אנשיםםםםם!!!

lali37

New member
תמר../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo12.gif יש לך פיצול אישיות../images/Emo35.gif

mayakol

New member
איזה ארווווווווווךךךךךךך

1. השם שלי: שירה 2. כינוי\ם: שירוש (ע"י שולי בעיקר ועוד כמה) שירה'לה (חברות) ושירשור (כל הזכויות שמורות לאילה) 3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר ומסלול: תיכון, לומדת מדעי החברה (פסיכולוגיה סוציולוגיה) וספרות באופן מוגבר. 5. איך היית רוצה להיקרא: אוהבת את שמות החיבה שלי
6. תבלין מועדף: מלח, בזיליקום ואורגנו. 7. שתיה מועדפת: קרה- ספרייט דיאט
חמה- נס קפה
או שוקו
8. דאורדורנט\בושם: קריסטובל, ועכשיו אחד אחר ששכחתי את שמו. 9. שמפו וקונדישינר: התמכרתי ל crema ויש לי חברה שאמרה שהיא מסוגלת "להסניף" את השיער שלי שעות. שונאת קונדישנר. 10. האם שחית בעירום פעם: לא אמורים לצנזר כאלה שאלות בפורום בנ"ע?
בכל אופן התשובה היא לא כמובן (רגע, ברחם של אמא נחשב??) 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: לאאאאא... זה נראה לי גועל נפש לעשות את זה... אבל אם זה לצחוק בצחוקקק, אז שיהיה. על אריאל ואילונת בעיקר!
12. צבע מועדף: לחולצה שחורררר.... ובכלל- כחול, סגול... כלמיני... 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: אממממ... ב"ה לא. 14. חברים\ות הכי טובים\ות: הפורום. וגם איזה אחת שתיים בחיים האמיתיים
15. כרית אחת או שתיים: תלוי- אם היא כרית על רמה, אז אחת מספיקה. אם לא אז צריך שתיים. 16. חיות מחמד: התוכי של אריאל
17. סרט מועדף: תעביר את זה הלאה, טיטניק. לא עולה עוד בראש כרגע... 18.מוזיקה בכלליות: מוש בן ארי כאילו דההה... אבל אל תזכירו לי מוזיקה בשלושת השבועותתת!!! 19. מכונית אידיאלית: זו של אבא תספיק לי בנתיים
ואח"כ אני אשמח לאיזו פז'ו 206 חמודה...
20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: אמממ... ולאחרונה אני נוטה לומר- שאלה טובה (כששואלים אותי שאלה כמובן) וגם ההטיות של המילה 'חמוד'- חמודי, חמודההה וכאלה. 21. אוכל מועדף\ שנוא: מועדף- גבינה צהובההה וגלידה שנוא- ירקות. בעעע 23. חבר\ה לעתיד: חברה- אילונת. חבר- next... 24. האם את/ה מחשיב את עצמך חמוד: תלוי מתי ותלוי את מי שואלים
25. היחסים עם ההורים: טובים. 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: ארץ ישראל. עיר- תנו לי ולאילה עוד לחשוב על זה קצת
27. ממתק מועדף: קליל ביסקוויט. וגלידה אם זה נחשב ממתק. 28. נעליים מועדפות: הכפכף שלי בקיץ, ובחורף הנעליים השחורות. 29. שיר מועדף: "ואיך שלא" ו"בטח שאבוא" ומעניין מי אשם בהתמכרות האיומה שלי...
30. אתר מועדף: פורום בנ"ע!
וקצת קצת האתר של התיאוריה... 31. ספורט מועדף (לצפייה): פפפפ... חייבים לענות? טוב, כדורסל. 32. הספורט המועדף (למשחק): פחחחח... אולי לקום מהמחשב לטלויזיה? טוב, אני אבחר בצעידה. 33. הרגע הכי משפיל בחייך: אמממ... מה זה השאלה הזו???
34. איזה חג אתה הכי אוהב: פורים שמחת תורה ופסח. 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: שוב ועדת הצינזור של הפורום נרדמה בשמירה?!
36. אוספים: ממש לא. 37. מה הפחד הכי גדול שלך: להיפטר מן העולם לפני שאספיק לעשות כל מה שאני רוצה. 38. תגיד מילה טובה...: אחלה, סבבה... מה הכוונה פה?? 39. ספר מועדף: "יש סיכוי לאהבה". וזה לא סיפור אהבה!! זה ספר מדהים בעניין אמונה. 40. עיתון מועדף: אצבעוני. סתם- ידיעות אחרונות. למרות שהוא מעצבן. 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: לאחרונה אני דבוקה למחשב אז אין ממש. אולי גרייניק ואלתרמן- כי הם היחידים שינתקו אותי מהמסך של המחשב. 42. כמה טיפים מהחיים: קטונתי. אבל יש לי משהו אחד- לדבוק בדרך שלך, במה שאתה מאמין, גם אם קשה לך ולפעמים נראה בלתי אפשרי. אתה חי את החיים שלך ולא אחרים, אז אין טעם לנסות לרצות אותם. (וזה מנסיון) 43. מועמד פוליטי: אריאל, שהוא ביבי 2 ברמות השיכנוע המטורפות שלו. 44. מפלגה: מפד"ל. 45. חום או קור: קורררר... 46. מכתב דואר או אי מייל: איי סי קיו! 47. זמר אהוב : שאלה רטורית. מושששששש... 48. זמרת אהובה: אני במקלחת??
49. להקות: מוניקה "צניעות". 50. סרט מצוייר אהוב: אמממ... מלך האריות? סינדרלה? שנים בת הים? שנים שלא ראיתי אז הספקתי לשכוח. 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: שרוטה, בלונדינית
, פלספנית, ו... אמממ... מהורהרת אולי?
52. אתה שונא אנשים ש..: קשה לי לשנוא אנשים. אין אדם שאני שונאת באמת. 53. אתה שונא מקומות ש..: משעממים אותי. 54. אני אוהב/ת: שטויות. פסיכולוגיה. דברים שכלתניים. איך זה מסתדר? אני בנאדם מלא סתירות! 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: צר לי לאכזב, אבל אין כזו. אילה, אסביר לך באיי סי מה זה... 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: ראו תשובה 52 57. מה הכי מגעיל אותך: ירקותתתתת... 58. מה את/ה הכי אוהב?: את החיים! איזה קיטש, אמא'לה! 59. משפטים שלך לסיכום: איזה ארוך זההההה... וואי וואי... היה מעייף! אבל אני שמחה שצלחתי את זה בהצלחה

שירה זה ארוך??

יש לי אחד עם 100 שאלות אולי יום אחד אני אביא אותו לפורום
חוצמזה- אני וגילת צינזרנו משו אחר ממש ממש ממש לא לעניין אבל זה מה שהסכמתי להוריד... לא רציתי להוריד יותר כי אז במקום 59 זה היה 26...

mayakol

New member
למה 26?

היו שם סה"כ שתי שאלות שהיה רצוי להמנע מהן, לא יותר.

איילת כ

New member
אז מה?

עוד 2 שאלות לא יעשו כזה הבדל משמעותי... ד"א(התאהבתי בר"ת הזה) תגידי כמה קלפים כבר יש לך? אני לא מאמינה שעוד מישהו אוסף את הקלפים האלו חוץ מאחים שלי...

איילת כ

New member
אממממ זה של אחים שלי

ואם אני אחליף בשבילם, הם יהרגו אותי (סכין) אז נראה לי שאני בינתיים אותר...

למה כל כך ארוך, למה?../images/Emo9.gif

1. שם הדסה... 2. כינוי\ם:מטעמים אישיים שמור במערכת 3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר ומסלול: צפירה... ולא גאה בזה במיוחד
מסלול - פיזיקלית
. 5. איך היית רוצה להיקרא: הדסה 6. תבלין מועדף: הממ... אורגנו
7. שתיה מועדפת:
כאילו Duh
8. דאורדורנט\בושם: Miracle by Lancome 9. שמפו וקונדישינר: Herbal Essances 10. האם שחית בעירום פעם: ניתן לדמיון שלכם להתפרע....
11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: לא
12. צבע מועדף: שחור לבן וגווני חום 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: לטענת חניכותי היקרות פשעתי ב - being over protective... בבקשה תתרגמו, ברחו לי המילים
14. חברים\ות הכי טובים\ות: אנשים מתוסבכים אבל אני אוהבת אותם כמו שהם
15. כרית אחת או שתיים: אחת לפעמים כלום 16. חיות מחמד:
17. סרט מועדף: Life As A House, Breakfast At Tiffany's, Forrest Gump, The Good Will Hunting. 18.מוזיקה בכללית: Prog Rock 19. מכונית אידיאלית: Volvo S-80 /Land Rover 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: ובכן... / בא לי אייס קפה!
21. אוכל מועדף\ שנוא: מועדף - גלידה קפוצ'ינו ווניל עם פקאנים! שנוא - דגים
23. חבר\ה לעתיד: ****** 24. האם את/ה מחשיב את עצמך חמוד: I HATE BEING CUTE
25. היחסים עם ההורים : ב"ה 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: "אני רוצה רק פה" (תרצה אתר) 27. ממתק מועדף: After Eight 28. נעליים מועדפות: Nike 29. שיר מועדף: Pink Floyd - Wish You Were Here/ Shine On.../ Is There Anybody Out There 30. אתר מועדף: google 31. ספורט מועדף (לצפייה): התעמלות קרקע אם בכלל... 32. הספורט המועדף (למשחק):שחיה 33. הרגע הכי משפיל בחייך: אתם באמת חושבים שאני אענה על זה?... 34. איזה חג אתה הכי אוהב: שבועות 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: מאיפה את מביאה את השאלות האלה?!? 36. אוספים: פעם היה אוסף מפיות, מחקים, מכתביות, מחזיקי מפתחות, בולים, הכל עבר לאחיינים שלי. כיום רק אוסף דיסקים קטן (אך איכותי?) 37. מה הפחד הכי גדול שלך: שיגיעו חלליות גדולות וצהובות ויודיעו לנו שהוחלט לבנות מעקף בדיוק דרך הכדור הכחול עליו אנו חיים...
38. תגיד מילה טובה...: מילה טובה 39. ספר מועדף: מדריך הטרמפיסט לגלקסיה (הסדרה כולה) של דאגלס אדאמס טרילוגית שר הטבעות של טולקין 40. עיתון מועדף: לא קיים 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: Transformers R.I.P 42. כמה טיפים מהחיים: Time is an illusion, luch time doubly so. 43. מועמד פוליטי: אין 44. מפלגה: אין 45. חום או קור: קור 46. מכתב דואר או אי מייל: דוא"ל 47. זמר אהוב : פוליקר, סחרוף 48. זמרת אהובה:Enya 49. להקות: Pink Floyd, Led Zeppelin, The Who, Jethro Tull, Dire Straits, Beatles,Moody Blues, Camel,Radiohead, משינה, 50. סרט מצוייר אהוב: אלאדין A Bug's Life 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: מה זה? ראיון לש"ל??? 52. אתה שונא אנשים ש..: אנשים צבועים 53. אתה שונא מקומות ש..: חם ולח בהם ומלאים זיהום... 54. אני אוהב/ת: הרבה דברים 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: השם לא יגיד לכם כלום 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: ע"ע 52 57. מה הכי מגעיל אותך: צביעות באופן מפתיע... 58. מה את/ה הכי אוהב?: ע"ע 54. 59. משפטים שלך לסיכום: ב"ה נגמרו השאלות...

LadyTitania

New member
וואלה! שכחתי להחליף ניק../images/Emo9.gif

וכן, למדתי בצפירה ועשיתי פיזיקלית... ושכל המגמה הפיזיקלית החל משנה שעברה יודו לחברותי למגמה ולי שדאגנו שלפחות להן יהיה מורה מוצלח

lali37

New member
לא נכון../images/Emo70.gif

העיפו את כל המורים לפיזיקה והביאו חדשים... היו לנו מורה מווווווושלם השנה.... אבל הוא עוזב

אני!

1.יאיר 2.בפורום?-פרארי אדומה 3.מנגוליה איפה נראה לך???! ישראל! 4.אמ... כלא יבנה-מסלול-סוף העולם ימינה 5.ת'אמת-רועי או אבישי 6.של שוקו... 7.תגידו איזה בןאדם לא יגיד קולה??? בארץ אולי רק איזה 10% לא אוהבים קולה או מוגז!!!(קולה) 8.של איזה יום את מתכוונת יש לי אחד ספרייס ואחד למרוח ככה... אחד לשבת ולחגים והשני לימי חול....ואני לא זוכר את השם אין לי כוח להוציא אותו... 9.מה אני יודע מה שיש על המדף אני שם על הראש... 10.תגידי מאיפה הבאת את השאלה הזאת???(לא) 11.לפעמיים כן 12. מכבי חיפה-ירוק! 13.לא ממש. 14.יש לי אבל למה שאני יגיד לכם אם אתם לא מכירים אותם? ואגב חברות-גם אני לא יגיד! 15.מי יושן אם 2? ברור ש1! 16.אין כולם מגעילים ומכוערים! 17.מהיר ועצבני! 18.לפעמיים חסידי! ובעיקר עברית! 19.ברור שפרארי!!! 20.סתבי,בעעע,רוצה להתערב,למה נראה לך. 21.אהוב- אני חי רק על שוקולד! שנוא קישואים וחומוס! 22.למה אין 22?????????????????????????????????? 23.חברה-אולי יש ואולי אין אבל למה שאני יגיד? 24.הלו?! כול אחד יגיד שהוא חמוד! 25.קשים, ריב, מכות, בלאגנים, מה לא... סתם הכול בסדר איתם 26.מה רע בישראל?? קצת מפחיד נכון אבל מה רע??? ואם לא אז לונדון 27.נ"ל(שוקולד) 28.ספורט ולפעמיים גם שורש 29. הפינאלי(סאבלימינל) 30."וואלה" שאלה טובה!? 31. כדורסל נכון שאני אוהב כדורגל אבל לראות כדורגל זה משעמם בטירוף! 32.כדורגל! 33.זה שמור בלב שלי! 34.פורים(לא כול יום פורים). 35.מה הכוונה טובה? 36.עיתוני ספורט! 37.להתפוצץ בפיגוע באוטובוס!(אני נוסע המון באוטובוסים)... 38.טובה 39.הארי פוטר 40.ספורט 41.חברים-ערוץ 3. 42.תתחילו אם בנות הם יפות! 43.יצחק רבין ז"ל 44.המפד"ל "ז"ל" 45.קור 46.דואר 47.סאבלימינל 48.זמרת??? מה ההבדל בין זמרת לזמר שניהם שרים...(עדיין אין מישהי ששרה יפה) 49.משינה 50.פקימון 51.שיער בלונדיני עיניים כחולות גובה-168 כיתה-עולה לח' גיל-13 וחצי הולך אם כיפה ומכנסיים ארוכות וגופיה ועליה ציצית ועליה חולצה מפורט? 52.מחברים את השאלות האלו! 53.שאני לא רואה את מי שאני מת לראות! 54.מה? 55.אחת שאני מכיר! 56.מי שחיבר את השאלון המטומטם הזה! 57. שמישהו אוכל משהו ואז אני צריך לאכול את זה גם למשל שמישהו מבקש ממני ביס אני תמיד יאמר לא! 58. בני עקיבא 59.די מספיק אם השאלונים המטומטמים האלו נמאס דיי!! חד משמעית אין לפרסם יותר שאלונים בפורום בנ"ע אני חולה סארס בגלל זה!!! תודה!!

tamarhp

New member
אווווף

1. השם שלי: תמר 2. כינוי\ם: אין. לפעמים תמרי או תמרוש, אבל כעיקרון אין. 3. ארץ לידה: I love Israel 4. בית ספר ומסלול: אולפנית אמונה (number one), מגמת מחשבים 5. איך היית רוצה להיקרא: תמר? 6. תבלין מועדף: מלח!! 7. שתיה מועדפת: שוקו 8. דאורדורנט\בושם: מתחלף.. כרגע נטורל פורמולה (למה שזה יעניין מישהו??) 9. שמפו וקונדישינר: מתחלף.. הד אנד שולדרס כרגע - לא מומלץ. *מדלגת על שאלה* 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: תלוי מי..
12. צבע מועדף: כחול, שחור, ירוק 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: אממ.. לשון הרע? 14. חברים\ות הכי טובים\ות: לא יפה.. 15. כרית אחת או שתיים: אחת. 16. חיות מחמד: היו לי דגים, חולדות מעבדה, אוגרים סיביריים, שני זחלים לא מזוהים, טוואי משי, ושתי שממיות על החלון. 17. סרט מועדף: מלך האריות, נווט מכוכב אחר (אריאל - הנה דווקא!!) 18. מוזיקה בכללית: הכל, חוץ ממזרחית. 19. מכונית אידיאלית: אממ.. פרארי אדומה? 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: "אמממ..." 21. אוכל מועדף\ שנוא: שנוא - בצל, דגים, בשר ועוף. 23. חבר\ה לעתיד: מה? 24. האם את/ה מחשיב את עצמך חמוד: לייק דהה 25. היחסים עם ההורים: סבירים פלוס 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: ירושלים 27. ממתק מועדף: אין כמו במבה!!! וגם שקדי מרק. 28. נעליים מועדפות: ללכת יחפה. 29. שיר מועדף: משתנה.... 30. אתר מועדף: www.tamarhp.up.co.il 31. ספורט מועדף (לצפייה): איכססססס!!!!! 32. הספורט המועדף (למשחק): ייאאאאקקקק!!!! 33. הרגע הכי משפיל בחייך: היו הרבה. 34. איזה חג אתה הכי אוהב: סוכות! (היומולדת שלי.. תזכרו!) * מדלגת על עוד שאלה* 36. אוספים: אח שלי, בת דודה שלי ואמא שלי אוספים לי בולים. 37. מה הפחד הכי גדול שלך: שאלה טובה. אממ.. להתאכזב, אולי. 38. תגיד מילה טובה...: מילה טובה. 39. ספר מועדף: הארי פוטר, בלתי הפיך (וחבריו), אלבי, מומו, עלילות לוט, אני יכולה להמשיך עוד הרבה.. להמשיך? 40. עיתון מועדף: משפחה... 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: פספוסים, עד שזה עבר לשבת. 42. כמה טיפים מהחיים: כגודל הציפיות כך גודל האכזבות.. 43. מועמד פוליטי: שירה, אריאל וגילת. 44. מפלגה: עלה ירוק 45. חום או קור: קוררררר!!! 46. מכתב דואר או אי מייל: @ 47. זמר אהוב: ברי מנילו 48. זמרת אהובה: אניה, אני (פחחחח) 49. להקות: אין 50. סרט מצוייר אהוב: מלך האריות 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: שרוטה סנילית יהודיה גאה 52. אתה שונא אנשים ש..: לא אומרים את האמת. 53. אתה שונא מקומות ש..: חם בהם. 54. אני אוהב/ת: אותי. במבה. פורום בנ"ע. 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: מההה?? 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: גרגמל [?] 57. מה הכי מגעיל אותך: בצל, ועוד הרבה דברים. אני סטרילית. 58. מה את/ה הכי אוהב?: כבר שאלת... 59. משפטים שלך לסיכום: * השאלונים האלו מעצבנים וחוזרים על עצמם. * מאיפה זה לקוח?? * למה אין שאלה 60??*

tamarhp

New member
שאלה 33:

היו הרבה רגעים משפילים, אבל אני אגיד אחד מהם: יש לי נטייה להתקע בדברים, בעיקר עם הראש שלי. זה משהו מפחיד. קיצר, היתה לנו שבת סמינריון וירדנו מהאוטובוסים והחזקתי את התיק שלי בידיים מלפני. התחלנו להתקדם לעבר המלון, והלכתי ליד כמה חברות שלי והמנהל, שלידו הלך הבן הקטן שלו (בן 3, או משו כזה). אז הסתכלתי לצד לעבר הבן שלו, תוך כדי הליכה, ואמרתי כזה "איזה חמוווד! איזה מתווק!" ונתקעתי בעמוד חשמל. והמנהל התחיל לצחוק!!! למזלי החזקתי את התיק מלפני אז רק התיק נתקע והגוף (והראש!) נשארו שלמים...

beckham17

New member
חחחחחחחחחחחחחח!!!!!!! ../images/Emo6.gif

שפכת אותיייי!!!!
חחחחחחח.... סיפור אמיתי??? חחחחחח............

tamarhp

New member
אמיתי, ויש עוד.

כשהיינו באילת, היינו במצפה התת ימי. עלינו במדרגות, שהן בצורה מסובבת לאורך המגדל. אחד החלונות היו פתוחים, ותוך כדי עליה נתקלתי בחלון עם הראש. (זה רגיל). חצי שעה-שעה אח"כ ירדנו לראות את הדגים, ואז רחלי קראה לי מהקצה השני - "תמר! בואי תראי איזה דג יפה!" ואני רצתי אליה, ונתקעתי בעמוד חזיתית (באותו צד של הראש). כואב.

למעלה