אני..:]

Tamar Lev

New member
אני..:]

סתם התחשק לי.. אגב, סיימתי את החוזה עם פרופשיונאל..לאחר שנתיים! נראה מה יהיה בהמשך

אני למשל לא אוהבת כמעט שום תמונה

שלך, כולן ניראות כאילו ערכת אותן בפוטושופ.. מטושטשות, או ממש צבעים זועקים {כמו בזו} ואני לא אוהבת את הגבות שלך.... הן דקות מידי וקצרות..

חן M

New member
יצאה לך תמונה

לא טובה לדעתי בגלל שהיציבה שלך שפופה מאוד וכולך כפופה לפנים.

Tamar Lev

New member
..

אם ראית למה לא הגבת? חחח ובקשר לטישטוש.. היא יצאה באיכות ממש גרועה אז ניסיתי לעושת אותה חדה יותר או משהו.. זה מה שיצא בתמונות האחרות לא נגעתי

yuli17

New member
את בובתית כזאת..

אבל התנוחה שלך בתמונה לא טובה.. נראה כאילו אין לך צוואר ולא לא בגלל שהשיער מסתיר אותו חח

את ילדה יפה מאוד אחת מהיותר יפות פה

אבל בשביל להיות דוגמנית צריך משהו יותר מסת0ם להיות יפה.. אבל בהצלחה :))

jesus fuck me

New member
לדעתי את לא מתאימה להיות דוגמנית...

את פשוט לא מיוחדת... מה גם, שהעיינים שלך יפות, האף שלך יפה והשפתיים שלך יפות אבל ביחד זה לא יוצא ממש מוצלח... :\ אבל זו רק דעתי...

אני גם די חושבת ככה....

העיניים יפות מאוד, השיער יפה, וגם האף.. את השפתיים אני לא אוהבת - השפה העליונה נראית דקה מידי והן קצרות.

Tamar Lev

New member
טוב......

כל אחד והטעם שלו .. אני לא מבינה עם את אומרת שהעניים יפות והשפתיים יפות והאף יפה אבל זה לא מסתדר ביחד.. חחח מה זאת אומרת?? צריך שלדוגמנית יהיה משהו מעוות אחד לפחות בפרצוף..? כי אם לא זה לא יסתדר? חחחח לא מובן לי התגובה שלך לזהבה - השפה העליונה שלי לא דקה בכלל.. זה ככה יצא בתמונה ומה קצרות? השפתיים? חח

אה הא... קצרות :)

הכוונה היא שהשפתיים קטנות - מבנה קטן. לא מבחינת בשריות... מבינה?

Tamar Lev

New member
אהה אוקי

ואם יש לי שפתיים קטנות ומבנה קטן אני לא מתאימה לתחום? מה אני יכולה לשפר לדעתך? עזבי מבנה שפתיים חח אני לא הולכת לעשות ניתוח פלסטי בזמן הקרוב.. אני מחפשת ביקורת בונה, זה לא מספיק לי כשאומרים לי אני לא אוהבת אצלך את זה ואת זה.. מבינה?

למעלה