתה שלהם? אם לא חכיפם ממרצ?? ואני לא מדבר על שרה נתניהו (השרמוטה ימח שמה והלוואי וישרפו אותה) שנתנה להם פיצה והלכה, אני מדבר על אנשים שישנו איתם ושבתו רעב והפגינו זו מפלגה שאכפת לה (זאת ועם אחד) כל השאר פופוליטיות מסריחות שהלוואי ויימחקו מהמפה הפוליטית אוףףף אני עצבני עכשיו!!!!!!

Kuki Master

New member
יפה שאתה מדבר על בורות כש

שרה נתניהו נתנה פיצות לסטודנטים.

Kuki Master

New member
אני זוכר את זה טוב מאוד

כנראה שהוא לא זוכר(והוא מדבר על בורות).

Jewcifer

New member
אוי באמת תמיד דופקים שחורים נכון

מרצ היא המפלגה שהכי מתארת את מה שאני תומך בו אך לצערי הם לא מספיק חזקים לכן צריך לתמוך בשינוי שבאמת עושים דברים ובאמת משנים. כל הדברים בנוגע לזה שאין מזרחי נאמרים מאנשים שחושבים שצריץ לקבל תפקידים לפי עדה. !!!אדם מקבל תפקיד לפי כישורים!!! ומי שאומר אחרת מנסה לפתח לעצמו תאוריה בנוגע לאי קבלת מועמדיו לשורות מפלגה מסוימת או לתפקיד מסוים. אזז בבקשה לא לדבר שטויות שכאלה.

אתה אדוני ! אדיוט !

לפני שאתה פותח את הפה הגדול שלך תוודא את הפרטים שאתה אומר. אני מציג בפנייך את מספר שלוש ברשימת מרצ לכנסת מר רן כהן ! רן כהן נולד ב-1938 בבגדד, עירק. כילד בן 11 ברח דרך אירן לישראל. התחנך בקיבוץ גן שמואל. אלוף משנה במילואים. בוגר אוניברסיטת תל אביב בכלכלה ובפילוסופיה. תושב מבשרת ציון, נשוי לאורית ואב לארבעה. עוד מעט תגיד לי שהוא אשכנזי נכון ? שכחתי שבגדד זה עיר בפולין !

למעלה