אנשים זה הזמן

• פותח הנושא twigy
  • פורסם בתאריך

Mike A

New member
שינוי גזענים?

לידיעתך, ש"סניק אחד עבר לשינוי אחרי שהוא הבין שש"ס הם לא באמת מפלגה חברתית כפי שהם רוצים שנחשוב. חרדי בשינוי. הם גזענים? הם בין המפלגות היחידות במדינה הזאת שבאמת פועלים לשנות משהו.

Papito

New member
Mישה

הוא לא שסני"ק הוא סתם עוד חובש כיפה שישב בכלא.....

Dying World

New member
אגב, מרצ היא קודם כל מפלגה

חברתית, ורק אח"כ בטחונית וכו´... עודד, עם כל הכבוד - אתה מדבר שטויות. אם היה לי 18, אז הייתי שם מרצ בקלפי..!

twigy

New member
אני לא יודע אם שמתם לב

אבל לאחרונה מרצ הפכה להיות כמו "שינוי" של לפני כמה שנים, שימו למסרים האנטי חרדיים שהם מציגים מתחת לאף שלכם (כאן בתפוז!) מסרים שרק מצביעים על כך שבחירה במרצ תגרום לקרעים חברתיים ומלחמות פנימיות. ולא בא לי להתווכח עכשיו על זה שוב, אני הבעתי את מחאתי בעניין בפורום של נוער מרצ וחוץ מכמה חכמולוגים שמתקשים להגיד טעיתי, הם מסכימים עם העניין.

לפי דעתי (ורק דעתי)

המצע של שינוי לא מבוסס על גזענות, אלא על שוויון. הם מדברים על חוק טל (חוסר שוויון...), הם מדברים על מעמעד האישה (חוססר שוויון... ), הם מדברים על חלוקה לא הוגנת של כספים (חוסר שוויון...) .... וכמו שכבר אמרתי- לא בוחרים במפלגה הכי טובה (בגלל שאין כזאת) אלא במפלגה הכי פחות גרועה.

למה להתערב?

זאת דעתי...... תנו לחיות את החיים בשקט... מה שחשוב לי בחיים זה הבריאות שלי, ושל המשפחה שלי, ושל האנשים שאני אוהבת. לא מעניין אותי אם יש פחי זבל או לא. ואתם רוצים לחשוב על פוליטיקה מגיל כזה???? אני רק בת 16....... תנו לחיות בשקט... ושהמבוגרים יעשו את העבודה הקשה. זאת דעתי.

twigy

New member
כן תחיי כמו עלה שנידף ברוח

תתעלמי לחלוטין מהעובדה שמה שקורה כאן היום, ישפיע על המחר שלך. וזה כל מה שיש לי להגיד לך.

המחר שלי זה......

המחר שלי חשוב לי רק שאני יחיה ויהנה בחיים האלה כמה שיותר. שהשאר יעשו את העבודה. עלה נידף ברוח נשמע הגדרה טובה... :)

עלה ירוק או עלה לניידת!

ואם כבר צריך להחליט לעשות איזה שינוי במדינה שלנו אז שיהיה משהו מועיל באמת! אני מציעה לכולם לתמוך בעלה ירוק, הש"ס של הגראס. הם זקוקים לתמיכה שלנו, היום יותר מתמיד. אם אנחנו לא נשפיע אז מי כן??? למעננו, למען עתיד ילדנו. ושיתנו כבר לעשן בשקט... תחשבו על זה... אתם יושבים בגינה שלכם.. שוכבים בערסל בסטלבט.. אתם מרוצים מהחיים הטובים. אתם מסתכלים על הגינה היפה שלכם ומרוצים מהגדילה היפה והמהריה של הפיטריות שלכם בעוד שג´וינט גדול ומכובד יושב לכם ביד ימין. החיים הטובים, לא??? פתאום אתם שומעים סירנות ורואים באופק את האורות הכחולים שמופיעים לכם תמיד בסיוטים. אז אם הספקתם להעיף הכל הלכה הגדילה וחכו עד עונה הבאה, ואם לא אז יאללה למעצר והשוטרים יעשנו את מה שאתם גידלתם בעמל רב. בקיצור, אתם יודעים מה טוב בשבילכם. אז יאללה אנשים! עלה ירוק לעתיד טוב יותר!!!!!!!

נו טוב.......טעיתי, טועים, טעינו.:-

אבל...אני עדיין חושב כי שום מפלגה גדולה לא תשנה שום דבר. קלינטון לראשות הממשלה! נ.ב.: אני יודע, אתם חושבים שאני אדיוט...אבל אתם פשוט לא מבינים נכון את מה שאני אומר. לתצומת ליבך כרובי, וגם תמיר.. ואלון ושות´ (אלון יבין).

Kuki Master

New member
נדב, כל אחד חושב שהוא גאון, כל אחד

דביל! אבל זה אחלה שלכל אחד יש דעה שונה.

מוצארט

New member
אני מצטרף לאמירה חכמה זו...

ורק רוצה להוסיף, שבלי ששמתם לב, פתאום הפכנו לפורום פוליטיקה. אבל אם כבר עירבתם פוליטיקה וב"ש, אז אני חושב שכמעט אף-אחד בכנסת לא שם על הנגב.

Papito

New member
אפרופו אלוהים....

משיח לא בא.....משיח בעצם לא קיים משיח זה עוד סתם מושג של החברת פרסום של אלוהים

alter ego1

New member
מה הקשר?

מה הקשר מה הקשר מה הקשר? חוץ מזה, שאין לך שום דבר לבסס את הדעה שלך עליה חוץ מהשכל המצומצם שניחנת בו ומהרושם שאתה עושה גם בזה אתה לא משתמש. הוא לא קיים? אני רוצה עובדות! אתה לא יכול לספק אותם, אז תסתום את הפה! (אני לא מתבטא כך בד"כ. אבל באמת הכעסת אותי).

twigy

New member
אנשים יקרים

ויכוחים על דת הם להסתובב במעגל. כל אדם מגיע למסקנה שלו לבד. אילו היה ניתן להוכיח לכאן או לכאן, זאת לא הייתה נקראת אמונה.

Papito

New member
בוא נעשה ככה

אני יתעלם מההודעות האלימות מילולית שלכם ואתם תתנו לי הוכחות שהוא כן קיים הולך?

למעלה