אנשיםםםםם!!!

איילת כ

New member
תודה אבל לא תודה

אני מוותרת על הצעתך (המפתה?) קראת את שמות הכינויים שלי? אחד מהם זה גנבת, לא סתם קוראים לי כך... אז אני אמשיך לגנוב מה שמוצא חן בעיני!!! מובן?

danielhope

New member
והנה עליי ../images/Emo70.gif

1. דניאל 2. אין כינויים כרגע 3. ישראל 4. הייתי בבית ספר חילוני 5. כשמי 6. תבלין...המממ..... קינמון לאייס קפה במיוחד 7. קולה או יין מתוק או בעצם מילקשייק (סויה) 8. דאודורנט 9. שמפו וגם קונדישינר.... איזה סוג? לא משנה לי כ"כ 10. לא שחיתי מעודי בעירום, אולי כשהייתי קטן מאוד. 11. תלוי, אם הם לוקחים את זה ברוח טובה אז כן.. 12. כחול! 13. מעולם לא נמצאתי אשם בבית דין. 14. חברה טובה בשם אור ואחת בשם טל 15. כמה שיותר כריות! 16. חתול, למרות שלי יש כלבה שאני מאוד אוהב. 17. אין כזה לא מת על סרטים 18. רוק קל, ישראלית וטיפה מזרחית 19. מה לי ולמכוניות? 20. ... לא עולים לי כאלה בראש 21. אין לי 22. למה אין 22? 23. אני עוד לא הכרתי אותה. 24. בטח שאני חמוד.... 25. יחסים טובים. 26. או ירושלים או מודיעין (כרגע אני בת"א) 27. ערגליות תות 28. אולסטר 29. יש יותר מדיי, והם מתחלפים 30. גם אתר אתם רוצים? 31. ספורט? מה זה? 32. שח מט :) 33. אני אספר לכם? 34. פעם אהבתי כיפור, עכשיו זה לא ברור.. אולי יום העצמאות. 35. אני לא אספר פה. 36. אספתי פעם קוביות. 37. שלא יהיו לי ילדים 38. להגיד מילה טובה על מי? לא הבנתי את זה.... 39. אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףף שאלות קשות 40. הארץ, ידיעות, מעריב... כולם... אין לי דעה....(אבל לא עיתונים דתיים כי הם נורא מוטים פוליטית) 41. חוק וסדר 42. לא להתחשב בסטריאוטיפים. 43. הלואי והיה כזה 44. מימ"ד 45. חום!!!!!!! 46. דואר בד"כ.... רק שהוא איטי מדיי 47. אין לי. 48. חווה אלברשטיין 49. יותר מדיי אבל אף אחד לא קולעת עד הסוף... ניתן את פינק פלויד 50. סדרה - מומינים 51. רגיש, שנון, עוזר, יוצר. 52. מאחרים..... או שמשקרים 53. רועשים מדיי 54. אני אוהב לאהוב אבל אין לי את מי 55. עיין ערך 14, וגם גאיה הכלבה שלי וגם אמא שלי כמובן :) 56. ממש לא שונא אנשים 57. אנשים עם סטריאוטיפים 58. כמו 54, מה ההבדל ביניהם? 59. שהשאלון ארוך מדיי!

שרוך

New member
סורי שאני לא עונה...

בס"ד הי לכולם ולרבקה סורי שאני לא יגיב על ההודעה הזו פשוט אין לי זמן !! השעה פה 12 וחצי מחר אני קם ב7 וחצי !! לכן בעזרת בלי נדר שאני יגיע לארץ אני יכתוב את תשובתי !! שבוע טוב שרוך

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifסיכום../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

לפני שאני הולכת קבלו...
כמו שרק כמה אנשים שמו
(ואני הראשונה
) אין את שאלה 22
אני לא מאמינה שלא שמו לב לפניי זה
האנשים בפורום שומרים על צנזורה
לקחתי לתשומת
ליבי
, בשאלונים הבאים אני אצנזר...
הגעתי למסקנה שאתם מצחיקים. עכשיווווו לפני שתקפצו ותגידו שתמיד הייתם מצחיקים
אזהו, שלא... אני הוצאתי מכם את כל הציניות שאפשר
אני גאה בעצמי
אתם לא פדחניים... בשאלה "הרגע המשפיל בחייך" או שלא עניתם ברצינות או שלא עניתם בכלל... הלוווו מ'כפת לכם להגיד
יש שאלונים יותר ארוכים, belive me... מה שהיה עכשיו זה כלום
יש לי שאלון של 100 שאלות גנבתי מפורום אחר ובקרוב אני אעלה אותו
זהו.. נראה לי... מי שלא ענה ורוצה (מי אמר שרוך
שמעתי מישהו אומר שרוך
) מוזמן

beckham17

New member
טוב שנזכרתי...

1. השם שלי: אריאל 2. כינוי\ם: beckham17 זהו... לא? אההה.... יש כאלה שהמציאו עליי שאני קמצן... 3. ארץ לידה: Made In Israel 4. בית ספר ומסלול: גן ציפורה, גן לאה, בי"ס אמונים, המכינה גב"ש, וכמובן, האמא של הישיבות: י.ב.ע.כ.ה, ישיבת בני עקיבא כפר הרוא"ה!!! מגמה: מחשבים. 5. איך היית רוצה להיקרא: לא קוראים לי, אני בא לבד! 6. תבלין מועדף: זה מאוד מעניין אתכם, נכון? אז נגיד מג'יק סטייק... 7. שתיה מועדפת: קוקה קולה! 8. דאורדורנט\בושם: שאלה לצפוניות... (שירה, ענית כבר?) 9. שמפו וקונדישינר: עוד שאלה לצפוניות... (שירהההה.... זה בשבילך, לא בשבילי......) 10. האם שחית בעירום פעם: פחחחחחח..... כאילו שהייתי מגלה לכם....
11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: כןןןן... תשאלו את מי שכועס עליי כשאני ציני.... אההההם אהההההם....... 12. צבע מועדף: לא יודע... הכל... חוץ מצבעים מזעזעים, כמו כתום בהיר... אייייכס!!! 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: מותר לעבור על החוק.... אסור שיתפסו אותך!!! 14. חברים\ות הכי טובים\ות: שלא נדע מצרות....(
כפול 3...) סתם... הן לא החברות הכי טובות... החברים הכי טובים שלי הם מהישיבה... 15. כרית אחת או שתיים: 1 16. חיות מחמד: תוכיייי
ודגים
17. סרט מועדף: לא יודע.... אולי ברוס הגדול מכולם... 18.מוזיקה בכללית: מוש בן ארי המלךךך!!! 19. מכונית אידיאלית: אני מסתפק בפונטו ספייס החמודה שלי... אחלה אוטו! 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: לאחרונה: חחחחח... תשאלו את מי שצריך... 21. אוכל מועדף\ שנוא: לא אומרים אייייכס על אוכל! מת על פיצה, לאפה עם איזשהו בשר ובורגר ראנץ', שונאאאאאאא כבד!!!! 23. חבר\ה לעתיד: כאילו שאני יודע... 24. האם את/ה מחשיב את עצמך חמוד: אני צנוע מדיי בשביל לענות על זה...
25. היחסים עם ההורים : מצויינים 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: כמובן שישראל!!!
עיר? לא יודע... תלוי בשותפתי לחיים... 27. ממתק מועדף: השוקולד של שולייייי.... 28. נעליים מועדפות: שורש. רק שורש... 29. שיר מועדף: "ואיך שלא", "בטח שאבוא", "ג'ה איז וואן", "אין לאן לברוח", "ושוב נולד", "ועוד יום", "בואי נעוף", "הנה זה בא", "עד אלי", "שאנטי שאנטי", "לא יודע איך לומר בך", "ניתן", "כמה שירים"... כולםםםם של מוש בן ארי המלךךך!!!!!! 30. אתר מועדף: פורום בנ"ע תפוז 31. ספורט מועדף (לצפייה): כדורגל 32. הספורט המועדף (למשחק): כדורסל 33. הרגע הכי משפיל בחייך: לא זכור כזה... וגם אם הייתי זוכר........ 34. איזה חג אתה הכי אוהב: שמחת תורה!!! אין ספק!!! אבל מתחרה לא רע שלו זה "פורים מהאגדות" של השנה.... בכפר הרוא"ה... 35. ==============צונר=============== 36. אוספים: אין לי... 37. מה הפחד הכי גדול שלך: אני לא מפחד משווווווום דבר, חוץ מהקב"ה! (לפחות אני מקווה...) 38. תגיד מילה טובה...: מילה טובה...: 39. ספר מועדף: "המדריך לטרמפיסט בגלקסיה" של דוגלס אדאמס. מומלץ ומצחיק ביותר! תשאלו את הדסה... 40. עיתון מועדף: יומון: מעריב (מה לעשות שהצופה עיתון דפוק). שבועון: מקור ראשון. ירחון: שם המשחק 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: נוסטלגיה: "חתולי הרעם". עכשיו: סיינפלד, חברים, של מי השורה הזאת בכלל, כוכבי השכונה, לא נפסיק לשיר... 42. כמה טיפים מהחיים: 1. תהיה גבר. 2. תשפיל את עצמך. 3. תהיה גבר. 4. תהיה סמרטוט... (הגששים) 43. מועמד פוליטי: שירה!!! אבל בפוליטיקה האמיתית, זבולון אורלב 44. מפלגה: מפדל. כמובן! 45. חום או קור: פושר, נוטה לחום. 46. מכתב דואר או אי מייל: אין העדפה. איי.סי.קיו. שולט! 47. זמר אהוב : מוש בן ארי!!! 48. זמרת אהובה: כשתהיה אחת טובה אני אבחר בה... 49. להקות: משינה!!!!!! 50. סרט מצוייר אהוב: לא זוכר שראיתי כזה מאז מלך האריות... 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: אני חושב שאני אדם.... אוףףף נגמרו המילים!!! 52. אתה שונא אנשים ש..: פלצנים 53. אתה שונא מקומות ש..: דחוסים? חוץ מהופעה של משינה, שהייתי מת להיות בה!!! 54. אני אוהב/ת: את החיים! ואת החבר'ה מכפר הרוא"ה! 55. ==============צונר=============== 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: לא אפרט פה... 57. מה הכי מגעיל אותך: לא עולה לי בראש שום דבר עכשיו... 58. מה את/ה הכי אוהב?: לדבר באיי.סי.קיו... 59. משפטים שלך לסיכום: היה ארוך, אבל הצלחתי!!!

../images/Emo6.gif

מה אפשר לצפות ממישהו שקורא לעצמו beckham17
עזוב את ה-17 אבל בקהאם
נגייייייייד.... שם המשחק באמת אחלה
וביבי שולטטט

lali37

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

וואי, אריאל, אתה מצחיק מדי פעם....

mayakol

New member
פשששששש...

אחלה תשובות! היה חביב לאללה לגלות את עצמי מסתתרת בחלק מהן
ולא הבנתי למה צינזרת את שאלה 55!!! אתה נראה לי כמו אילה, פשוט לא יודע מה זו אהבה אפלטונית, כי אחרת למה היה צורך לצנזר??? אז אם אתה באמת לא יודע, גש אליי לאי סי ותקבל הסבר ממצה (נכון אילונת?
)

mayakol

New member
ניגשת למסרים??? ומי בדיוק הסביר

לך במסרים??? הנהלת תפוז פורומים???? לאאאאא!!!! זו הייתי אני!

lali37

New member
נכוווון

רק אמרתי שנגשתי למסרים בגלל שאמרת לו לגשת לאייסי....

איילת כ

New member
שירה

אולי במקום שתסבירי לכל אחד באופן פרטי מה זה אהבה אפלטונית, תסבירי לכל הפורום פעם 1 וכך תחסכי לעצמך עבודה...

אלעדית

New member
איזה ארוך.....נו טוב-

שם: נריה אנקור. כינויים: נרי, נרו'ש, נרקי, נריפ, נרו'שקה וכו'..... ארץ לידה: ישראל .... בית ספר ומסלול: נראה לי שבית כלא זה שם יותר מתאים...... איך היית רוצה להיקרא? מי בכלל ביקש להחליף שם? תבלין מועדף: שמן זית זה נקרא תבלין? שתיה מועדפת: צ'יקו. דאורדורנט- לא זוכרת. בושם- איסי מיאקי, לאב. שמפו+ קונדישינר: פאנטן. 10- מצונזרת מטעמי צניעות..... האם אני נהנת לצחוק על אנשים? תלוי מתי איפה עם מי ועל מי. צבע מועדף: סגול, ירוק, כחול, כתום. האם נמצאתי אשמה? כן..... בכיתה ח' הכנסתי לדלת של חדר מלאכה סיכה ואז היא נתקעה שם והמורה לא יכלה לפתוח את הדלת- לא היה שיעור... ונענשתי ע"כ. חברות טובות:רננה ,נגה, יראת וכו'. כרית 1 /2 : 1. חיות מחמד: 3 קופים ( אחים קטנים...) כלבה ו-3 חתולות. סרט מועדף: איזה מין שוטרת, עגבניות ירוקות מטוגנות, חופשיות על הבר. מוסיקה בכללית: עברית. מכונית אידיאלית: פורשה. משפט או מילה שאני מרבה להגיד: אז את/ה לא יודע/ת....... אוכל שנוא : אולי תרד.. אוכל מועדף: הכל ....אולי סגנון אטלקי.... חבר/ה לעתיד: לא יודעת זה יהיה בעתיד....אני לא מגדת עתידות..... האם אני מחשיבה אתעצמי חמודה? לפעמים. הייחסים שלי עם ההורים: יחסית בסדר. העיר / הארץ שבה הייתי רוצה לחיות:בא"י ביש"ע. ממתק מועדף: שוקולד..... וביסלי. נעליים מועדפות: אין שיר מועדף: לא זוכרת את השם...... אתר מועדף: אין..... ספורט מועדף (לצפייה) :תחרויות מירוץ..... ותחרויות שחיה. ספורט מועדף: כל ספורט שהוא.... הרגע הכי משפיל בחיי: נתקעתי בדלת זכוכית שקופה בבית של אשתו של בן דוד שלי...... וקיבלתי מכה ............ איזה חג אני הכי אוהבת? חנוכה, ברור זה היום הולדת שלי. 35- מצונזרת מטעמי צניעות. אספים: אין. מה הפחד הכי גדול שלך? להישאר לישון לבד בבית...... מילה טובה: אין לי ...... למורה שלי קוראים טובה.... ספר מועדף: קשר גורדי, רוץ ילד רוץ וכו'.... עיתון מועדף: אין. סדרת טלוויזיה מועדפת: אין. כמה טיפים מהחיים: כמה טיפים?! אני בעצמי צריכה טיפים..... מועמד פוליטי: אין. מפלגה: אין. חום / קור? קור. מכתב דואר או אימל? לא יודעת. זמר אהוב: שלמה ארצי וארקדי דוכין. זמרת אהובה: אין להקות: החיפושיות. סרט מצוייר אהוב: אנסטסיה. תאר את עצמך ב- 4 מילים: אני ואתה נשנה את..... אתה שונא אנשים ש..... אני לא שונאת אנשים.... אני שונאת מקומות ש...משעממים אותי. אני אוהבת: את הקב"ה............ ....אין לי אהבה אפלטונית........ האנשים שאני הכי שונאת? אותך...... סתם ...את היטלר ימח' שמו לעד... מה הכי מגעיל אותי? את/ה. מה אני הכי אוהבת? ספורט , לרכב על סוסים, לישון, לאכול ,לשחות, לטייל בא"י לצאת למחנות שלבנ"ע וכו' וכו' וכ'. משפט לסיכום: מעולם לא כתבתי אימל כזה ארוך........

תשובות

. השם שלי: טוב גילוי למי שחשב/ה שקוראים לי אפרת בעצם קוראים לי שירית 2. כינוי\ם: הרבה 3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר ומסלול: אמי"ת ואני במגמת ספרות -הספרייה שהבית שלי עללללללק 5. איך היית רוצה להיקרא: שירית ברור 6. תבלין מועדף: זעתר מעל החומוס 7. שתיה מועדפת:מיץ ענבים 8. דאורדורנט\בושם: 9. שמפו וקונדישינר: ד"ר פישר תמצית שקדים 10. האם שחית בעירום פעם: לא!!!!!! 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: לא! 12. צבע מועדף : סגולללללללללל 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: לא יודעת 14. חברים\ות הכי טובים\ות:יש 15. כרית אחת או שתיים:אחת 16. חיות מחמד:אין (מחשב לא מספיק) 17. סרט מועדף: אין משהו ספציפי אבל קומדיה 18.מוזיקה בכללית: ח-ס-י-ד-י 19. מכונית אידיאלית: קטנה וחמודה 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: 21. אוכל מועדף\ שנוא: מועדף פיצה לא אהוב בשר 23. חבר\ה לעתיד:מה ז"א???? לא מובן 24. האם את/ה מחשיב את עצמך חמוד:כן תלוי מתי 25. היחסים עם ההורים : אחלה 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: אין עיר מסוימת אבל בצפון איפה שיש אוויר כמו רמת הגולן או צפת 27. ממתק מועדף: 28. נעליים מועדפות: סנדלי שורש בקיץ הייטק בחורף 29. שיר מועדף:כל שיר חסידי ברור ואם תלך של הפרוייקט של רייכל 30. אתר מועדף: שיהיה תפוז 31. ספורט מועדף (לצפייה):כדורסל 32. הספורט המועדף (למשחק): שחייייההה אני הכי טובה בזה 33. הרגע הכי משפיל בחייך: שילד עולה לכיתה ה' הדביק לי עולה לי"ב מסטיק בשיער ואויייייי מזל שאני עדינה רציתי לכסאאח אותו 34. איזה חג אתה הכי אוהב: ראש השנה למה? יש לי יום הולדת!!! 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: 36. אוספים: כן שקיות סתאם פשוט היום עשיתי סדר וגילתי שיש לי מלא שקיות 37. מה הפחד הכי גדול שלך: מוות- לפגוש את אלוקים בשמיים ולראות את הסרט של חיי 38. תגיד מילה טובה...: את/ה חמוד/ה 39. ספר מועדף: לא אוהבת לקרוא 40. עיתון מועדף: מקור ראשון 41. סדרת טלוויזיה מועדפת:משחק החיים 42. כמה טיפים מהחיים:תמיד אבל תמיד להיות בשמחה 43. מועמד פוליטי:אני סתאם כולם זבל 44. מפלגה: מפד"ל 45. חום או קור: כשחם אז קר וכשקר אז חם 46. מכתב דואר או אי מייל: אי מייל 47. זמר אהוב : אין אבל רק מוסיקה חסידית 48. זמרת אהובה:אין 49. להקות: פעם אבהתי את עדן אבל היום את אף אחד 50. סרט מצוייר אהוב: 51. תאר את עצמך ב-4 מילים:חמודה,ביישנית,לפעמיים עצבנית, ו... לא יודעת 52. אתה שונא אנשים ש..:מרחלים 53. אתה שונא מקומות ש..:צריך לעמוד בשמש 54. אני אוהב/ת:את העולם 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: זה שאהבה נפשי מי זה לא יודעת 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: אלו שמעצבנים 57. מה הכי מגעיל אותך:שמישהו מקיא לידי 58. מה את/ה הכי אוהב?: לנוח 59. משפטים שלך לסיכום:היה נחמד היה נעים אצלנו כאן וגן החברים מה כבר נגמר?....

איילת כ

New member
משינה היא הלהקה הכי טובה בארץ

(זה בשבילך יאיר) האמת שלי לא משנה מי המבצע, אלא השיר עצמו. אז ככה יוצא שאני לא יודעת מי בדיוק שר מה. ןבעקבות זה אני לא יכולה להגיד לך אם משינה באמת הלהקה הכי טובה. אבל מה שכן, יש להם את השם הכי יפה...

כן בטח את צודקת רק בשבילי לידעתך...

ראית כמה היום במופע שלהם??? לפחות אלפיים ויש עוד הופעות שלהם... את יודעת כמה באים להופעות שלהם... לפחות אלפיים תראי לי איזה להקה משכה כל כך הרבה קהל?! הכוונה להקה בישראל!

למעלה