אני..:]

חחחח חמודה :)

תראי.. ברור שאני נגד ניתוח פלסטי במקרה כמו שלך!! {וגם בגיל שלך!} כדי שאני אגיד לך באמת ב-100% מה לדעתי יותר יחמיא לך ויטיב לך, אני צריכה לראות את התמונות הכי איכותיות, בלי פוטושופ בלי שריפת תמונות וטישטושים. בגדול.. יש דברים שמאוד יכולים להגביל אותך - כמו שפתיים קצרות. למשל הפקות איפור - רוב המאפרות יעדיפו שפתיים יותר רחבות ומעט יותר בשריות {לא שהשפתיים שלי גדולות! הן פשוט לא קצרות...} ואם אני לא טועה את לא כ"כ גבוהה - אז גם מסלול את לא יכולה לעשות. את בת 15, לא? הפנים שלך עוד נורא צעירות, בייבי פייס :) לדעתי זה מקסים, אבל לא מתאים כ"כ לתחום {כמובן שנכון רק לעכשיו...} אני בטוחה שעוד כמה שנים הפנים שלך "יתבגרו" ותראי יותר אישה מילדה, ואז יהיה לך סיכוי מעולה.

אנסה להמחיש לך..

עם הגיל עצמות הלחיים נהיות בולטות יותר... {וזה מקנה מראה פנים בוגר יותר} לפי התמונות האלה אני לא ממש רואה עצמות לחיים.. {ז"א בולטות מעט..} וכשאני אומרת שפתיים קצרות אני מתכוונת למה שהמחשתי בציור....

lim02

New member
מתערבת.

עצמות לחיים זה לא קשור.. לי יש כאלו עוד מגיל 14 בערך, וכן. הן בולטות יחסית.

מעולה, יש כאלה שיש להן מגיל צעיר

מאוד, ויש כאלה שזה בא עם התפתחות הגוף - והפנים. נכון שלרוב העוללים יש לחיים שמנמנות? זה לרוב נעלם ככל שהם גדלים. ככה גם בגיל 14-15-16 והלאה.. העצמות יכולות להתחיל לבלוט יותר ו"להתפתח" עם שינוי צורת הגוף לגוף נשי :)

Tamar Lev

New member
:)

אוקי תודה :) את האמת יצא לי להצטלם למאפרת.. אף פעם לא אמרו לי משהו על השפתיים זאת הפעם הראשונה חחח אגב, גם יום ראשון יהיו לי צילומים.. אז אני יעלה פה את התמונות..וצבעתי את השיער היום אני אולי אני יעשה כמה תמונות עכשיו ותראי.. כן, אני לא גבוה .. זאת בהחלט בעיה.. אז אני חושבת שאיכשהו אני מצליחה לפצות את הגובה, יצא לי להצטלם בכמה הפקות והם דווקא נורא אהבו אותי זה שאני קטנה, אני גם יודעת.. אני עוד מעט 16 (במרץ:] ) אבל אני לא מאמינה בלהתחיל לדגמן בגיל מבוגר, תמיד רוב הדוגמניות מתחילות מהגיל שלי, ואז גדלות ומתפתחות יחד עם זה..

תראי חומד

אני אומרת את הדברים על סמך התמונות שפה. יכול להיות שהתמונות האלה לא משקפות כלום - לא ראיתי אותך במציאות...! אבל שוב, ממה שנראה לי פה, הדבר הבולט ביותר זה השפתיים שלך שלטעמי נראות קצרות מידי. לאיזה צבע צבעת?!?! גיל 18 זה ממש לא גיל מבוגר.. אני התחלתי בגיל 16, ועם הזמן הבנתי שאני עובדת מעט כי בגיל 16 היו לי פנים של ילדה! בלי עצמות לחיים, פה ושם חצ'קונים, וגבות מכוערות.. ועם הזמן הבנתי שככל שאני מקבלת פנים של אשה - של אשה בשלה- ככה מתייחסים אליי הרבה יותר ברצינות באודישנים והרבההה יותר מתלהבים ממני בהפקות. מבינה? אם היית בת 16 עם עצמות לחיים ובפנים בוגרות, זה מעולה.. אבל יש לך בייב פייס.... {ושוב, לטעמי זה מקסים}

Tamar Lev

New member
כן את צודקת

כן,ברור שבגיל 18 אני יראה שונה לגמרה ממה שאני נראת עכשיו.. לטוב או לרע, קודם כל אני יצבור ניסיון, יתחיל מדברים קטנים פה ושם, כי ככה הכל מתחיל.. מקטן לא? גם לא שיש לי עכשיו זמן להשקיע בזה את כל כולי.. בגרויות את יודעת.. אבל לאט לאט.. מה שהיה חשוב לי לדעת זה שיש לי סיכוי באמת להכנס לתחום הזה, כמובן כשאני יגדל יותר והכל אבל יש כאלה שממש לא מתאימות ויש כאלה שיש להם פוטנציאל.. אז רציתי לדעת רק לאיזה קטגוריה אני משתייכת אה וצבעתי לחום שוקולד.. אני עכשיו יצטלם וישים :)

אה הא..

בתקופת הבגרויות כמעט לא הלכתי לאודישנים, בתקופת י"ב הייתי עמוסה בבגרויות והייתי עושה רק תצוגות. נשמע טוב חום שוקולד.. מעניין אם זה מתאים לך, את נראית בהירת עור, אני חושבת שזה יתאים לך לעור ולפנים. ואני כן חושבת שיש לך סיכוי בתחום. - ואני מאלה ששונאים להתחיל בקטן, אני תמיד ישר הולכת על כל הקופה - לפעמים זה מסוכן :)

Oomph Girl18

New member
תמר

בגלל שיש לי את אותו מבנה פנים כמו שלך אני לא יכולה להגיד לך שהשפתיים שלך יתעבו עם השנים או יתרחבו.לי יש את אותם פנים מאוד דומות לשלך -עצמות לחיים גבוהות מעט מהרגיל -לחיים עצמם מלאות מדי -אף סולד ושפיצי מדי -עיינים כחולות ירקות -כמובן פה קצר אבל שפתיים מלאות אותי אישית זה הפיל לי נתנו לעשות רק עבודות של יידים ורגליים בגלל זה כי לא רצו להתחיל להתעסק בפוטושופים והחלטתי שלא מתאים לי.זה מין יופי כמו של בובות חרסינה מהמאה ה19 אני בעצמי לא אוהבת אבל את יפהפיה אפילו שזה לא יפה בעולם הדוגמנות..אל תתיאשי ואל תחשבי על ניתוחים פלסטיים כי את מיוחדת כמו שאת ואין צורך שתשתני בשביל זה.

אממ..

לא שאני מבינה משהו בדוגמנות אבל את יפה אב ללפי דעתי הגבות של קצרות מידי

למעלה