טוב שנזכרתי...
1. השם שלי: אריאל 2. כינוי\ם: beckham17 זהו... לא? אההה.... יש כאלה שהמציאו עליי שאני קמצן... 3. ארץ לידה: Made In Israel 4. בית ספר ומסלול: גן ציפורה, גן לאה, בי"ס אמונים, המכינה גב"ש, וכמובן, האמא של הישיבות: י.ב.ע.כ.ה, ישיבת בני עקיבא כפר הרוא"ה!!! מגמה: מחשבים. 5. איך היית רוצה להיקרא: לא קוראים לי, אני בא לבד! 6. תבלין מועדף: זה מאוד מעניין אתכם, נכון? אז נגיד מג'יק סטייק... 7. שתיה מועדפת: קוקה קולה! 8. דאורדורנט\בושם: שאלה לצפוניות... (שירה, ענית כבר?) 9. שמפו וקונדישינר: עוד שאלה לצפוניות... (שירהההה.... זה בשבילך, לא בשבילי......) 10. האם שחית בעירום פעם: פחחחחחח..... כאילו שהייתי מגלה לכם....
11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: כןןןן... תשאלו את מי שכועס עליי כשאני ציני.... אההההם אהההההם....... 12. צבע מועדף: לא יודע... הכל... חוץ מצבעים מזעזעים, כמו כתום בהיר... אייייכס!!! 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: מותר לעבור על החוק.... אסור שיתפסו אותך!!! 14. חברים\ות הכי טובים\ות: שלא נדע מצרות....(
כפול 3...) סתם... הן לא החברות הכי טובות... החברים הכי טובים שלי הם מהישיבה... 15. כרית אחת או שתיים: 1 16. חיות מחמד: תוכיייי
ודגים
17. סרט מועדף: לא יודע.... אולי ברוס הגדול מכולם... 18.מוזיקה בכללית: מוש בן ארי המלךךך!!! 19. מכונית אידיאלית: אני מסתפק בפונטו ספייס החמודה שלי... אחלה אוטו! 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: לאחרונה: חחחחח... תשאלו את מי שצריך... 21. אוכל מועדף\ שנוא: לא אומרים אייייכס על אוכל! מת על פיצה, לאפה עם איזשהו בשר ובורגר ראנץ', שונאאאאאאא כבד!!!! 23. חבר\ה לעתיד: כאילו שאני יודע... 24. האם את/ה מחשיב את עצמך חמוד: אני צנוע מדיי בשביל לענות על זה...
25. היחסים עם ההורים : מצויינים 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: כמובן שישראל!!!
עיר? לא יודע... תלוי בשותפתי לחיים... 27. ממתק מועדף: השוקולד של שולייייי.... 28. נעליים מועדפות: שורש. רק שורש... 29. שיר מועדף: "ואיך שלא", "בטח שאבוא", "ג'ה איז וואן", "אין לאן לברוח", "ושוב נולד", "ועוד יום", "בואי נעוף", "הנה זה בא", "עד אלי", "שאנטי שאנטי", "לא יודע איך לומר בך", "ניתן", "כמה שירים"... כולםםםם של מוש בן ארי המלךךך!!!!!! 30. אתר מועדף: פורום בנ"ע תפוז 31. ספורט מועדף (לצפייה): כדורגל 32. הספורט המועדף (למשחק): כדורסל 33. הרגע הכי משפיל בחייך: לא זכור כזה... וגם אם הייתי זוכר........ 34. איזה חג אתה הכי אוהב: שמחת תורה!!! אין ספק!!! אבל מתחרה לא רע שלו זה "פורים מהאגדות" של השנה.... בכפר הרוא"ה... 35. ==============
צונר=============== 36. אוספים: אין לי... 37. מה הפחד הכי גדול שלך: אני לא מפחד משווווווום דבר, חוץ מהקב"ה! (לפחות אני מקווה...) 38. תגיד מילה טובה...: מילה טובה...: 39. ספר מועדף: "המדריך לטרמפיסט בגלקסיה" של דוגלס אדאמס. מומלץ ומצחיק ביותר! תשאלו את הדסה... 40. עיתון מועדף: יומון: מעריב (מה לעשות שהצופה עיתון דפוק). שבועון: מקור ראשון. ירחון: שם המשחק 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: נוסטלגיה: "חתולי הרעם". עכשיו: סיינפלד, חברים, של מי השורה הזאת בכלל, כוכבי השכונה, לא נפסיק לשיר... 42. כמה טיפים מהחיים: 1. תהיה גבר. 2. תשפיל את עצמך. 3. תהיה גבר. 4. תהיה סמרטוט... (הגששים) 43. מועמד פוליטי: שירה!!! אבל בפוליטיקה האמיתית, זבולון אורלב 44. מפלגה: מפדל. כמובן! 45. חום או קור: פושר, נוטה לחום. 46. מכתב דואר או אי מייל: אין העדפה. איי.סי.קיו. שולט! 47. זמר אהוב : מוש בן ארי!!! 48. זמרת אהובה: כשתהיה אחת טובה אני אבחר בה... 49. להקות: משינה!!!!!! 50. סרט מצוייר אהוב: לא זוכר שראיתי כזה מאז מלך האריות... 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: אני חושב שאני אדם.... אוףףף נגמרו המילים!!! 52. אתה שונא אנשים ש..: פלצנים 53. אתה שונא מקומות ש..: דחוסים? חוץ מהופעה של משינה, שהייתי מת להיות בה!!! 54. אני אוהב/ת: את החיים! ואת החבר'ה מכפר הרוא"ה! 55. ==============
צונר=============== 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: לא אפרט פה... 57. מה הכי מגעיל אותך: לא עולה לי בראש שום דבר עכשיו... 58. מה את/ה הכי אוהב?: לדבר באיי.סי.קיו... 59. משפטים שלך לסיכום: היה ארוך, אבל הצלחתי!!!