אנשיםםםםם!!!

איילת כ

New member
חחחחחח, איזה צחוקים

בסופו של דבר את מחייכת, לי יש נטייה יותר חמורה אני מעופפת. ואני לא צריכה לספר לך מה קורה לבנאדם מעופף...

מוצארט

New member
נחה עליי רוח השטות,

אולי מפני שגיליתי (לצערי?) שנשרו ממני 3 קילו... אז הנה תשובותיי: 1. השם שלי:יוסף 2. כינוי\ם:יוסי (בצבא), מקלר(כל החברים) ספי(ותודה לרבקה!) אפרוח (מצונזר...) ו-ביג-מק. 3. ארץ לידה:ישראל - מכורתי אהובתי! 4. בית ספר ומסלול:אני בצבא.. עד מתי מרץ 03? 5. איך היית רוצה להיקרא:אבשלום 6. תבלין מועדף:קינמון 7. שתיה מועדפת:קוקה קולה קר! 8. דאורדורנט\בושם:וואלה.. אין משהו קבוע. 9. שמפו וקונדישינר:ע"ע שאלה 8 10. האם שחית בעירום פעם:אההמממ... טבילה נחשבת? 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים:רק על עצמי 12. צבע מועדף:תכלת 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע:נולדתי (או שזה כבר חרוש?) 14. חברים\ות הכי טובים\ות:אז כולכם בטח מכירים את גילת, שירה, יערית וליאור. מאפיה קטנה בפורום
15. כרית אחת או שתיים:אחת גדולה ואחת קטנה 16. חיות מחמד:אין. אבל הייתי מאוד שמח לחתולה ג'ינג'ית... 17. סרט מועדף:פורסט גאמפ, גרין מייל, ותעביר את זה הלאה. 18.מוזיקה בכללית:ג'אז, קצת קלאסי, ורוק משובח (ע"ע אלוויס). 19. מכונית אידיאלית:אין... 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד:"אתה מנסה להתחיל איתי או משו כזה?, יאללה, חלאס... 21. אוכל מועדף\ שנוא:מועדף-פיתה עם חומוס, לא אהוב-תרד 23. חבר\ה לעתיד: כולם יודעים... 24. האם את/ה מחשיב את עצמך חמוד:פעמים נדירות שכן. 25. היחסים עם ההורים:פחות או יותר בסדר. 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות:ישראל אהובתי! 27. ממתק מועדף:מרשמלו 28. נעליים מועדפות:שורש 29. שיר מועדף:IRONIC של אלאניס מוריסט. 30. אתר מועדף:פורום בנ"ע! 31. ספורט מועדף (לצפייה):כדורגל 32. הספורט המועדף (למשחק):כנ"ל 33. הרגע הכי משפיל בחייך:כשסיפרו לי שאני מאומץ... סתאאאאאאאםםםםם!!!! 34. איזה חג אתה הכי אוהב:אין כזה.. 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה:שאלה מטורפת.. היכן הצנזורה? 36. אוספים:בולים, מחזיקי מפתחות 37. מה הפחד הכי גדול שלך:אם יגידו לי שאין אלוהים 38. תגיד מילה טובה...:כולם מנסים להיות טובים.. טוב, לפחותהם מתאמצים,לא? 39. ספר מועדף:האם יש סיכוי לאהבה, הנזיר שמכר את הפרארי שלו, הלל ממוצב המזח, ושתוק שמן. 40. עיתון מועדף:אין, כולם אותו הזבל 41. סדרת טלוויזיה מועדפת:ספורט וספורט 42. כמה טיפים מהחיים:ס-ב-ל-נ-ו-ת-!! 43. מועמד פוליטי:אין 44. מפלגה:אין 45. חום או קור:קור 46. מכתב דואר או אי מייל:יונת דואר! 47. זמר אהוב:ברי סחרוף ואביב גפן 48. זמרת אהובה:אלאניס מוריסט!! 49. להקות:ה-רד הוט צ'ילי פפרס! 50. סרט מצוייר אהוב:אין 51. תאר את עצמך ב-4 מילים:אני אוהב אתכם חמודים! 52. אתה שונא אנשים ש..:מתעצלים, ומכחישים את זה 53. אתה שונא מקומות ש..:הומי אדם 54. אני אוהב/ת:מקומות שקטים ופסטורלים. 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך:החבר הכי טוב שלי 56. האנשים שאת/ה הכי שונא:עצלנים, שקרנים, וצבועים 57. מה הכי מגעיל אותך:כשמורחים קטשופ על חביתה - דוחה!! 58. מה את/ה הכי אוהב?:פרחים 59. משפטים שלך לסיכום: איזה שאלון ארוך! מקווה שנהנתם!

mayakol

New member
ספי היקר...

נתחיל מזה שאני מרגישה גאווה רבה להיות חלק מחבריך בפורום
ובנוסף לזה- טוב לדעת שגם אתה קראת את "יש סיכוי לאהבה"!!!

אוף זה ארוך...

1. השם שלי: מתן בוזגלו 2. כינוי\ם: נראה לי שמתן בוזגלו שניה אני יבדוק.. כן זה הכינוי שלי! 3. ארץ לידה: עם ישראל בארץ ישראל. בצפת עיר הקודש
4. בית ספר ומסלול: למדתי בביה"ס המשמיד (כשמו כן הוא!) שנה הבאה בנתיב מאיר-ירושלים 5. איך היית רוצה להיקרא: בוזי, בוזגלו, מתן. 6. תבלין מועדף: תשאלו את אמא שלי
7. שתיה מועדפת: בננה מלון is the bebt!!!!! 8. דאורדורנט\בושם: רושס
ככה רושמים?! 9. שמפו וקונדישינר: מה שיש במקלחת (בדרך כלל זה מה שאני מרים כי אתם מכירים את זה שנכנס לכם סבון לעין- זה קורה לי תמיד! 10. האם שחית בעירום פעם: אממממ לא 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: מצטער אבל זה התחביב שלי!!!
12. צבע מועדף: כחול 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: כן והרבה... 14. חברים\ות הכי טובים\ות: אני לא יודע אם הם מסכימים שאני יגיד את שמם בפורום... 15. כרית אחת או שתיים: אחת. 16. חיות מחמד: שימפנזה או ממוטה לפי הצורך. 17. סרט מועדף: יש ה-ר-ב-ה פנו אלי להצעות.. 18.מוזיקה בכללית: כנ"ל. 19. מכונית אידיאלית: הונדה סיוויק. 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: בקיצר, בקיצור,אוף,ררררר... 21. אוכל מועדף\ שנוא: תשאלו את אמא מה שהיא מכינה אני אוכל
23. חבר\ה לעתיד: אממ יש רשימה ארוכה
24. האם את/ה מחשיב את עצמך חמוד: לא נראה לי 25. היחסים עם ההורים : אני מכה אותם ותנחשו מה? גם הם!
26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: לא יודע 27. ממתק מועדף: אממ במבה מתוקה. ומ-ס-ט-י-ק 28. נעליים מועדפות: סנדלי שורש???!!! 29. שיר מועדף: שאלתם את זה לא? 30. אתר מועדף: האתר של תמר הוא ממש באסט! 31. ספורט מועדף (לצפייה): כדורסל 32. הספורט המועדף (למשחק): כנ"ל 33. הרגע הכי משפיל בחייך: ---- 34. איזה חג אתה הכי אוהב: חנוכה 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: למה שאלות כאלה???? 36. אוספים: פעם היה לי אוסף של כסף ישן.. 37. מה הפחד הכי גדול שלך: אממממ לא יודע 38. תגיד מילה טובה...: מילה טובה? 39. ספר מועדף: עלילות בוזגלו וביתו 40. עיתון מועדף: ידיעות אחרונות 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: חברים, ויש סדרה חדשה מזה יפה:חדשות. 42. כמה טיפים מהחיים: נצלו כל רגע בחיים מי יודע מתי הם יגמרו? 43. מועמד פוליטי: מי שרוצה לדעת שישאל אותי. 44. מפלגה: מי שרוצה לדעת שישאל אותי. 45. חום או קור: קור!!!! 46. מכתב דואר או אי מייל: אין אופציה של אי סיקיו?? 47. זמר אהוב : ברין אדמס,יש עוד הרבה 48. זמרת אהובה: סלין דיון 49. להקות: איילת השחר, 50. סרט מצוייר אהוב: נילס 51. תאר את עצמך ב-4 מילים:שניה לתאר את עצמי? 52. אתה שונא אנשים ש..: משקרים. 53. אתה שונא מקומות ש..: משעממים אותי 54. אני אוהב/ת: באיזה תחום? 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: מה זה האפלטונית? 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: ---- 57. מה הכי מגעיל אותך: מגעיל? שמישהו מקיא לידי ואני שומע את זה ורואה את זה... 58. מה את/ה הכי אוהב?: אוף את זה שאלתם ויש לי הוכחות!!!! 59. משפטים שלך לסיכום: ולסיכום:.

איילת כ

New member
"זה לא יגמר לעולם"

1. השם שלי: איילת 2. כינוי\ם: פמלה, גנבת,איית,אילה, ועוד 3. ארץ לידה: כאן ביתי פה אני נולדתי 4. בית ספר ומסלול: צביה הרצליה הבית ספר 5. איך היית רוצה להיקרא: יש שם יותר יפה משלי????? 6. תבלין מועדף: זה לא תבלין אבל קטשופ 7. שתיה מועדפת- מנגו 8. דאורדורנט\בושם: אסור לענות על שאלהנזאת, זה פרסווווום 9. שמפו וקונדישינר: כנ"ל 10. האם שחית בעירום פעם: עבור 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: ברור אבל הכול בחברווות, אבל הכי כיף זה לצחוק על עצמי 12. צבע מועדף: כחול 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: כן, צרבתי תוכנה לא חוקית 14. חברים\ות הכי טובים\ות: אין לי חברים, יש לי רק ניתנים והם קוראים לי הוד מעלתו... 15. כרית אחת או שתיים: שלוש 16. חיות מחמד: כלב, הב הב 17. סרט מועדף: יש המון, אבל הסרט ששנאתי היה בילי אליוט 18.מוזיקה בכללית: למה ,את מזכירה ליאת זה בשלושת השבועות?? 19. מכונית אידיאלית: סוס 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: יש יותר מדי 21. אוכל מועדף\ שנוא: פלאפל את ההמשך תראו בפעם הבאה, אם יהיה המשך

טיפוסית

New member
בא לי לענות....

1. השם שלי:קרןןןן 2. כינוי\ם:אין לי עדיין(רוצים להמציא???) 3. ארץ לידה:מממ, נראה לי שבישראל... 4. בית ספר ומסלול:מסלול טיולים??? באופן עקרוני אני לומדת בסגולה(לא משש לומדת אבל נמצאת שם) 5. איך היית רוצה להיקרא:המווון שמות- אין סוף שמות שהייתי רוצה שיקראו לי בהם. 6. תבלין מועדף:אני לא מבינה בתבילינים.... 7. שתיה מועדפת:רק מים!!! מים הכי בריאים... מקסימום דיאט קולה.... 8. דאורדורנט\בושם:אין לי מושג בבשמים, העיקר שיהיה ריח טוב ובדיאורדרנט- כרגע סיקרט קיי אבל כאמור העיקר הריח!!! 9. שמפו וקונדישינר:בתור מוכרת שמופואים(יש מישהו מסוים בפורום הזה שיכול להעיד על זה...) אז בא לי לפרט:CREMA לא מומלץ(לאחדים אולי כן, אבל רוב האנשים שניסו ואני מכירה טענו שזה מבייש את השיער... הכי מומלץ: קרליין ונטרוואל פורמולה ועוד שמפו ששמו לא זכור לי... קונדישנר אף פעם לא מומלץ ורצוי מסיכה ולא קונדישנר אבל אפשר גם וגם. 10. האם שחית בעירום פעם:בטח, באמבטיה כשהייתי קטנה מאוד ויכלתי לשחות בה... 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים:הם נהנים לצחוק עלי, לא אני עליהם. 12. צבע מועדף:המון צבעים-סגול, תכלת וורוד ויש עוד. 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע:שלא הכנתי שיעורי בית. 14. חברים\ות הכי טובים\ות:וואי, אין לי!!!(טוב, יש אבל אני לא אכיר לכם...) 15. כרית אחת או שתיים:אסתפק באחת, באמת שאסתפק 16. חיות מחמד:אני, אחרי שהסתפרתי כמו כלב פודל 17. סרט מועדף:ברור ש...STAR WARS 18.מוזיקה בכללית:פופ ונשמה(מולץ שיהיה בצירוף טקסטים יהודים- כמו להקת המושב) 19. מכונית אידיאלית:קודם כל שיהיה לי רישיון, אבל אני תמיד נכשלת בטסט. 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד:הלוואי, אמן סלה 21. אוכל מועדף\ שנוא:לא רוצה לחשוב על אוכל מגעיל. 23. חבר\ה לעתיד:אין סיכוי שמישהו ירצה להיות חבר שלי.... 24. האם את/ה מחשיב את עצמך חמוד:מה פתאום??? זה קצת גאותנות. 25. היחסים עם ההורים :טובים(רק כשאמא שלי רואה סרטי אימה ואז היא נחמדה...) 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות:בארץ ישראל בירושלים או בצפת 27. ממתק מועדף:אני משחקת רק עם עצמי... 28. נעליים מועדפות:אין לי כוח להכנס לדיבורים על חברות נעליים 29. שיר מועדף:ישששש המון, כרגע עולה לי בראש "אליהו הנביא" של להקת המושב, "fool again" של ווסטלייף, "אתה קדוש" של עדי רן" שיר הפתיחה של "השבט"(מישהו יודע איך קוראים לו?) 30. אתר מועדף:אין משהו מועדף... 31. ספורט מועדף (לצפייה):לראות את גלעד ינקלביץ' כל בוקר זה נחשב?(ולעשות איתו כשיש חשק) 32. הספורט המועדף (למשחק):אין כזה!!! 33. הרגע הכי משפיל בחייך:היו לי המון רגעים כאלה, תאמינו לי... 34. איזה חג אתה הכי אוהב:סוכות, כי כיף לישון עם תולעים ונמלים. 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה:רק לי 36. אוספים:מחזיקי מפתחות, נחשב? 37. מה הפחד הכי גדול שלך:אני מפחדת ממות!!! 38. תגיד מילה טובה...:כמו??? 39. ספר מועדף:אין דבר כזה ספר מועדף, אצלי כל ספר הוא מועדף. 40. עיתון מועדף:אין עיתון מועדף, יש טורים מועדפים בעיתון. 41. סדרת טלוויזיה מועדפת:"השבט" סידרה שאני פשוט אוהבת(מכיתה ד בערך) 42. כמה טיפים מהחיים:אל תנסו לזייף מישהו אחר אלא תהיו אתם וקחו את החיים בקלות 43. מועמד פוליטי:אמרתי שתקחו את החיים בקלות?אז תשכחו מפוליטיקה 44. מפלגה:כנ"ל 45. חום או קור:בחום פחות אוכלים(ומרזים..) 46. מכתב דואר או אי מייל:תלוי לאיזה מטרה... 47. זמר אהוב :יש מלאאאא לא יודעת להחליט 48. זמרת אהובה:וואלה, מתי שמעתי בפעם האחרונה זמרות? 49. להקות:להקת המושב, הם הצליחו להפתיע אותי מבחינה מוזיקלית בגדול! 50. סרט מצוייר אהוב:אנסטסיה ופוקהונטס, הן כאלה חמודות. 51. תאר את עצמך ב-4 מילים:משימה אתגרית בשביל אנשים כמוני.. 52. אתה שונא אנשים ש..:שמעליבים וצוחקים על אחרים. 53. אתה שונא מקומות ש..:שאנשים מעשנים בהם 54. אני אוהב/ת:אותי!!! 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך:אני לא מאמינה באהבה אפלטונית 56. האנשים שאת/ה הכי שונא:אני לא אכתוב את זה, נכון? 57. מה הכי מגעיל אותך:שמעשנים לידי 58. מה את/ה הכי אוהב?:שוב אותי!!! 59. משפטים שלך לסיכום: מישהו בכלל יקרא את זה???

טיפוסית

New member
וואי, הייתי בטוחה

שאנשים לא מעיפים מבט... מתברר שלא רק אני טורחת לקרוא הכלללללללל

איילת כ

New member
רק בשביל לספק את הסקרנות שלך

תדעי שאני קראתי ואם את רוצה לדעת מה השם של שיר הפתיחה של השבט תכנסי לפורום השבט, הם בטח יגידו לך. תכנסו לקישור המצורף. ד"א זה תוכנית גדולה ביותר.

טיפוסית

New member
תודה בקשר לשבט

אבל אני יודעת, רק שברח לי מהראש שהשם הוא:.THE DREAM MUST STAY ALIVE רק עכשיו נזכרתי שזה השם...

lali37

New member
גנבה../images/Emo70.gif

אני יהיה כמו שירה... אני מרשה לך אבל בתמורה לתשלום סמלי...

למעלה