בא לי לענות....
1. השם שלי:קרןןןן 2. כינוי\ם:אין לי עדיין(רוצים להמציא???) 3. ארץ לידה:מממ, נראה לי שבישראל... 4. בית ספר ומסלול:מסלול טיולים??? באופן עקרוני אני לומדת בסגולה(לא משש לומדת אבל נמצאת שם) 5. איך היית רוצה להיקרא:המווון שמות- אין סוף שמות שהייתי רוצה שיקראו לי בהם. 6. תבלין מועדף:אני לא מבינה בתבילינים.... 7. שתיה מועדפת:רק מים!!! מים הכי בריאים... מקסימום דיאט קולה.... 8. דאורדורנט\בושם:אין לי מושג בבשמים, העיקר שיהיה ריח טוב ובדיאורדרנט- כרגע סיקרט קיי אבל כאמור העיקר הריח!!! 9. שמפו וקונדישינר:בתור מוכרת שמופואים(יש מישהו מסוים בפורום הזה שיכול להעיד על זה...) אז בא לי לפרט:CREMA לא מומלץ(לאחדים אולי כן, אבל רוב האנשים שניסו ואני מכירה טענו שזה מבייש את השיער... הכי מומלץ: קרליין ונטרוואל פורמולה ועוד שמפו ששמו לא זכור לי... קונדישנר אף פעם לא מומלץ ורצוי מסיכה ולא קונדישנר אבל אפשר גם וגם. 10. האם שחית בעירום פעם:בטח, באמבטיה כשהייתי קטנה מאוד ויכלתי לשחות בה... 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים:הם נהנים לצחוק עלי, לא אני עליהם. 12. צבע מועדף:המון צבעים-סגול, תכלת וורוד ויש עוד. 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע:שלא הכנתי שיעורי בית. 14. חברים\ות הכי טובים\ות:וואי, אין לי!!!(טוב, יש אבל אני לא אכיר לכם...) 15. כרית אחת או שתיים:אסתפק באחת, באמת שאסתפק 16. חיות מחמד:אני, אחרי שהסתפרתי כמו כלב פודל 17. סרט מועדף:ברור ש...STAR WARS 18.מוזיקה בכללית:פופ ונשמה(מולץ שיהיה בצירוף טקסטים יהודים- כמו להקת המושב) 19. מכונית אידיאלית:קודם כל שיהיה לי רישיון, אבל אני תמיד נכשלת בטסט. 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד:הלוואי, אמן סלה 21. אוכל מועדף\ שנוא:לא רוצה לחשוב על אוכל מגעיל. 23. חבר\ה לעתיד:אין סיכוי שמישהו ירצה להיות חבר שלי.... 24. האם את/ה מחשיב את עצמך חמוד:מה פתאום??? זה קצת גאותנות. 25. היחסים עם ההורים :טובים(רק כשאמא שלי רואה סרטי אימה ואז היא נחמדה...) 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות:בארץ ישראל בירושלים או בצפת 27. ממתק מועדף:אני משחקת רק עם עצמי... 28. נעליים מועדפות:אין לי כוח להכנס לדיבורים על חברות נעליים 29. שיר מועדף:ישששש המון, כרגע עולה לי בראש "אליהו הנביא" של להקת המושב, "fool again" של ווסטלייף, "אתה קדוש" של עדי רן" שיר הפתיחה של "השבט"(מישהו יודע איך קוראים לו?) 30. אתר מועדף:אין משהו מועדף... 31. ספורט מועדף (לצפייה):לראות את גלעד ינקלביץ' כל בוקר זה נחשב?(ולעשות איתו כשיש חשק) 32. הספורט המועדף (למשחק):אין כזה!!! 33. הרגע הכי משפיל בחייך:היו לי המון רגעים כאלה, תאמינו לי... 34. איזה חג אתה הכי אוהב:סוכות, כי כיף לישון עם תולעים ונמלים. 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה:רק לי 36. אוספים:מחזיקי מפתחות, נחשב? 37. מה הפחד הכי גדול שלך:אני מפחדת ממות!!! 38. תגיד מילה טובה...:כמו??? 39. ספר מועדף:אין דבר כזה ספר מועדף, אצלי כל ספר הוא מועדף. 40. עיתון מועדף:אין עיתון מועדף, יש טורים מועדפים בעיתון. 41. סדרת טלוויזיה מועדפת:"השבט" סידרה שאני פשוט אוהבת(מכיתה ד בערך) 42. כמה טיפים מהחיים:אל תנסו לזייף מישהו אחר אלא תהיו אתם וקחו את החיים בקלות 43. מועמד פוליטי:אמרתי שתקחו את החיים בקלות?אז תשכחו מפוליטיקה 44. מפלגה:כנ"ל 45. חום או קור:בחום פחות אוכלים(ומרזים..) 46. מכתב דואר או אי מייל:תלוי לאיזה מטרה... 47. זמר אהוב :יש מלאאאא לא יודעת להחליט 48. זמרת אהובה:וואלה, מתי שמעתי בפעם האחרונה זמרות? 49. להקות:להקת המושב, הם הצליחו להפתיע אותי מבחינה מוזיקלית בגדול! 50. סרט מצוייר אהוב:אנסטסיה ופוקהונטס, הן כאלה חמודות. 51. תאר את עצמך ב-4 מילים:משימה אתגרית בשביל אנשים כמוני.. 52. אתה שונא אנשים ש..:שמעליבים וצוחקים על אחרים. 53. אתה שונא מקומות ש..:שאנשים מעשנים בהם 54. אני אוהב/ת:אותי!!! 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך:אני לא מאמינה באהבה אפלטונית 56. האנשים שאת/ה הכי שונא:אני לא אכתוב את זה, נכון? 57. מה הכי מגעיל אותך:שמעשנים לידי 58. מה את/ה הכי אוהב?:שוב אותי!!! 59. משפטים שלך לסיכום: מישהו בכלל יקרא את זה???