למה כל כך ארוך, למה?../images/Emo9.gif
1. שם הדסה... 2. כינוי\ם:מטעמים אישיים שמור במערכת 3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר ומסלול: צפירה... ולא גאה בזה במיוחד
מסלול - פיזיקלית
. 5. איך היית רוצה להיקרא: הדסה 6. תבלין מועדף: הממ... אורגנו
7. שתיה מועדפת:
כאילו Duh
8. דאורדורנט\בושם: Miracle by Lancome 9. שמפו וקונדישינר: Herbal Essances 10. האם שחית בעירום פעם: ניתן לדמיון שלכם להתפרע....
11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: לא
12. צבע מועדף: שחור לבן וגווני חום 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: לטענת חניכותי היקרות פשעתי ב - being over protective... בבקשה תתרגמו, ברחו לי המילים
14. חברים\ות הכי טובים\ות: אנשים מתוסבכים אבל אני אוהבת אותם כמו שהם
15. כרית אחת או שתיים: אחת לפעמים כלום 16. חיות מחמד:
17. סרט מועדף: Life As A House, Breakfast At Tiffany's, Forrest Gump, The Good Will Hunting. 18.מוזיקה בכללית: Prog Rock 19. מכונית אידיאלית: Volvo S-80 /Land Rover 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: ובכן... / בא לי אייס קפה!
21. אוכל מועדף\ שנוא: מועדף - גלידה קפוצ'ינו ווניל עם פקאנים! שנוא - דגים
23. חבר\ה לעתיד: ****** 24. האם את/ה מחשיב את עצמך חמוד: I HATE BEING CUTE
25. היחסים עם ההורים : ב"ה 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: "אני רוצה רק פה" (תרצה אתר) 27. ממתק מועדף: After Eight 28. נעליים מועדפות: Nike 29. שיר מועדף: Pink Floyd - Wish You Were Here/ Shine On.../ Is There Anybody Out There 30. אתר מועדף: google 31. ספורט מועדף (לצפייה): התעמלות קרקע אם בכלל... 32. הספורט המועדף (למשחק):שחיה 33. הרגע הכי משפיל בחייך: אתם באמת חושבים שאני אענה על זה?... 34. איזה חג אתה הכי אוהב: שבועות 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: מאיפה את מביאה את השאלות האלה?!? 36. אוספים: פעם היה אוסף מפיות, מחקים, מכתביות, מחזיקי מפתחות, בולים, הכל עבר לאחיינים שלי. כיום רק אוסף דיסקים קטן (אך איכותי?) 37. מה הפחד הכי גדול שלך: שיגיעו חלליות גדולות וצהובות ויודיעו לנו שהוחלט לבנות מעקף בדיוק דרך הכדור הכחול עליו אנו חיים...
38. תגיד מילה טובה...: מילה טובה 39. ספר מועדף: מדריך הטרמפיסט לגלקסיה (הסדרה כולה) של דאגלס אדאמס טרילוגית שר הטבעות של טולקין 40. עיתון מועדף: לא קיים 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: Transformers R.I.P 42. כמה טיפים מהחיים: Time is an illusion, luch time doubly so. 43. מועמד פוליטי: אין 44. מפלגה: אין 45. חום או קור:
קור 46. מכתב דואר או אי מייל: דוא"ל 47. זמר אהוב : פוליקר, סחרוף 48. זמרת אהובה:Enya 49. להקות: Pink Floyd, Led Zeppelin, The Who, Jethro Tull, Dire Straits, Beatles,Moody Blues, Camel,Radiohead, משינה, 50. סרט מצוייר אהוב: אלאדין A Bug's Life 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: מה זה? ראיון לש"ל??? 52. אתה שונא אנשים ש..: אנשים צבועים 53. אתה שונא מקומות ש..: חם ולח בהם ומלאים זיהום... 54. אני אוהב/ת: הרבה דברים 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: השם לא יגיד לכם כלום 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: ע"ע 52 57. מה הכי מגעיל אותך: צביעות באופן מפתיע... 58. מה את/ה הכי אוהב?: ע"ע 54. 59. משפטים שלך לסיכום: ב"ה נגמרו השאלות...